stilgar Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 de ceva timp caut informatii pe acest forum... dupa sute de pagini lecturate m-am hotarat la samurai acuma cum ajung la dojo? unde gasesc un numar de telefon? adresa am inteles care e insa daca strabat toata centura ca sa nu fie nimeni acolo parca nu e fun..... va multumesc jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Re: suzuki dojo de ceva timp caut informatii pe acest forum... dupa sute de pagini lecturate m-am hotarat la samurai acuma cum ajung la dojo? unde gasesc un numar de telefon? adresa am inteles care e insa daca strabat toata centura ca sa nu fie nimeni acolo parca nu e fun..... va multumesc In primul rand ar trebui sa iti faci si tu o prezentare asa cum cere Regulamentul, ca sa vedem si noi cu cine stam de vorba. Exista un banner in partea stanga pe care scrie DOJO. Incearca sa apesi acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilgar Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 Re: suzuki dojo scuza-ti lipsa de prezentare....dar nu ma pricep la asa ceva am apasat cu toate butoanele de la soarece pe linkul ala daca gasesti tu undeva acolo date de contact dau o bere!!!!! RECE jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Re: suzuki dojo Trimite un mesaj privat lui Cfantana sau lui Ionutzt si cred ca se rezolva. Am impresia insa ca baietii nu sunt in tara. Bafta cu viitorul proiect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilgar Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 Re: suzuki dojo multumes. deja am primit numarul de telefon si am efectuat Primul Contact!!! am incercat pm-uri catre acesti utilizatori insa la unul nu am primit raspuns si celalalt are inbox-ul plin Craciun Fericit jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: suzuki dojo Pai a fost craciunul si vine si anul nou si oamenii sunt plecati. Eu zic sa astepti sa treaca sarbatorile si asa prin 7-8 ianuarie sa incerci din nou. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts