Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

racire troliu

stilgar

Postări Recomandate

mentionez ca nu am folosit in viata mea un troliu.

cautand info despre ce inseamna o masina de offroad am ajuns la sectiunea trolii

si aici am ajuns inevitabil la faptul ca dupa o folosire de cateva minute acesta se incinge si necesita o perioada de racire.

de ce nu se monteaza un cooler?

inteleg ca motorul trebuie protejat de apa si alte impuritati asa ca intrebarea se adreseaza celor ce il au montat la interior. un cooler de sursa de calq ar putea micsora perioada de asteptare?!?!?!

jaguar X-Type 2.5

Mitsu L200

Jeep XJ 4.0

BMW R1200GS

HONDA CBR600RR

HUSABERG 450e

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: racire troliu

un cooler de sursa de calculator e destinat racirii unui transformator mic pentru a nu ajunge la o temperatura de +80 grade (+-)

un troliu se incinge

1. prin tensiunea foarte mare consumata de motor in sarcina maxima

2. prin frecarea franelor pe interiorul tamburului, frane care actioneaza cu saboti prin frecare pe otel

troliul e o bucata de otel cu componente relativ mari

ce se incinge cel mai tare.... tamburul si cablul de otel, in special primele randuri de pe tambur

cum crezi ca poti sa le racesti cu un cooler , 2 , 10???

nu intelegi despre ce vorbesti, asa ca este imposibil sa iti explic in cuvinte

cel mai simplu ar fi sa mergi sa vezi un troliu si daca poti sa il vezi in actiune, apoi sa ne spui tu ce parere ai

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Cred ca daca exista o metoda eficienta de racire a troliilor erau echipate de producatori cu un asemenea sistem. Cu un cooler de sursa nu cred ca racesti nici cana de cafea fierbinte, dar apoi cateva zeci de kg de otel. Daca te grabesti poate poate sa faci ceva cu un ventilator mare la 12V cum sunt cele de pe radiatoarele auto.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

@stilgar e ciudat... am tras de multe trolii, unele pana le-am ars motoarele... dar vb aici de ore de troliere sau trolieri dupa trolieri 14 ore pe zi... in nici un caz de minute, schimba-ti troliul sau pune-i un cooler... sau i-a in termos apa rece ca gheata si toarna peste el :grin:

La troliile mai destepte gen GIGGLEPIN se pot monta compresoare ARB pt racire...

... sunt unele care au chiar radiator in toata regula.... dar vb de trolii de 6 - 8.000 Euro / bucata...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Pentru ca "e scumpe" si montajul e nitel costisitor si mult mai greoi. Apoi, sunt foarte greu de gasit...

sunt mai scumpe,nu sunt greu de gasit, sunt fff lente, deci necesita modificarea motorului hidraulic si trebuiesc actionate de o pompa hidraulica cat mai profi, de ex. de excavator, vas pt uleiul hidraulic... Parerea mea e ca pe la anul deja multi le vor folosi...

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare