Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai flex

cfantana
 Share

Recommended Posts

bodylift de 10 cm?? :shock:

De 7cm.

Si mai obtii 5 cm din cercei.

Pragurile taiate la colturi ca atinge.

Puntea fata repozitionat,impinsa cu 3 cm mai in fata.

Flanse de 32mm la roti.

Amortizoarele de pe fata sunt amortizoare de vitara spate si lucreaza f misto.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

In afara de 3 cm mai in fata, cum ai repozitionat puntea?

Pai am dat alte gauri in talpa de pe punte unde vine centrul bulon si in placa in care intra bridele care strang foile pe punte si am impins-o 3 cm mai in fata.

N-am modificat suportii de la arcuri,acum urmeaza sa-i fac shackle reverse,sa pun partea fixa a arcului in fata si cercelul mobil in spate.

Cred ca m-am exprimat gresit cu repozitionarea,intelegi tu ce am vrut sa zic :grin:

Ideea e ca acum nu-mi mai atinge in prag si vreau sa vac acelasi lucru si pe spate,sa o mut mai in spate cu 3 cm,atat permite fara mari modificari.

3 pe fata cu 3 pe spate ii maresc ampatamentul cu 6 cm,eu zic ca o sa se simta in bine si asta :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

In afara de 3 cm mai in fata, cum ai repozitionat puntea?

Pai am dat alte gauri in talpa de pe punte unde vine centrul bulon si in placa in care intra bridele care strang foile pe punte si am impins-o 3 cm mai in fata.

N-am modificat suportii de la arcuri,acum urmeaza sa-i fac shackle reverse,sa pun partea fixa a arcului in fata si cercelul mobil in spate.

Cred ca m-am exprimat gresit cu repozitionarea,intelegi tu ce am vrut sa zic :grin:

Ideea e ca acum nu-mi mai atinge in prag si vreau sa vac acelasi lucru si pe spate,sa o mut mai in spate cu 3 cm,atat permite fara mari modificari.

3 pe fata cu 3 pe spate ii maresc ampatamentul cu 6 cm,eu zic ca o sa se simta in bine si asta :h5

destainuie-te prietene :grin:

Guest Deceneu
Am inteles. Credeam ca ai facut si altceva. Daca montezi cerceii in spate, iara-si ai treaba cu repozitionatu' si alt avantaj in afara faptului ca nu mai dai cu cerceii in maluri, nu ai. Dar daca totusi te "mananca", parerea mea ar fi ca sa readuci puntea la centrul bulon original si sa muti bocurile mai in fata astfel incat aia 3 cm sa devina in plus nu in minus. Eu totusi nu inteleg ce mai vrei de la masina aia, ca arata si merge intrun mod exceptional :h5

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use