Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde/cum platim taxele pentru forum?

mirciulica

Postări Recomandate

Va salut,

Intrucat inca nu m-am familiarizat cu noua imagine a forumului, nu am reusit sa gasesc topicul referitor la taxele pentru sectiunea "vanzari diverse". Am citit ca exista aceste taxe.

Rog un moderator, administrator sau coleg de forum sa-mi puna si mie aici un linck catre acea pagina care specifica modalitatile de plata pentru anunturi vanzari diverse.

Am un anunt si nu l-am platit, regulile schimbandu-se la 2-3 zile dupa ce l-am dat.

Multumesc anticipat

Mirciulika

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde/cum platim taxele pentru forum?

Mircea, nu exista taxe ptr vanzari diverse decat daca vrei sa vinzi curent niste produse (adica ai un business in acest sens). In acest caz trebuie sa iei legatura cu Max. In cazul in care doresti sa vinzi doar ceva ce face obiectului bazarului si nu ai mai multe bucati, deci nu doresti sa faci comert poti posta fara probleme in acea sectiune imediat cum bifezi ca esti de acord cu regulamentul!

Masura aceasta ptr comertul dedicat este luata ptr a descuraja intreprinzatorii care doresc sa faca business pe spinarea noastra sau diversii indivizi care doresc sa profite de relatiile din aceasta comunitate ptr a isi umple buzunarele ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mircea, nu exista taxe ptr vanzari diverse decat daca vrei sa vinzi curent niste produse (adica ai un business in acest sens). In acest caz trebuie sa iei legatura cu Max. In cazul in care doresti sa vinzi doar ceva ce face obiectului bazarului si nu ai mai multe bucati, deci nu doresti sa faci comert poti posta fara probleme in acea sectiune imediat cum bifezi ca esti de acord cu regulamentul!

Masura aceasta ptr comertul dedicat este luata ptr a descuraja intreprinzatorii care doresc sa faca business pe spinarea noastra sau diversii indivizi care doresc sa profite de relatiile din aceasta comunitate ptr a isi umple buzunarele ...

LA MULTI ANI 2010 !

Draga Yonutz, as vrea sa-mi "umplu buzunarele" pe spinarea acestei comunitati ... te rog sa-mi dai PM sa-mi spui care este reteta ! :)))

Cu maxim interes,

Bogdan

P.S. Mi-a placut raspunsul dat colegului Mirciulika si n-am putut sa ma abtin ...

Editat de Dok

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Dar nu obliga nimeni pe nimeni sa cumpere......nu prin acest mijloc ne cumparam ce avem neoie pentru spinarea noastra la preturi mai decente decat pe piatza sau in obor ?!!!

Link spre comentariu

Multumesc Yonut pentru raspuns, am inteles ca nu este nevoie de nici o taxa, cel putin in cazul meu. Problema este ca nu pot da UP anuntului meu, imi spune ca nu sunt autorizat sa intru pe acel topic. Cu toate ca eu am deschis acel topic.

Am banuit ca nu pot da up din cauza neplatei taxei. Am scormonit regulamentul in toate felurile sa vad despre ce este vorba. Nu m-ar fi deranjat sa platesc pentru acel anunt.

Am luat in calcul si faptul ca forumul poate inca nu este bine pus la punct in urma schimbarii.

Am sa mai astept putin, poate nu este decat o problema de moment.

Multumesc inca odata.:h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

@Mirciulika

Exista 3 feluri de publicitate pe forumul asta:

1.Publicitate prin banere (platita)

2.Publicitate prin rubrica promo (platita)

3.Publicitate prin rubricile celelalte din sectiune (facilitate a membrilor)

Se incearca niste masuri de siguranta astfel incat sa nu fim invadati de toti samsarii si comerciantii! Ideea este sa fim cu totii protejati impotriva acestui tip de publicitate.Iar daca vreun vanzator autorizat vinde repetitiv ceva sa o faca prin rubrica specializata astfel incat voi sa stiti ca el este un vanzator care face curent chestia aia!

Nu puteai da up sau adauga post dupa post din anuminte considerente tehnice care am inteles ca s-au rezolvat intre timp!

Probabil in viitor ca sa nu mai existe discutii se vor mai schimba niste chestii ... Cu totii ne dorim ca aceasta comunitate sa fie una cat mai curata si cat mai mult incarcata cu informatie tehnica. Dar ca sa facem acest lucru trebuie sa contribuim cu totii si sa suportam consecintele temporare si/sau finale ale acestor masuri! Nu pierde nimeni nimic, nu castiga nimeni nimic ... Nu vreti sa contribuim cu totii la forumul care ne trebuie?

@dok

Aici vb de protectia noastra si in nici un caz de "reteta" unei imbogatiri! Gresesc?

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Ma gandesc ca totusi discutiile tale cu Max sunt confidentiale in sensul in care fiecare le stie pe ale lui : conditii, tarife pentru diverse servicii si perioade de timp, etc......

Mai corect este ca fiecare sa il intrebe personal pe Max si sa afle ce si cum, exact pentru ce are nevoie........

Link spre comentariu

Salutare!

Ma intereseaza cat, cum si in ce fel pot deveni vanzator autorizat pe acest forum.

Am discutat deja cu MAX, asta ar fi urmatorul pas.

Pentru detalii, va pot da fw mesajelor trimise catre MAX.

Merci.

Mihai, pentru cine ai postat acest mesaj?

Ti-am spus suficient de clar ce trebuie sa faci ca sa iti poti vinde produsele pe forum.

Toate detaliile le afli de la mine nu de la altii.

Cat priveste mesajele private ele se numesc PRIVATE cu un scop.

Chiar nu inteleg scopul acestui mesaj. :cn

Link spre comentariu

Salut!

Doar o neintelegere, am intrebat cum pot ajunge Vanzator autorizat in PM si nu am primit raspuns.

Am presupus ca trebuie sa caut singur, ca sigur gasesc raspuns printre topicuri. Insa nu am gasit. Dupa care am presupus ca se ocupa un alt Admin de treaba asta.

Scuzati tampenia, nu am avut rabdare. :ooo:al

Fac mea Culpa

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare