R.R Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Ultimul filmulet si poze de la co-copilot Zdeto: I1wKkkBPMzQ http://picasaweb.google.com/Andrei.Zdetovetchi/OffroadCalugareni2010?feat=directlink# GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Propun sa facem un topic in sectiunea scandal - 2Toyota vs 1 Patrol, si sa lasam acest topic pentru iesirea de duminica.:tk Mai am si pozele brute, nealese, am cateva cu to'ars'ul si iubitul meu domnul Semaca, urmeaza un link imediat :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 aici toate pozele mele. enjoy! http://dl.transfer.ro/selectii_calugareni-Transfer_RO-12Jan-3a04df.zip Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 @paragusul: foarte misto fotografiile! traiasca teleobiectivu' lu' matale! :h5 Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator daniela4x4 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 ceva poze si de la mine...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 merci ocserver, daca nu aveam si teleobiectivul ala cu gat lung si cu afinata inauntru ... :x:2dr:uameni Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 pofta mare, testdriving, macho-man, ghost rider :wink: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Nenea care si-a pus troliul la treaba in mai multe randuri si ne-a ajutat in actiunea de recuperare e giurgiuveanul care a fost deja injurat (daca vezi topicul, imi cer scuze eu ptr reactia colegilor la cald mai slobozi la gura ...si fi impacat caci am cenzurat toate cuvintele grele!) El este cel caruia trebuie sa-i multumim si trebuie sa-i fim recunoscatori in primul rand si celor care au participat activ si disciplinat la dislocarea masinilor din sleaurile respective folosindu-si masinile sau nu: Mugur, Tractozaurul, Gaganu, GPScu, Horatiu ...samd (scuzati-ma dar in memoria mea vizuala e posibil sa fi omis pe cineva) :h5 imi cer si eu scuze pentru vorbele spuse la cald de RZV acum astept si eu din partea domnului reporter de la "Giurgiuveanul" varianta adevarata nu fabulatiile descrise de dumneavoastra in articol La Calugareni NU a fost nici un TRIAL si NU a fost organizat NIMIC, a fost pur si simplu o intilnire de socializare intre prieteni mai noi sau mai vechi Cupele care se vad in imagini reprezinta datoria pe care organizatorii INPOTMOLIADEI au avut-o la respectivii care le-au primit Asa ca draga domnule reporter astept scuzele dumneavoastra pentru dezinformare http://giurgiuveanul.ro/stiri/1007--mii_de_cai_putere_la_cea_mai_mare_demonstraie_de_off_road_organizat_vreodat_n_judeul_giurgiu.htm zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Oameni buni, incetati cu misto-urile :)))) Nu sunt macho, nu sunt pimp, nu sunt peste.:uameni Sunt un membru obisnuit care face ce zice Goganu.:banana Fetele aveau 4 centimetri bucata. Ca sa ajung la Goganu am adus sase viitoare copiloate. Potoliti-va :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazy_be84 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 dap frumos , dar cred ca era mai frumos daca locatia era intr o padure cu multi copaci si la fel de mult noroi. oricum bravo voua ca ati reusit sa va strange ti atatzia . salutare audi s4 1.8 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 O foarte frumoasa iesire ....mai vreau :) o chestie stiu sigur.....nu ma mai bag in namol asa de rau, m-au blestemat aia la spalatorie, am spalat masina 2 ore :)):)) In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Foarte faina iesirea din banalul cotidian!!! Iar ma enervez ca n-am reusit sa vorbesc cu toata lumea, cu care as fi vrut sa mai schimb o impresie... mentiuni: - adikamikaze a fost total la urcarea pe deal cu mitsu pe benzina!!! m-a impresionat in aceasta privinta si samuraiul rosu! - fac ce fac si iar ma rup in bruderschaft si pupaturi cu partenerul Astral:ha: ... - imi pare rau ca n-am venit cu ims-ul...dar si cu sammy a fost foarte OK desi am avut parte si de o perfida dejantare! catsomania s-a descurcat perfection atat ca si co-pilot cat si ca pilot! - sa nu uit...paragusul ...de data asta NU a mai spus bancuri, NU a mai cantat la chitara, NU a mai pus poze cu pasarici pe laptop...dar, a fost omniprezent si s-a rupt in figuri cu fetele...ca sa ne lase nervii!!! ma intreb, data viitoare ce-o mai nascoci ca sa atraga atentia...stiu!!! o sa vina cu frate-sau geaman...ca sa ne termine definitiv!!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Frate....asta cu doi Paragusi este din filmele alea rele.......sex si karate:ha::ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Deci @Paragusul devine o obsesie ... si pentru barbati :ha::ih:old ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Si cand te gandesti ca sunt 2 paragusi.....Oricum, Paragusule, puteai sa-l aduci si pe fra-tu sa se dea cu motorul prin noroi:2dr "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Povestea soarecelui de campie sia offroaderilor ecologisti! Ba, cum kil pe varza atata maiestrie in evitarea soricelului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Alte poze "paragusesti"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Doar noroi....mult...la greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Kamikaze Team la sufa cu Kamikaze Team!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Trei Kamikazi, o vedeta, un diliu si un dansator din sale...si un Paragus la sfoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Mi-a placut! Sa fiti cuminti, va pup pe dinti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 sa va fie de bine D-lor ...!!! din poze reiese ca v-ati distrat grozav .... si totusi parca nu am vazut asta ...cu Astral in frunte : .... sper ...ca data viitoare sa nu mai lipseasca ...!!! ( pentru antrenamente : ) Editat Ianuarie 13, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 @paragusule.............jos palaria in privinta fetelor (de nota 24), insa la capitolul condus imi distrugi mitul TRACTEZ TOYOTA.........oricum esti un fenomen :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 sa va fie de bine D-lor ...!!! din poze reiese ca v-ati distrat grozav .... si totusi parca nu am vazut asta ...cu Astral in frunte : .... sper ...ca data viitoare sa nu mai lipseasca ...!!! Mda.....obsesiile se pot trata.....la unii doar, dar tu nu esti printre ei......:grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Il las pe paragus 2 acasa, se pare ca nu sunteti in stare sa suportati niciunul macar. :) Gogane, sa te descurci tu asa bine in noroi cu trei fete in spate si cu un kil de afinata in filtrul de polen (adica in nas) :) Sa ma lase toyotele care s-au intepenit si nu recunosc, sau cele care au stat pe drum uscat si au asteptat sa ia patroale curajoase la shtanga (pardon, la sufa, stanga are numai Goganu). Semaca, data viitoare nici nu stii ce napasta o sa te loveasca. Fii cu bagare de seama, fulgerul paragushesc te va trazni napraznic. Te vei pregati pentru ce a fost si vei avea o noua provocare, vei fi in curul gol in fata goganshtangii sculate :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate