TOYO L Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 cum spuneam la peste 100 km la ora masina intra intr-o vibratie, daca o scot din viteza nu mai face. cauciucuri echilibrate, schimbat bucsi bara stabilizatoare atat am gasit cu probleme pe sub masina restul cardane, cruci, bucsi, pivoti, totul ok. daca a mai patit careva va rog sa-mi impartasiti din experientele voastre :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km Eu am patit la Terrano si era cardanul. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km O scoti din viteza la peste 100 km la ora ??....sau n-am inteles eu bine? :P Eu am patit ceva asemanator (am o Toyota ca cea din avatarul tau), adica incepea sa-mi vibreze volanul, nu toata masina. Si asta de pe la 80-90 km/h. S-a dovedit ca i se tragea de la o dejantare in padure, cand am pus cauciucul inapoi pe janta cu benzina aprinsa. Fiind iarna a ramas zapada in cauciuc, s-a topit si a rezultat vreo juma' de kil de apa, care "dansa" in roata. Plus ca era si janta putin stramba. :grin: Am remediat problema cu "apa la genunchi" si totul s-a rezolvat ca prin minune. Sper sa fie si la tine la fel de simplu! Numai bine Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km Din ce spui pare a fi o cruce cardanica. Verifica-le pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km .......si eu cred tot cruce cardanica........la mine la patrol vibra la 80 km/h.........si am skimbato si e ok....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km Eu am avut vibratie de la 80kmh in sus. Problema a fost in felul urmator: cruce uzata,cumparata una noua Hyundai,schimbata si vibra mai tare. Problema: are un o "catare",mai exact un dinte lipsa pe interiorul culisei de la cardan (partea care intra in cutia de transfer). Solutia: aliniat dintele ala lipsa cu un X de pe axul cutiei de transfer. Rezultat: merge exceptional,chiar mai bine la viteze mari decat inainte SAU E posibil sa se fi uzat sigurantele la crucea de cardan si sa se miste crucea din locul ei,creand vibratii la viteze mari. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km am verificat toate crucile si nu au jocuri dar o sa ma uit iar. multumesc ptr sfaturi LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany1eo Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km .. piulita ce strange flansa de axul pinionului de atac de la grup diferential, am patit si facea la fel, mai greu de observat, mai usor daca demontezi flansa dinspre cruce . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: vibratie toyota la peste 100 km era crucea de la cardanul spate. am schimbat-o si merge perfect. multe multumiri colegilor! apelati cu incredere la gepetto ca daca nu era el si cheliosu petreceam sarbatorile pa acasa ! craciun fericit tuturor si un an nou de 100 de ori mai bun ca asta la toata lumea ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate