Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sfaturi,.. vreau NIVA pick-up

cristi3611

Postări Recomandate

Cum spuneam si pe alte topicuri mai veci in 2010 trebuie sa imi achizitionez un 4x4 dupa multe cautari si accesari a diverse saituri am ajuns la concluzia ca lada niva pick-up e masina perfecta combin utilul cu placutul.As vrea de la posesorii de niva sa stiu daca se merita o masina de genu problemele care apar la aceste masini preturile pieselor ,in principiu tot ce trebuie sa stiu pentru a lua o hotarare.Multumesc.Daca aveti sau stiti vro una de vanzare puneti cateva poze cu ea aici.
Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vreau sfaturi,.. vreau NIVA pick-up

Cum spuneam si pe alte topicuri mai veci in 2010 trebuie sa imi achizitionez un 4x4 dupa multe cautari si accesari a diverse saituri am ajuns la concluzia ca lada niva pick-up e masina perfecta combin utilul cu placutul.As vrea de la posesorii de niva sa stiu daca se merita o masina de genu problemele care apar la aceste masini preturile pieselor ,in principiu tot ce trebuie sa stiu pentru a lua o hotarare.Multumesc.Daca aveti sau stiti vro una de vanzare puneti cateva poze cu ea aici.

eu am o astfel de masina, problemele care apar sunt aceleasi ca la ori ce niva, piesesele sunt la fel adica nu sunt scumpe, daca mai ai si o butelie de gaz cum o am eu in bena in spate si nu te incurca cu nimic e si mai bine,

Edited By gepetto

O tii pe a ta vad .

Ai avertisment

Editat de gepetto
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare