dulceanu ionel Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Deschid acest topic in ideea de a impusca 2 iepuri,de aceea orice propunere este bine venita si poate mai sunt si alti doritori.Poate are cineva o pensiune,o casa de vacanta sau ceva intr-o zona cu potential off-rod.Ziua ne tavalim cu masinile si noaptea ne tavalim de bautura:hi.Ar fi mult mai frumos decat sa stai la un restaurant.Banuiesc ca multi si-au facut deja planuri dar mai sunt si alti ca mine care nu au nici-un plan.Am un vin bun si niste carnati vanatoresti de mori.Astept cu interes orice propunere sau poate mai aveti un loc si pt mine acolo unde sunteti voi.Nu fac urat la bautura:hi Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Revelion si off-road Salut, Buna ideea doar ca si eu sunt ca si tine fara nici un plan de sfarsit de an si locuri de offroad as avea aici doar ca nu vreau sa stau acasa. Cabana nu am deci...... e trist si nici nu cred ca mai gasim una pana la sfarsit de an. Daca ai vreo idee suna la 0745802524. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Re: Revelion si off-road Inchiriez cort militar!!! Editat Decembrie 30, 2009 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Revelion si off-road Nu-i rea ideea.Cu cat ol inchiriezi? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Revelion si off-road Buna idee la cort, dar trebuie sa fie mult vin ! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate