DKW Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Mai timida, asa, la prima incercare ...:br Editat Martie 9, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Mai timida, asa, la prima incercare ... Poate ar fi bine sa ne pui un link catre filmul din care ai facut acel stop cadru ca sa vedem tot.... :n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriano_Bm Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Sa v-o arat si pe a mea :grin: mai nou cu jante de 18 '' [ATTACH=CONFIG]138266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138267[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Foarte frumoasa! Sa ai noroc de ea si sa te poarte cu grija si pe unde vrei tu! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Foarte Frumoasa! Ceva detalii despre dotari? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover [ATTACH=CONFIG]138312[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]138313[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]138314[/ATTACH] Acum la despartire ii pui poze!!! S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romulus Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Salutari tuturor si sa le conduceti sanatosi si in siguranta:h5! Frumoase bijuteriile, urmeaza si a mea curand, trebuie doar sa fac poze cu rezolutia mai mica. :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lupino Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover am si eu o jucarie sper ca o sa va placa , este td4 an 2003 are cateva modificari numele lui este luk LR Freelander 2003 Td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lupino Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover el este LUK LR Freelander 2003 Td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romulus Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Iata si cateva poze cu ,,broasca'' mea. Deocamdata e englezoaica dar in 2-3 saptamani urmeaza etapele inscrierii in Romania. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Lupino , d eunde ai achizitionat proiectoarele de pe capota si ce pret au avut? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Lupino , d eunde ai achizitionat proiectoarele de pe capota si ce pret au avut? Bre, wake-up ! Alea sunt proiectare monobloc despre care s-a tot discutat pe forum de mi s-a acrit..... Uite aici, postul #34 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50990-proiectoare-cu-suport-compact&highlight=proiectoare ......Si mai sunt ceva topicuri pentru proiectoarele alea, dar ti-ajunge, te descurci ca este baiat mare si vaccinat......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Bre, wake-up ! Alea sunt proiectare monobloc despre care s-a tot discutat pe forum de mi s-a acrit..... Uite aici, postul #34 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50990-proiectoare-cu-suport-compact&highlight=proiectoare ......Si mai sunt ceva topicuri pentru proiectoarele alea, dar ti-ajunge, te descurci ca este baiat mare si vaccinat......:ha: D-nu Astral, inclin sa va contrazic nitelus: alea seamana tare mult cu proiectoarele care echipeaza Freelander 1 G4. Nu gasesc acum la repezeala link...dar il caut si revin:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Bre, wake-up ! Alea sunt proiectare monobloc despre care s-a tot discutat pe forum de mi s-a acrit..... Uite aici, postul #34 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50990-proiectoare-cu-suport-compact&highlight=proiectoare ......Si mai sunt ceva topicuri pentru proiectoarele alea, dar ti-ajunge, te descurci ca este baiat mare si vaccinat......:ha: A echipat optional Freelanderele de G4, Camel Trophy si Safety Car la diverse competitii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Ok, acum sunt lamurit ca desi seamana e vorba de altceva ! Multam de elucidare ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Sunt astea http://www.mm-4x4.com/freelander-1---light-pod---complete-with-4-x-55-watt-spot-lights-3726-p.asp Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover A echipat optional Freelanderele de G4, Camel Trophy si Safety Car la diverse competitii. O mica corectie: la Camel Trophy erau alt model, cel pentru pavilion: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Fat Frumos cu mot in frunte Si vedeta familiei [ATTACH=CONFIG]144041[/ATTACH] Editat Iunie 22, 2012 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Disco a primit un snorkel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Bine v-am gasit. Va prezint un L.R. 90 pe care l-am cumparat acu´doua luni din Granada.. Deocamdata o sa ramina "de serie" pt. ca inca mai de lucru la Discovery. Iar la Disco, i-am pus niste Fedima Scirocco 265/75/16 ( merge beton cu rotile astea :dr2 ) protectii de inox pe la praguri, rafturi/sertare in portbagaj pt. toate dracoveniile, frigider ARB 47 l, etc... Urmeaza vopseaua mata RAL 6036 (atat Defe cat si Disco ) Poze noi : Multe salutari L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Nu intri si tu pe LROC.ro sa ne explici si acolo ce agati pe masini? VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Nu intri si tu pe LROC.ro sa ne explici si acolo ce agati pe masini? ...ba da,nene...cu mare placere, dar habar n-aveam de existenta acestui forum... O sa incerc... L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover Salut tuturor, sunt nou pe acest forum si va prezint si eu acaretul meu... Land Rover Discovery 2,5 TDI automatic, 1998..:old SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Land Rover My beauty.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate