costelc Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Re: Problema jante cu orificiul central mai mare Din ce am gasit eu cu nenea google despre "Wheel Centre Bore" sau "Wheel Spigot" rezulta ca prezoanele nu au ca rol sustinerea greutatii masinii si ca janta trebuie sa vina fix pe buza de sustinere a butucului. Chiar daca prezoanele nu s-ar rupe, prinderea jantei doar in prezoane, fara ca ea sa vina fix pe butuc introduce vibratii si duce la dezechilibrarea rotilor. Mai multi colegi au prezentat un punct de vedere diferit. Cred ca acest punct de vedere diferit ar avea mai multa "greutate" daca s-ar putea indica si niste articole tehnice care sa-l sustina. Nu neg experienta/cunostintele acestor colegi si ii rog sa nu se simta ofensati de aceasta afirmatie, dar simplul fapt ca mergi/poti sa mergi si asa, nu cred ca este cel mai bun argument. Multumesc. Editat Decembrie 30, 2009 de costelc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Problema jante cu orificiul central mai mare La LJ70 butucul spate este mai mic decat cel al jantei sau decat cel din fata. Centrarea se face doar din conul piulitei. Am avut si LC95 si pot spune ca janta nu este foarte fixa pe butucul central, deci centrarea se face tot din piulitele rotii. Janta nu se sprijina pe butuc pentru ca nu este foarte fixa pe el, exista un spatiu chiar daca este foarte mic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate