Marius Lupu Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Ce ziceti de o iesire in jurul brasovului? Am probat ieri seara niste trasee si sunt accesibile - zapada f mica sau deloc. Traseele sunt de dificultate medie Editat Decembrie 24, 2009 de Marius Lupu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 (editat) Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 o Zi foarte frumoasa de primavara :) Din pacate am fost doar eu si volker. Pozele din zona Codlea Editat Decembrie 26, 2009 de Marius Lupu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 alte poze 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 akte poze 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 mai multe poze 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 alte poze 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 (editat) Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 alte poze 5 Editat Decembrie 26, 2009 de Marius Lupu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 alte poze 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 alte poze 7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 si catre casa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 Frumos bre, la voi vad ca nu e zapada ...La noi inca e flescaiala! Am tras azi niste "speciale" cu ATV-ul. Ne-ar tenta saptamana viitoare (chiar si la inceputul saptamanii) un drum de munte ...Daca mai organizati ceva dati-ne de stire! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 Frumos bre, la voi vad ca nu e zapada ...La noi inca e flescaiala! Am tras azi niste "speciale" cu ATV-ul. Ne-ar tenta saptamana viitoare (chiar si la inceputul saptamanii) un drum de munte ...Daca mai organizati ceva dati-ne de stire! aproape nici in poiana bv nu mai e zapada weekendul viitor e 2-3 ian crezi ca e cineva dispus sa iasa la offroad? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 Sincer, daca nu suferim prea mult dupa "imbuibare" si ne putem ridica din pat...as bea o zama de varza, pe undeva pe vreo creasta ...Vb cu Zdrentzele si Padurarii ...si iti spun la inceputul saptamanii ...Trebuie numai sa-i prind treji ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 Mariuse, ce Doamne iarta-ma ai cautat cu masina in apa aia? E si amfibie? Ca nu cred ca te-ai gandit sa treci prin sau peste apa!:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 frumos .... tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 Mariuse, ce Doamne iarta-ma ai cautat cu masina in apa aia? E si amfibie? Ca nu cred ca te-ai gandit sa treci prin sau peste apa!:dr2 sti la ce m-am gandit ?? e volker cu mine si are cine sa ma scoata, ca acolo era cam in camp si nu aveam de ce sa ma troliez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 sti la ce m-am gandit ?? e volker cu mine si are cine sa ma scoata, ca acolo era cam in camp si nu aveam de ce sa ma troliez da, cam pe acolo am ramas si eu acum un an, dar eram singur... http://img30.imageshack.us/img30/3947/dsc1053x.jpg am avut noroc ca la 100m era un stilp de inalta tensiune http://img691.imageshack.us/img691/3871/dsc1055.jpg si dupa motoul go prepared, am scos TOT din masina, aproape si siretele de pantofi ca sa ma pot trolia de stilp. Daca era 2m mai departe: No chance, trebuia sa vii sa ma scoti, eram la ca. 2km de Halchiu http://img691.imageshack.us/img691/166/dsc1060t.jpg nu mai dureaza mult si ajung si eu :ypu Editat Decembrie 27, 2009 de habo Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 super tare,traseu cu dificultate medie:ypu,asi fi curios atunci cum arata un traseu cu dificultate ridicata sau mare:ha sa va tihneasca suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 super tare,traseu cu dificultate medie:ypu,asi fi curios atunci cum arata un traseu cu dificultate ridicata sau mare:ha sa va tihneasca traseul a fost destul de accesibil. In ultima parte am avut de pacurs vreo 500 m de inclinatie laterala . Acolo am avut nevoie de troliu doar pt asigurare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 doar ultima parte am avut de pacurs vreo 500 m de inclinatie laterala . Acolo am avut nevoie de troliu doar pt asigurare . tu nu mai ai voie sa iesi la antrenamente, ca asa nu mai are nimeni sanse la campionat :ha1:ha1:ha1 Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MADA Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: OFF ROAD PE LANGA BRASOV pe 26 bravo voua daca asta era de o dificultate medie:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate