seb560 Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 nu are buton pe bord, dar de scos ma scoate ,uni zic ca as avea blocanti automat, eu nu stiu ce sa mai zic!? Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: j9 are blocanti sau nu? nu are buton pe bord, dar de scos ma scoate ,uni zic ca as avea blocanti automat, eu nu stiu ce sa mai zic!? Unele au blocant pe spate din fabrica. Daca tu nu ai buton pt blocant, inseamna ca ai cel mult un LSD pe spate. Fa o poza cu placuta cu seria de pe caroserie ca sa identificam de acolo. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Decembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: j9 are blocanti sau nu? bine zici, o sa pun poza sa ma ajutati, ca putine stiu de masina asta. Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: j9 are blocanti sau nu? Salutare. Si eu mi-am luat una identica la prima vedere! :h5 Si a ta are intercooler? Am iesit si eu cu ea in teren, si tot la fel, nush ce are, ce nu are dar de scos ma scoate cam de oriunde si trage de ma baga in sperieti! :ca:ca Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: j9 are blocanti sau nu? uni zic ca as avea blocanti automat, eu nu stiu ce sa mai zic!? Nu are nici un blocant autamat. Iese aproape de peste tot pentru ca j9 este o platforma foarte reusita cu motoare bune si destul de usoara. 1 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FHM Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: j9 are blocanti sau nu? Detaliu buton blocare diferential: (pentru cele care au aja ceva din fabrica) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
le.sorin Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: j9 are blocanti sau nu? Detaliu buton blocare diferential: (pentru cele care au aja ceva din fabrica) si totusi pentru cei care nu sunt inca familiarizati, care ar fi butonul ... maneta de pe corpul volanului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: j9 are blocanti sau nu? http://img835.imageshack.us/img835/1240/kzj90blocant.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: j9 are blocanti sau nu? deci sa inteleg ca daca nu exista comutatorul nu are blocant? poate fi si in alta parte sau alt model ? e 1999 si are 126 cp VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: j9 are blocanti sau nu? deci sa inteleg ca daca nu exista comutatorul nu are blocant? Exact poate fi si in alta parte sau alt model ? Nu din fabrica Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: j9 are blocanti sau nu? Butonul ar terbui sa fie in bord si puntea ar trebui sa arate asa: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: j9 are blocanti sau nu? Salut, am si eu un KDJ95 cu motor 1KD FTV. Nedumerirea inca persista la mine, mai ales ca sunt proprietar de doua zile. Daci... buton este. Dar eu am crezut ca este pentru blocat diferentialul central. Sa inteleg ca totusi are blocant sapate? Cum se foloseste butonul? Merci SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 (editat) Re: j9 are blocanti sau nu? Inainte de a-mi lua patrol:grin:am cochetat cu J9 si chiar am incercat una. Pot spune cu siguranta ca aia NU AVEA blocant spate. Butonul ala este pt a bloca diferentialul central deci pt a repartiza tractiunea 50/50 fata-spate. Editat Mai 22, 2014 de dansoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bta007 Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: j9 are blocanti sau nu? Am un kdj 90 care are din fabrica , dar manual dif blocabil spate. Nu am auzit ca la aceste modele pina in 2002 sa fie la buton (electronic) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: j9 are blocanti sau nu? Diferentialul central se blocheaza din (selector) maneta, atunci cand este in pozitia LL (adica low&lock) Butonul de langa volan cu diff lock este pentru diferentialul spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: j9 are blocanti sau nu? Asa este, intre timp am ajuns și eu la aceeași concluzie. Ma bucur ca a mea are din fabrica. SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate