Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26

Marius Lupu

Postări Recomandate

Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26

Frumos bre, la voi vad ca nu e zapada ...La noi inca e flescaiala! Am tras azi niste "speciale" cu ATV-ul. Ne-ar tenta saptamana viitoare (chiar si la inceputul saptamanii) un drum de munte ...Daca mai organizati ceva dati-ne de stire!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos bre, la voi vad ca nu e zapada ...La noi inca e flescaiala! Am tras azi niste "speciale" cu ATV-ul. Ne-ar tenta saptamana viitoare (chiar si la inceputul saptamanii) un drum de munte ...Daca mai organizati ceva dati-ne de stire!

aproape nici in poiana bv nu mai e zapada

weekendul viitor e 2-3 ian crezi ca e cineva dispus sa iasa la offroad?

Link spre comentariu

Sincer, daca nu suferim prea mult dupa "imbuibare" si ne putem ridica din pat...as bea o zama de varza, pe undeva pe vreo creasta ...Vb cu Zdrentzele si Padurarii ...si iti spun la inceputul saptamanii ...Trebuie numai sa-i prind treji ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mariuse, ce Doamne iarta-ma ai cautat cu masina in apa aia? E si amfibie? Ca nu cred ca te-ai gandit sa treci prin sau peste apa!:dr2

sti la ce m-am gandit ??

e volker cu mine si are cine sa ma scoata, ca acolo era cam in camp si nu aveam de ce sa ma troliez

Link spre comentariu

sti la ce m-am gandit ??

e volker cu mine si are cine sa ma scoata, ca acolo era cam in camp si nu aveam de ce sa ma troliez

da, cam pe acolo am ramas si eu acum un an, dar eram singur...

http://img30.imageshack.us/img30/3947/dsc1053x.jpg

am avut noroc ca la 100m era un stilp de inalta tensiune

http://img691.imageshack.us/img691/3871/dsc1055.jpg

si dupa motoul go prepared, am scos TOT din masina, aproape si siretele de pantofi ca sa ma pot trolia de stilp. Daca era 2m mai departe: No chance, trebuia sa vii sa ma scoti, eram la ca. 2km de Halchiu

http://img691.imageshack.us/img691/166/dsc1060t.jpg

nu mai dureaza mult si ajung si eu :ypu

Editat de habo
Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

super tare,traseu cu dificultate medie:ypu,asi fi curios atunci cum arata un traseu cu dificultate ridicata sau mare:ha

sa va tihneasca

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

super tare,traseu cu dificultate medie:ypu,asi fi curios atunci cum arata un traseu cu dificultate ridicata sau mare:ha

sa va tihneasca

traseul a fost destul de accesibil. In ultima parte am avut de pacurs vreo 500 m de inclinatie laterala . Acolo am avut nevoie de troliu doar pt asigurare .

Link spre comentariu

doar ultima parte am avut de pacurs vreo 500 m de inclinatie laterala . Acolo am avut nevoie de troliu doar pt asigurare .

tu nu mai ai voie sa iesi la antrenamente, ca asa nu mai are nimeni sanse la campionat :ha1:ha1:ha1

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare