Sky Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re : Defender 90 Urban digital camo Multumesc pentru aprecieri , baieti !!! In talon la culoare e trecut GRI , de vanzare nu e :grin: . Defenderul meu este din 2003 lift kit de 2" aproximativ 5 cm de la PROCOMP motorul TD5 2.5. Jante Dotz Dakar negre ET8 , Anvelope BFGoodrich MT KM 2 : 285/75/16 echivalent aproximativ 33" , prin bunavointa lui Cristian Ionescu. Desi pare complicat de facut nu este .Am comandat autocolante de forma celor pe care le vedeti pe masina , unei firme de profil din Oradea dupa ce in prealabil le-am dat un model pe calculator . 1. Am vopsit TOATA masina in culoarea gri (toate culorile sunt mate ) 2. Dupa ce s-a uscat am lipit primul rand de sabloane (sunt autoadezive , ATENTIE la ce suprafata acoperiti cu sabloanele . Culoarea Gri va ramane doar unde sunt sabloanele aplicate .) 3.Am vopsit cu albastru deschis TOATA masina (si peste sabloane ) 4. Am aplicat al doilea rand de sabloane (ce ramane dedesubt va fi albastru deschis ). 5. Dupa uscare am dat si cu ultimul strat de vopsea , albastru mai inchis peste TOATA masina. 6. Abia la urma am scos TOATE sabloanele . Nu am dat cu lac la final , deoarece eu sunt vanator si se intampla sa o zgarii destul de des prin paduri si astfel reparatia este mai usoara. Daca cineva doreste sa-si faca acelasi model am sa-l ajut cu placere. Cred ca am si cateva poze pentru cei interesati, din timpul vopsirii. La sugestia voastra am deschis un topic nou cu poze din ,,procesul " de vopsire al Defenderului Land Rover Defender Urban Digital Camo Cu plecaciune , Editat Octombrie 28, 2010 de Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
black dustwalker Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Salut. Numele meu este Laurentiu, sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui LRF1 - T.D4. Ca dotari suplimentare beneficiem de anvelope BFG 235/70/16 A/T KO si un scut de motor extraordinar de folositor. http://img31.imageshack.us/g/nou1.jpg/ Green oval rules!!!:cl P.S. Sper ca si moderatorul este multumit:tk Editat Noiembrie 10, 2010 de black dustwalker Live free or die tomorrow! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jonathanu Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Buna ziua, Dupa greseala cu pozele prea mari si fara prezentare in prealabil, revin si eu cu cateva poze cu Discovery-ul meu. Deocamdata nici un upgrade semnificativ (doar un mini-bullbar ca sa-i zic asa, o bara din aceea care vine prinsa pe spoiler intre faruri si se prind 2 proiectoare de ea, inca n-am montat-o), dar avand in vedere ca avem un teren la munte (in ultima poza) unde se ajunge destul de greu, iar daca ploua trebuie cauciucuri bune de noroi ma gandeam la un upgrade la Insa Turbo Track 265/75R16 si la un lift cu 2". Numai bine la toata lumea. http://img683.imageshack.us/img683/1945/dscn0788oy.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img195.imageshack.us/img195/6610/dscn0796wn.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img153.imageshack.us/img153/7118/dscn0801y.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img339.imageshack.us/img339/5929/dscn0804i.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img638.imageshack.us/img638/1623/img3043w.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Bine ai revenit! Parca arata altfel acum pozele. Identic arata masina mea acum 5 ani. Maxim ce poti pune fara taieri este 245/75/16. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Bine ai revenit! Parca arata altfel acum pozele. Identic arata masina mea acum 5 ani. Maxim ce poti pune fara taieri este 245/75/16. Mai pune si niste poze "mai de actualitate". Ne mai clatim si noi ochii... Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil notar Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover salutare! atasez si eu cateva poze cu prima iesire pe zapada cu freelanderul in zona Campusel, sper sa va placa peisajul. Pozele au fost facute in data de 28.nov.2010. LandRover Freelander TD4 2001:dr1 "Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
treger_felix Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Super masina, ce bine se incadreaza in peisaj. O intrebare, ai avut xenon din fabrica sau e aftermarket? Land Rover Freelander TD4 Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex. Alfa Romeo 156 2.0TS - ex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil notar Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover multumesc treger_felix, xenoanele le-am montat eu, sunt foarte multumit de ele. LandRover Freelander TD4 2001:dr1 "Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert_freelander Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover freelander-ul meu cu motor 1.8 an 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover freelander-ul meu cu motor 1.8 an 2001[ATTACH=CONFIG]97261[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]97263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]97262[/ATTACH] Salut Robert Buna si prezentarea asta dar totusi trebuie sa respecti regulamentul si sa-ti faci o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page42 ca toata lumea. Multumesc Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Da, observ de-abia acum ca nu am pus poze la rubrica dedicata. Deci: LR Disco 300 TDi, an 1995, cu sirocou Eberspacher, kit suspensie TJM, troliu cu telecomanda 5440 kg, statie Danita, modificat la 7 locuri, in fata scaune sport Recaro, Safarisnorkel, proiectoare PIIA, in spate proiector lucru Hella, scut special aluminiu, scut la diferentiale, doua randuri de cauciucuri (General Grabber AT pe jenti aluminiu si Cooper Discoverer pe jenti otel). Atat deocamdata, vor urma si alte chestii pe el. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover poze cu utilajul meu... Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover poze cu utilajul meu... Pai acum care este aia de suflet, LR Freelander sau Suzuki ca poza din avatar? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover nu pot sa fac o comparatie intre ele, depinde de ce tip de of rood prefer... vitara a fost prima masina cu care am facut of rood extrem, nici nu imi mai trebuia sosea, unde era noroiul mai mare hop si eu cu ea, nu ma lasat niciodata, dar consumul prea mare ma facut sa ma despart de ea. LR e alt tip de masina, cu mai multe dotari, plus k e foarte incapatoare. pt un of rood decent sunt foarte multumit e ea. concluzia: LR pe primul loc.... Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Va mai dau si eu poze noi. Montat kit suspensie +2" (arcuri HD Terrafirma+ amortizoare Koni Heavy Track pe fata si arcuri medium Terrafirma + amortizoare Terrafirma pe spate toate +2") Schimbata toata bucsaraia cu bucsi noi de poliuretan Anvelope 32" (235/85/R16 GT Radial Adventuro M/T) Decupat toate 4 aripile + usi spate + bara fata Flanse 30 mm Overfendere 2" urmeaza: bara fata + spate HD, roofrack, rock sliders + alte probleme care trebuiesc rezolvate (sablat, vopsit, ransforsat sasiu) si daca e nevoie planetare HD. [ATTACH=CONFIG]100702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]100701[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]100700[/ATTACH] Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Land Rover Discovery incaltat cu 37/13,5/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 (editat) Poze Land Rover,de toate felurile! Vin si eu cu ceva poze... Range Rover Sport SE,2006,tdv6 2.7 cm3,roti 275/40/20;ca si extra-dotari,as mentiona pragurile,barele si cred ca o sa-l echipez cu ceva accesorii de off-road,ca inca nu a vazut (masina) ce-i aia,dar se pregateste de Romania! Editat Mai 17, 2011 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Si un LR L359, de la malul marii... Cred ca e cam singurul de aici, din Constanta, care merge cu gashca, si nu numai, pe coclauri... :wink: Editat Septembrie 22, 2011 de Axel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Poza mai actuala: mandru posesor (putin obosit cand s-a facut poza) de LR cu roofrack si rooftent deasupra :wink:. Va urma ... LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Sa pun si eu ceva: Intre timp lift de 2", astept cortul Hannibal si alte fiare pe la suspensie care sa suporte liftul.[ATTACH=CONFIG]111525[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111527[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111528[/ATTACH] Editat Septembrie 27, 2011 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Excelent nick! Un roll-cage? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Excelent nick! Un roll-cage? Nu am gasit inca pentru ca vreau jumatea fata extern jumate intern. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmaneta Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Poze si cu tractorul meu in trecut si in prezent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover O zi de sambata cu prietenul nostru Marius cu Jipu chelit. Incercand sa urcam de la Hobita-Hateg catre Straja-bineinteles ca am gresit iesirea si am dat de un drum unde nu tinea frana de mana, cu santuri imense . Intrebandu-ne prostiti "unde draq am ajuns?"Answer:in the land of nowhere. Nu tu drum,avioane, numa' 300 de m pana in golul alpin.Urmele de ursi si porci mistreti ne-au cam zis sa o tulim de acolo pana se face noapte. Cica tehnica moderna-vedeam antenele de GSM insa nici VDF, nici Orange ori RTL nu aveau semnal.Incercam si noi sa vedem pe GE unde om fi. Next time-mape multe, telefon satelit,etc Asta e de pe Cheile Nerei de la asa-zisul camping cu garsoniera deschisa si Iron Maiden la maxim. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover De la ultima ieseala:wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate