mk2 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 salut la toata lumea si sarbatori fericite. an un mk 2 din 95` pe care am vrut sa-mi pun niste gume de iarna. cum sunt un novice, dupa indelungi:) cautari si informari, am optat pt un set de bfg winter slalom. ce parere aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: cauciucuri de iarna Salutare, sarbatori fericite si tie. Sa treci intai pe la rubrica de prezentare a membrilor http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601&page=36 Ca sa primesti o parere avizata n ar fi rau sa ne spui cam in ce conditii folosesti masina. On si Off road si cat de extrem sau nu. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk2 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Re: cauciucuri de iarna mi/am insusit sugestia ta si am vizitat rubrica de prezentare, in scurt timp urmand a posta si ceva poze cu mk2-ul. cat despre gandurile prezente, ar fi ceva mixt asfalt si un offroad mai soft, daca exista termenul asta:) numai bine, razvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: cauciucuri de iarna Avand in vedere ca a venit iarna, implicit si zapada, cauciucurile care le ai ales isi vor face treaba cu brio atat pe sosea cat si in teren. In momentul in care vei intra in teren si acesta va fi mai moale si cu ceva mai putina zapada, se va incarca destul de repede cu noroi, si se va descarca destul de greu. Pentru ture soft chiar nu trebuie sa ti faci griji, te vei descurca linistit cu ele. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk2 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Re: cauciucuri de iarna Multam` fain! Avand in vedere ca sunt....mai mult decat incepator, voi mai stresa forum-ul (in limita bunului simt) cu diverse intrebari. Razvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: cauciucuri de iarna Nu stresezi pe nimeni. Totusi inainte sa intrebi n ar fi rau sa arunci un ochi prin subiectele deja dezbatute. Forumul este plin de informatii utile si interesante, trebuie doar sa le cauti un pic. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts