Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 - Calugareni

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 477
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010

Bineinteles ca nici nu am ajuns bine si Paragusul a si facut o baie de namol, ce pana lui de paragus :ha::ha: :h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si ca sa ne arate ca l-a durut la basca :ha:, s-a bagat din nou dinpreuna cu fetele lui! :wink::h5

Link spre comentariu

Cei 3 muschetari la joaca :grin: si..., bineinteles ca am ajuns sa pun sufa mea magica pe bullbar :ha: ,am si filmuletzu`, da` i-am spus ca nu-l postez sa nu-l fac de ras :ha::h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

Din ciclul :grin: "Tractozaure, ai vazut fata aia cu Hyundaiu` pe unde a trecut? Pai ce faci, tu nu treci? Vrei sa ne faci de ras?" :ha: Prietenii.... :uameni:h5

Link spre comentariu

Sa mai zica gaganul ca TudorG nu-i face poze si lui :uameni:ha: ..., si mai urmeaza! :grin::h5

Link spre comentariu

Si lupta si gaganul :grin: da`..., in felul lui :wink::uameni:h5 Sa mai zici tu ca nu ti-a facut TudorG poze...

Link spre comentariu

Si intr-un final, am reusit sa-l scoatem si pe Horace (stati fara grija ca a mai ramas odata, exact in acelasi loc, la nici o ora :uameni :ha:) :h5

Link spre comentariu

Si a venit si partea mult asteptata (de unii :ha:), gratarul :ha:, plus ca au fost tot unii :ha: care nici macar nu au parasit aceasta zona a gratarului si au facut doar prezenta, o prezenta de altfel binevenita! :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare