Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vibratie toyota LJ70 la peste 100 km

TOYO L

Postări Recomandate

cum spuneam la peste 100 km la ora masina intra intr-o vibratie, daca o scot din viteza nu mai face. cauciucuri echilibrate, schimbat bucsi bara stabilizatoare atat am gasit cu probleme pe sub masina restul cardane, cruci, bucsi, pivoti, totul ok. daca a mai patit careva va rog sa-mi impartasiti din experientele voastre :h5

• LJ 7O

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vibratie toyota la peste 100 km

O scoti din viteza la peste 100 km la ora ??....sau n-am inteles eu bine? :P

Eu am patit ceva asemanator (am o Toyota ca cea din avatarul tau), adica incepea sa-mi vibreze volanul, nu toata masina.

Si asta de pe la 80-90 km/h.

S-a dovedit ca i se tragea de la o dejantare in padure, cand am pus cauciucul inapoi pe janta cu benzina aprinsa.

Fiind iarna a ramas zapada in cauciuc, s-a topit si a rezultat vreo juma' de kil de apa, care "dansa" in roata.

Plus ca era si janta putin stramba. :grin:

Am remediat problema cu "apa la genunchi" si totul s-a rezolvat ca prin minune.

Sper sa fie si la tine la fel de simplu!

Numai bine

Sorin

Link spre comentariu

Eu am avut vibratie de la 80kmh in sus. Problema a fost in felul urmator: cruce uzata,cumparata una noua Hyundai,schimbata si vibra mai tare.

Problema: are un o "catare",mai exact un dinte lipsa pe interiorul culisei de la cardan (partea care intra in cutia de transfer).

Solutia: aliniat dintele ala lipsa cu un X de pe axul cutiei de transfer.

Rezultat: merge exceptional,chiar mai bine la viteze mari decat inainte

SAU

E posibil sa se fi uzat sigurantele la crucea de cardan si sa se miste crucea din locul ei,creand vibratii la viteze mari.

Succes!

Link spre comentariu

era crucea de la cardanul spate. am schimbat-o si merge perfect. multe multumiri colegilor! apelati cu incredere la gepetto ca daca nu era el si cheliosu petreceam sarbatorile pa acasa ! craciun fericit tuturor si un an nou de 100 de ori mai bun ca asta la toata lumea !

• LJ 7O

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare