Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 - Calugareni

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 477
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010

Paragusul : -Suzukere uite cum sta treaba cu off-road-ul : daca nu vii cu fete frumoase, degeaba mai vii !!!

Whoratiu : - Ai, sa mori tu?!?

Astraleeee: asta-i Horace !!:ha::ha::ha:

Oricum, ma uit la poze si-mi curge din gura..... imi pare rau ca n-am venit Super Super SSuper:br

Editat de bogthebat

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aici e aici, Yonut, Gaganu,Mugur,GPScu, Didone,Tractozaur, multumesc inca o data ca nu m-ati lasat cocotat acolo, pacat ca cel cu autobuzul nissan a lovit 2 masini pe a lui Astral si pe a lui Didone asta dupa ce s-au chinuit baietii de lau tras cu 2 trolii simultan ca sa nu frece Mazda lui Astral.

Didone era un baietas cu parul lung langa masina ta care facea poze in timp ce ne salva pe Astral pe Yonut si pe mine, daca il cunosti sau il cunoaste cineva rugatil sa puna poza in care eram si eu salvat si cica eram galben, :ha: vreau sa vad cum aratam.:2dr

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

"Hai sa te repar!"

PS- In pozitia aia cu botul spre deal s-a ajuns din cauza derapajului pe inclinare laterala......asta ca sa nu creada cineva ca ne dadeam noi mari off-road-isti incercand sa urcam dealu`! :ha:Nu ca n-am fi putut......:ha:

Editat de Astral
Link spre comentariu

La Mazda lucrurile au fost cam asa : intai a fost departat Nissan-ul prin tragere simultana in lateral fiind ancorat fata-spate, apoi Mazda trasa drept inapoi.

Subscriu la multumirile transmise recuperatorilor citati de Pretorian!:h5

Editat de Astral
Link spre comentariu

multumesc nenea moderatoru':2dr in pozele astea vad ca matale te uitai cu mainele in buzunar deci nu le-ai facut matale,mai vad ca au fost si alti colegi care m-au ajutat si nu i-am mentionat ii rog sa nu se supere abea acum am vazut, multumesc inca o data

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Nenea care si-a pus troliul la treaba in mai multe randuri si ne-a ajutat in actiunea de recuperare e giurgiuveanul care a fost deja injurat (daca vezi topicul, imi cer scuze eu ptr reactia colegilor la cald mai slobozi la gura ...si fi impacat caci am cenzurat toate cuvintele grele!) El este cel caruia trebuie sa-i multumim si trebuie sa-i fim recunoscatori in primul rand si celor care au participat activ si disciplinat la dislocarea masinilor din sleaurile respective folosindu-si masinile sau nu: Mugur, Tractozaurul, Gaganu, GPScu, Horatiu ...samd (scuzati-ma dar in memoria mea vizuala e posibil sa fi omis pe cineva) :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

... dupa pauza de masa,masinile conduse de Dok,gabi pas-adika je- ,Sensei,Babone,Iulian cu Toyota YIB,ocserver,Atar si baietii cu Samuraiul verde(nu am retinut numele) am continuat prin padure si pe liziera la plimbarica...

...au fost cateva faze mai ... altfel.

carligul de remorcare al lui ocserver a ajuns prins de bullbar-ul meu,Sensei si ocserver au alunecat lateral in padure ca sa poata "tasni" spre inainte,coborare/alunecare intr-o parte cu ditamai rapa pe marginea "drumului" ... ce sa mai,colectie adevarata de morcovi,nu gluma...si am iesit la 10 km de Mihailesti,toti cu geamurile si oglinzile murdare 99% si fara pic de apa ...

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Vizitator OanaP

Cu placere, eu totusi cred ca oricine ar fi facut la fel, chiar daca era sau nu copilul in masina. Daca a fost pt prima data si ti-a placut,:ha: (offroad-ul) sunt convins ca o sa ne mai vedem, in teren, de ce nu ca si competitori:h5

Nu suna rau:). Pana atunci trebuie sa invat sa nu ma pierd cu firea si sa schimb vitezele cum trebuie ca sa nu se opreasca motorul cand ti-e lumea mai draga. :):tk

Link spre comentariu

Babone: pai asta zic, patroalele au sange in cardan si intra, nu ne e rusine de o troliere doua, dar toyotele sunt sensibile si stau pe bara, filmeaza, se uita sau comenteaza.:tk1

Ceea ce se intampla si aici :))))))))

Da totusi .. sa te tracteze o Toyota ... ntz ntz ntz

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare