cristi3611 Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Cum spuneam si pe alte topicuri mai veci in 2010 trebuie sa imi achizitionez un 4x4 dupa multe cautari si accesari a diverse saituri am ajuns la concluzia ca lada niva pick-up e masina perfecta combin utilul cu placutul.As vrea de la posesorii de niva sa stiu daca se merita o masina de genu problemele care apar la aceste masini preturile pieselor ,in principiu tot ce trebuie sa stiu pentru a lua o hotarare.Multumesc.Daca aveti sau stiti vro una de vanzare puneti cateva poze cu ea aici. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Re: Vreau sfaturi,.. vreau NIVA pick-up Cum spuneam si pe alte topicuri mai veci in 2010 trebuie sa imi achizitionez un 4x4 dupa multe cautari si accesari a diverse saituri am ajuns la concluzia ca lada niva pick-up e masina perfecta combin utilul cu placutul.As vrea de la posesorii de niva sa stiu daca se merita o masina de genu problemele care apar la aceste masini preturile pieselor ,in principiu tot ce trebuie sa stiu pentru a lua o hotarare.Multumesc.Daca aveti sau stiti vro una de vanzare puneti cateva poze cu ea aici. eu am o astfel de masina, problemele care apar sunt aceleasi ca la ori ce niva, piesesele sunt la fel adica nu sunt scumpe, daca mai ai si o butelie de gaz cum o am eu in bena in spate si nu te incurca cu nimic e si mai bine, Edited By gepetto O tii pe a ta vad . Ai avertisment Editat Decembrie 31, 2009 de gepetto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate