cfantana Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Flex decent obtinul la samurai cu arcuri standard ,cercei mai lungi si amortizoare mai lungi. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 bodylift de 10 cm?? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 bodylift de 10 cm?? :shock: De 7cm. Si mai obtii 5 cm din cercei. Pragurile taiate la colturi ca atinge. Puntea fata repozitionat,impinsa cu 3 cm mai in fata. Flanse de 32mm la roti. Amortizoarele de pe fata sunt amortizoare de vitara spate si lucreaza f misto. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deceneu Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 In afara de 3 cm mai in fata, cum ai repozitionat puntea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 In afara de 3 cm mai in fata, cum ai repozitionat puntea? Pai am dat alte gauri in talpa de pe punte unde vine centrul bulon si in placa in care intra bridele care strang foile pe punte si am impins-o 3 cm mai in fata. N-am modificat suportii de la arcuri,acum urmeaza sa-i fac shackle reverse,sa pun partea fixa a arcului in fata si cercelul mobil in spate. Cred ca m-am exprimat gresit cu repozitionarea,intelegi tu ce am vrut sa zic :grin: Ideea e ca acum nu-mi mai atinge in prag si vreau sa vac acelasi lucru si pe spate,sa o mut mai in spate cu 3 cm,atat permite fara mari modificari. 3 pe fata cu 3 pe spate ii maresc ampatamentul cu 6 cm,eu zic ca o sa se simta in bine si asta :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 In afara de 3 cm mai in fata, cum ai repozitionat puntea? Pai am dat alte gauri in talpa de pe punte unde vine centrul bulon si in placa in care intra bridele care strang foile pe punte si am impins-o 3 cm mai in fata. N-am modificat suportii de la arcuri,acum urmeaza sa-i fac shackle reverse,sa pun partea fixa a arcului in fata si cercelul mobil in spate. Cred ca m-am exprimat gresit cu repozitionarea,intelegi tu ce am vrut sa zic :grin: Ideea e ca acum nu-mi mai atinge in prag si vreau sa vac acelasi lucru si pe spate,sa o mut mai in spate cu 3 cm,atat permite fara mari modificari. 3 pe fata cu 3 pe spate ii maresc ampatamentul cu 6 cm,eu zic ca o sa se simta in bine si asta :h5 destainuie-te prietene :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Spun asa cu portia si eu :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deceneu Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Am inteles. Credeam ca ai facut si altceva. Daca montezi cerceii in spate, iara-si ai treaba cu repozitionatu' si alt avantaj in afara faptului ca nu mai dai cu cerceii in maluri, nu ai. Dar daca totusi te "mananca", parerea mea ar fi ca sa readuci puntea la centrul bulon original si sa muti bocurile mai in fata astfel incat aia 3 cm sa devina in plus nu in minus. Eu totusi nu inteleg ce mai vrei de la masina aia, ca arata si merge intrun mod exceptional :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 M-am gandit si la varianta asta,o sa o studiez mai bine. Mai e mult de lucru pana sa merga asa cum as vrea eu. Merci frumos de sfaturi :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 cum mergi in in concurs cu talpa si fara stabilizatoare? :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 Nu e mare diferenta fara stabilizatoere. Te munceste mai mult da merita :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 bine da la concursurile de la noi e mai mult raliu decat tehnic unde sa ai nevoie de FLEX daca au ajuns sa puna radar pe traseu :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts