nikepatrol Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Manusi de unica folosinta (sigilate) si "cohones" sa nu te pierzi ca mine cand am dat peste un biciclist care a zburat 20 m si nu mai stiam sa dau primul ajutor (fak cursuri de prim ajutor de 2 ori pe an :cry: ). Nu suport sa vad cum se baga acul;oriunde.ihhhh :shock: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Eu sunt in legatura cu un medic de urgenta care a lucrat catva ani la Smurd Tg. Mures cu doctorul Arafat. El tine cursuri cu cei de la apararea civila si cu pompierii. Urmeaza sa particip si eu la aceste cursuri. Si el va fi cu noi la intalnirile pe care le vom face. Eu nu am nici o treaba cu injectiile. Fac oricui daca e cazul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Cu un ac cat mai lung... :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Eu sunt in legatura cu un medic de urgenta care a lucrat catva ani la Smurd Tg. Mures cu doctorul Arafat. El tine cursuri cu cei de la apararea civila si cu pompierii. Urmeaza sa particip si eu la aceste cursuri. Si el va fi cu noi la intalnirile pe care le vom face. o doctora nu sti? :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Eu nu am nici o treaba cu injectiile. Fac oricui daca e cazul. am vazut :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Eu nu am nici o treaba cu injectiile. Fac oricui daca e cazul. Pai sa-mi faci si mie o injectie de juma de litru :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Eu nu am nici o treaba cu injectiile. Fac oricui daca e cazul. Pai sa-mi faci si mie o injectie de juma de litru :lol: nu e problema la Max.. l-am gasit pregatit de fiecare data cand ne am intalnit cu o sticluta de suc :roll: Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate