kosfunny Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 O super iesire! ! ! (multumiri lui Sorin Mironas) Aveti ceva poze mai jos! http://img263.imageshack.us/g/dscf7754w.jpg/ Editat Ianuarie 11, 2010 de kosfunny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 un paragus veselll si trotilat bineee:x Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 la scaldat unii in apa altii in mocirla :ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 O super iesire! ! ! (multumiri lui Sorin Mironas) Aveti ceva poze mai jos! http://img263.imageshack.us/g/dscf7754w.jpg/ sa va fie de bine :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 noi pana la urma am fost la noroiala sau la strand?:uameni:2dr Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 la o sueta in mijlocul baltii :ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 marea adunare nationala:x Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Paragusul : -Suzukere uite cum sta treaba cu off-road-ul : daca nu vii cu fete frumoase, degeaba mai vii !!! Whoratiu : - Ai, sa mori tu?!? Astraleeee: asta-i Horace !!:ha::ha::ha: Oricum, ma uit la poze si-mi curge din gura..... imi pare rau ca n-am venit Super Super SSuper:br Editat Ianuarie 11, 2010 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 spre sfarsitul adunarii Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 aici e aici, Yonut, Gaganu,Mugur,GPScu, Didone,Tractozaur, multumesc inca o data ca nu m-ati lasat cocotat acolo, pacat ca cel cu autobuzul nissan a lovit 2 masini pe a lui Astral si pe a lui Didone asta dupa ce s-au chinuit baietii de lau tras cu 2 trolii simultan ca sa nu frece Mazda lui Astral. Didone era un baietas cu parul lung langa masina ta care facea poze in timp ce ne salva pe Astral pe Yonut si pe mine, daca il cunosti sau il cunoaste cineva rugatil sa puna poza in care eram si eu salvat si cica eram galben, :ha: vreau sa vad cum aratam.:2dr Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 "Hai sa te repar!" PS- In pozitia aia cu botul spre deal s-a ajuns din cauza derapajului pe inclinare laterala......asta ca sa nu creada cineva ca ne dadeam noi mari off-road-isti incercand sa urcam dealu`! :ha:Nu ca n-am fi putut......:ha: Editat Ianuarie 11, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 La Mazda lucrurile au fost cam asa : intai a fost departat Nissan-ul prin tragere simultana in lateral fiind ancorat fata-spate, apoi Mazda trasa drept inapoi. Subscriu la multumirile transmise recuperatorilor citati de Pretorian!:h5 Editat Ianuarie 11, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 multumesc nenea moderatoru':2dr in pozele astea vad ca matale te uitai cu mainele in buzunar deci nu le-ai facut matale,mai vad ca au fost si alti colegi care m-au ajutat si nu i-am mentionat ii rog sa nu se supere abea acum am vazut, multumesc inca o data Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Mazda era pe pilot automat.....stie singura ce are de facut in astfel de situatii......normal ca n-avea nevoie decat sa-i pun sufa!:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Da, da, in poza asta tot Vali alias Babu este ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Nenea care si-a pus troliul la treaba in mai multe randuri si ne-a ajutat in actiunea de recuperare e giurgiuveanul care a fost deja injurat (daca vezi topicul, imi cer scuze eu ptr reactia colegilor la cald mai slobozi la gura ...si fi impacat caci am cenzurat toate cuvintele grele!) El este cel caruia trebuie sa-i multumim si trebuie sa-i fim recunoscatori in primul rand si celor care au participat activ si disciplinat la dislocarea masinilor din sleaurile respective folosindu-si masinile sau nu: Mugur, Tractozaurul, Gaganu, GPScu, Horatiu ...samd (scuzati-ma dar in memoria mea vizuala e posibil sa fi omis pe cineva) :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Si....a numarat cineva cate masini s-au adunat anul asta ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 a fost o iesire de zile mari...cu de toate !! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 ... dupa pauza de masa,masinile conduse de Dok,gabi pas-adika je- ,Sensei,Babone,Iulian cu Toyota YIB,ocserver,Atar si baietii cu Samuraiul verde(nu am retinut numele) am continuat prin padure si pe liziera la plimbarica... ...au fost cateva faze mai ... altfel. carligul de remorcare al lui ocserver a ajuns prins de bullbar-ul meu,Sensei si ocserver au alunecat lateral in padure ca sa poata "tasni" spre inainte,coborare/alunecare intr-o parte cu ditamai rapa pe marginea "drumului" ... ce sa mai,colectie adevarata de morcovi,nu gluma...si am iesit la 10 km de Mihailesti,toti cu geamurile si oglinzile murdare 99% si fara pic de apa ... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Sensei ai pierdut ieri inca un episod magic din epopeea RAREORI TOYOTA TRACTEAZA PATROLUL :al:al adica asa ??.... :hl WE need a...Patrol !! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 @GABIPAS.........cu o toyota sunt deja obisnuit dar 2? :tk:ih Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator OanaP Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Cu placere, eu totusi cred ca oricine ar fi facut la fel, chiar daca era sau nu copilul in masina. Daca a fost pt prima data si ti-a placut,:ha: (offroad-ul) sunt convins ca o sa ne mai vedem, in teren, de ce nu ca si competitori:h5 Nu suna rau:). Pana atunci trebuie sa invat sa nu ma pierd cu firea si sa schimb vitezele cum trebuie ca sa nu se opreasca motorul cand ti-e lumea mai draga. :):tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Da, da, in poza asta tot Vali alias Babu este ! :ha: Domnisoara vroia sa-si faca o poza cu un porc :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Babone: pai asta zic, patroalele au sange in cardan si intra, nu ne e rusine de o troliere doua, dar toyotele sunt sensibile si stau pe bara, filmeaza, se uita sau comenteaza.:tk1 Ceea ce se intampla si aici :)))))))) Da totusi .. sa te tracteze o Toyota ... ntz ntz ntz GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zdeto Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Hai că am apucat să fac şi eu o selecţie din pozili de le făcui... Iaca aruncaţi-vă privirile acilea: http://is.gd/65Gya CSVD - http://www.csvd.ro/ Flickr account - http://www.flickr.com/photos/zdeto/ Facebook - http://www.facebook.com/zdeto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate