naspet Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Salutare am si eu o problema la un Nissan Patrol K260 3.3 TD suspectez ca fiind vinovat discul de ambreiaj ,dar nu as desface pina nu as fi sigur 99% Simtomele sunt urmatoarele daca vreu sa plec de pe loc indiferent daca sunt 2h,4h,4l trebuie sa turez destul de mult motorul ca masina sa se miste cit de cit . Am probat cu frina de mina trasa si in viteza 1 ,2h si am dat drumul la pedala de ambreaj masina nu a dat sa se clinteasca iar motorul nu s-a oprit nici cind am dat de tot drumul la pedala . Orice sugestie e binevenita Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD vetifica sa nu fie blocat ambreajul pe debraiat, mecanic sau hidraulic... schimba ambreajul, disc si placa si daca nu te zgarcesti rulment presiune forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD Cind dai drumul la pedala scoate un sunet, fluiera? pedala este tare sau moale? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD E simptom de ambreiaj care patineaza, dar incepe cautarea cauzelor din afara -pompa , piston receptor ,daca fac cursa corect, daca se misca libere -poate scapi fara demontarea cutiei . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD In pedala nu se simte nici o modificare fata de momentul dinaintea aparitiei defectului .. Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD Cred ca ai atins procentul de 99%. Recomandarea mea este sa schimbi discul de ambreiaj si cum zicea Soimu', schimba si rulmentul de presiune. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD Rezolvat ,Multumesc frumos pentru sfaturi discul era muci.... pe partea cu placa de presiune. Schimbat tot kitul ........ Diametrul discului 275mm Aurel Tofan Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
virgilmagie Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD Rezolvat ,Multumesc frumos pentru sfaturi discul era muci.... pe partea cu placa de presiune. Schimbat tot kitul ........ Diametrul discului 275mm Aurel Tofan bravo tovaras cu dulceanu.:2dr nu zimbesc ca va ajung din urma cred.:be unde-s 2 puterea costa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Problema Nissan Patrol K260 3.3TD A fost demult problema cu discul daca te intereseaza unul de 2.8 (tot kitul ) este nou nout da-mi pm Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate