Yonutz Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Prima iesire la Calugareni a fost facuta ... cu multe sute de ani in urma ...N-ati vazut cum si-a dejantat Sinan dintii pe acolo? Pe vremea aia nu erau blocante, nu erau decat potcoave SIMEX si sange in cardan! Si "masinile" lor erau preparate cu armuri ARB si coifuri dotate cu Safari Snorkel ... Nu cred ca vreun forum are merite al locul ala si si ptr intalnirea respectiva devenita traditie (toate lucrurile bune care se repeta devin istorie, asta este singura certitudine!) ... poate doar nebunii care si-au strunit teama si fiarele pe gheata, zapada si noroi! Aducand si initiind in fiecare an noi adepti si simpatizanti al acestui sport ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 RZV -I'm in...... Bah Vali.....ai uitat sa faci invitatii speciale.... Astral:top,Luigi:dr3,si Lipoveanu:ooo sunt invitati sa confirme oficial,ca fara ei este ca si cum n-ar fi:fr PREZENT! As usual, eu voi prepara si distribui licoarea lui BACHUS ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Nu cred ca vreun forum are merite al locul ala si si ptr intalnirea respectiva devenita traditie am pomenit eu de vre-un merit a vre-unui forum? Stai linistit ca nu am de gand nici sa-mi asum meritul pentru Calugareni , nici sa transfer undeva acest merit. Eu doar am fost invitat atunci de Gepetto si mi-am adus aminte cu placere de acea iesire. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 1. Vali alias Babu 2. Adikamikaze 3. Semaca 4. Sensei 5. Nessum 6. Busu4x4 7. Sierra 24 8. Raoul 9. omoroka 10.miron sorin cu gratar si feon :) 11.bullbar cu "saraGia"!!! 12.Flash4x4 (pot sa lipsesc??) 12.bis..Cristi (fara cont pe forum) 14.johnhelot 15.mariusrudaru (cu lemne de foc) 16.suzuker 17.Evgheny 18.Rila 19.HEM 20.MPS 21.ramis 22.RZV 23.Astral 24.Stane 25. cheliosu 26. jidanu (poate acum vii) 27. vetu 28. tartales (nu e competitie asta:)) 29. vitalies 30. Off-Road Runner (Tractozauru`) 31. Marele Alb 32. TudorG 33. savinescu 34. koala 35. catsomania 36. adi nebunu 37. andy mussonicul 38. Babone 39. Goganu 40. Ocserver 41. Nissan4x4 42. Pitonul (scuze) hai ca mai e putin gratarele sint pregatite si tuciul de 30 de litri voi aduceti ce vreti sa punem pe gratare si in tuci! sa ne vedem cu bine Editat Ianuarie 2, 2010 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Gratare, carbuni si alte nenorociri, dar paletii pt foc, cine ii aduce? ca acum ne-am luat toti masini scurte, si portbagajul e plin de scule, ca nici o galeata de apa nu mai poti pune Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Cristi, nu este o competitie in a organiza ceva...este pur si simplu o intalnire, la care sincer mi-as dori sa vina cat mai multi pentru a ne cunoaste si a socializa......plus ca imi doresc sa fi trecut toate disensiunile (rautatile)dintre noi o data cu anul ce a trecut.... cred ca ai observat ca este si Koala pe lista, pentru ca am postat in acelasi timp pe ambele forumuri..... ps; nu-mi atribui vreun merit ca am deschis acest topic, putea s-o faca oricine.... daca vrei te trec pe tine ca initiator Vali, am incercat sa fac un pic de katerinka..., imi pare rau daca a iesit altceva si daca am trezit niste resentimente... Cat despre celalalt forum, nu stiu nimic pentru ca eu nu mai intru pe el din motive personale..., da` vorba lunga saracia omului :grin: sa ne vedem noi cu totii cu bine si sanatosi pe 10 ianuarie si restu` nu mai conteaza! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Lipovene ... nu uita castronul cu icre, ca nu nu avem dupa ce sa NE LINGEM PE DESTE , si Astral nu ne mai face tumbe fara sa verse paharul Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 .... poate vin .... dar de pupat cine ma mai pupa ...ca Astral e suparat pe mine .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Lipovene .....dragutule......unde doare ca te pupa tata......:top...si nu-mi spune ca ai hemoroizi :ha::ha: Si de ce poate vii? Sa faci bine sa aduci icre si sa nu vii cu mofturi de domnita infrigurata......si poti sa-l aduci si pe friendul Matake Toyota....... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Sorin : scuze a se citi MariusG Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Cristiblondu ,"SE STIEEEEEEEE" Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 @rzv ...ai dreptate ..... de la meleaguri insorite la ...frig , lapovitza si ninsoare ..... nu prea merge ..... vezi aici ....pe friendul in cauza , cam greu de convins .........: ( si sa mai zica cineva ca am ceva cu toyotarii ..... rog faceti abstractie de tubul de crema de pe seslong .... :ga ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 1. Vali alias Babu 2. Adikamikaze 3. Semaca 4. Sensei 5. Nessum 6. Busu4x4 7. Sierra 24 8. Raoul 9. omoroka 10.miron sorin cu gratar si feon :) 11.bullbar cu "saraGia"!!! 12.Flash4x4 (pot sa lipsesc??) 12.bis..Cristi (fara cont pe forum) 14.johnhelot 15.mariusrudaru (cu lemne de foc) 16.suzuker 17.Evgheny 18.Rila 19.HEM 20.MPS 21.ramis 22.RZV 23.Astral 24.Stane 25. cheliosu 26. jidanu (poate acum vii) 27. vetu 28. tartales (nu e competitie asta:)) 29. vitalies 30. Off-Road Runner (Tractozauru`) 31. Marele Alb 32. TudorG 33. savinescu 34. koala 35. catsomania 36. adi nebunu 37. andy mussonicul 38. Babone 39. Goganu 40. Ocserver 41. Nissan4x4 42. Pitonul 43. MariusG 44. Cristiblondu (ai benzina?) hai ca mai e putin gratarele sint pregatite si tuciul de 30 de litri voi aduceti ce vreti sa punem pe gratare si in tuci! sa ne vedem cu bine Hem lemne sa fie ca iau o remorca dupa mine.. Deci cine are lemne se punem pe foc sa spuna! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 N-am nevoie ca m-am intilnit ieri cu Adi,Adi,Vali si au spus ca (nu)ne dam Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 rezisti sa vezi noroaiele alea si sa nu faci nimic?!? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kopeg Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 vin si eu ! un novice in ale offroadului .... masina cu care vreau sa fac offroad am achizitionat-o deja dar trebui umblat pe ici pe colo este vorba de un samurai din 98 doar cu niste gume bune si atat si cu abreiajul dus :) dar pt iesirea de pe 10 daca se poate sa vin sa socializez cu lumea sa mai intreb cate ceva ! daca se poate ma trec si eu pe lista si sunt prezent la calugareni pe 10!! multam fain Samurai 1998 fara mari modificari ..pt joaca :grin: Land Cruiser 2005 pt. strada:wink: ATV SUZUKI KING QUAD 750cm esp 2010 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Gratare, carbuni si alte nenorociri, dar paletii pt foc, cine ii aduce? ca acum ne-am luat toti masini scurte, si portbagajul e plin de scule, ca nici o galeata de apa nu mai poti pune Daca-mi spuneti de unde ii luam, ma duc eu sa-i iau! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 vin si eu ! un novice in ale offroadului .... masina cu care vreau sa fac offroad am achizitionat-o deja dar trebui umblat pe ici pe colo este vorba de un samurai din 98 doar cu niste gume bune si atat si cu abreiajul dus :) dar pt iesirea de pe 10 daca se poate sa vin sa socializez cu lumea sa mai intreb cate ceva ! daca se poate ma trec si eu pe lista si sunt prezent la calugareni pe 10!! multam fain Te asteptam cu bratele deschise. Se pare ca facem gasca mare de Samurai acolo:bannana Mici dar multi :ga Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Samuraie bushite in bot primitzi??? :P:P:P Cred ca ajung si eu pe la calugareni! Sa vin cu sculele de pescuit la musca ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Daca-mi spuneti de unde ii luam, ma duc eu sa-i iau! Dau maine sfoara in tara, sa vad pe unde gasesc vreo 10 paleti Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 duminica asta? haide ca vin si eu, am neste cirnati si o palinca buna rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Dau maine sfoara in tara, sa vad pe unde gasesc vreo 10 paleti @ hem: ia-ma si pe mine in calcul cu transport pentru paleti, am loc in portbagaj... :) oricum dimineata ajung in floreasca sa iau un prieten care merge si el cu noi, asa ca e usor sa ne intalnim. Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 1. Vali alias Babu 2. Adikamikaze 3. Semaca 4. Sensei 5. Nessum 6. Busu4x4 7. Sierra 24 8. Raoul 9. omoroka 10.miron sorin cu gratar si feon :) 11.bullbar cu "saraGia"!!! 12.Flash4x4 (pot sa lipsesc??) 12.bis..Cristi (fara cont pe forum) 14.johnhelot 15.mariusrudaru (cu lemne de foc) 16.suzuker 17.Evgheny 18.Rila 19.HEM 20.MPS 21.ramis 22.RZV 23.Astral 24.Stane 25. cheliosu 26. jidanu (poate acum vii) 27. vetu 28. tartales (nu e competitie asta:)) 29. vitalies 30. Off-Road Runner (Tractozauru`) 31. Marele Alb 32. TudorG 33. savinescu 34. koala 35. catsomania 36. adi nebunu 37. andy mussonicul 38. Babone 39. Goganu 40. Ocserver 41. Nissan4x4 42. Pitonul 43. MariusG 44. Cristiblondu (ai benzina?) 45. kopeg 46. patagoniac 47. vinatorul (sa nu uiti carnatii si palinaca) 48. R.R gratarele sint pregatite si tuciul de 30 de litri voi aduceti ce vreti sa punem pe gratare si in tuci! sa ne vedem cu bine Hem lemne sa fie ca iau o remorca dupa mine.. Deci cine are lemne se punem pe foc sa spuna! Editat Ianuarie 4, 2010 de Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 1. Vali alias Babu 2. Adikamikaze 3. Semaca 4. Sensei 5. Nessum 6. Busu4x4 7. Sierra 24 8. Raoul 9. omoroka 10.miron sorin cu gratar si feon :) 11.bullbar cu "saraGia"!!! 12.Flash4x4 (pot sa lipsesc??) 12.bis..Cristi (fara cont pe forum) 14.johnhelot 15.mariusrudaru (cu lemne de foc) 16.suzuker 17.Evgheny 18.Rila 19.HEM 20.MPS 21.ramis 22.RZV 23.Astral 24.Stane 25. cheliosu 26. jidanu (poate acum vii) 27. vetu 28. tartales (nu e competitie asta:)) 29. vitalies 30. Off-Road Runner (Tractozauru`) 31. Marele Alb 32. TudorG 33. savinescu 34. koala 35. catsomania 36. adi nebunu 37. andy mussonicul 38. Babone 39. Goganu 40. Ocserver 41. Nissan4x4 42. Pitonul 43. MariusG 44. Cristiblondu (ai benzina?) 45. kopeg 46. patagoniac 47. vinatorul (sa nu uiti carnatii si palinaca) 48. R.R 49. ursu 50.comisarul gratarele sint pregatite si tuciul de 30 de litri voi aduceti ce vreti sa punem pe gratare si in tuci! sa ne vedem cu bine Hem lemne sa fie ca iau o remorca dupa mine.. Deci cine are lemne se punem pe foc sa spuna! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Adineauri am vorbit cu Koala si cu putin noroc, poate reuseste sa umple bena la Mazda, ca anul trecut !:h5 A ramas sa-l sun iarasi maine sa vedem ce rezolva. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate