Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Sincer... :wink:, chiar nu stiu ce a avut Horace cu masina lui GPScu... :grin:, cred doar ca-i invidios va mai aparea un Patrol traznet pe strasse :ha::hl Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Gramada cere varf! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Tandreturi la caldura focului :fr2:ha::hl:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Lasandu-i in urma pe cei care se indeletniceau cu arta gratarului, cativa dintre noi am decis sa ne reintoarcem si sa desavarsim tehnica in arta namolului! :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Cum Patrolu`, Patrol ajuta :h5 (Nike stie! :grin:) si Tractozauru` la nevoie se cunoaste :h5, am mai pus un pic osu` la munca! :2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Bineinteles ca Horace ne-a demonstrat ca poate sa treaca in viteza, exact prin acelasi loc (sau un pic pe langa :wink::grin:), in care ramasese un pic mai devreme... to be continued! :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Ne-am continuat joaca, fiecare cum a putut mai bine..., unii facand baie de namol, altii pedaland la deal cu forja! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Bineinteles ca Horace, incapatanat cum este, a mai incercat odata sa treaca prin locul in care ramasese un pic mai devreme... :ha: Si ce a facut? A ramas din nou! :2dr:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Intre timp Nike-u` a ramas si el tot p`acolo (se vede cum trag de el..., din nou! :h5), Mugur a inceput sa traga de Horace si Vali Babu ramane si el cu ATV-ul! Destrabalare totala! :uameni:br:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 De data asta nu a mai fost insa la fel de simplu sa-l scoatem pe Horace din kkt :grin:, dar cu eforturi multiple :wink:, am reusit sa o facem si p`asta! :banana:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Alte poze de pe campul de batalie!:br:cl:uameni:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Cateva poze cu Petre tragand de Paragus... :uameni:hl:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Prin stepa giurgiuveana... :br Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Cu Patrolu` la apa... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Recuperare subacvatica... :hl:grin::banana:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Continuare... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Si daca tot era atata apa acolo, m-am gandit sa spal putin si masina... :ha: lucru facut si de GPScu..., numai ca el a spalat-o si pe dinauntru ca nu mai avea geamuri pe spate :uameni:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Dupa atata noroiala, ne-am intors si am facut un super foc de tabara... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 ...dupa cum se vede cu ochiu` liber, intr-o super atmosfera! :2dr:br:uameni:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 (editat) Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Mai am si eu cateva filmulete ! :grin: 778vwnTOeYw Rl2MmLA9ya0 L.E. greseala de postare :grin: sorry !!! Editat Ianuarie 29, 2010 de J.T ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Dupa focul de tabara, unii au luat-o intr-o parte :wink: altii in alta... :grin: La un moment dat, am dat de o inclinatie laterala care a pus masinile lumanare si Astral, dragul de el, fara voia lui, s-a luat tandru in brate :ha: cu Mazda lui, cu un Patrol Y61..., cam ametit... :2dr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Si daca tot erau ei in tandreturi (dragoste mare mon cher :grin:) ne-am gandit in cele din urma sa tragem de ei in lateral si am agatat Y61 cu troliu pe fata si cu troliu spate pana i-am separat, dupa care am agatat eu sufa mea magico-cinetica :grin: de Y61 si l-am tras din sant! Dupa ce l-am tras, coboara un prieten al proprietarului de Y61 si incepe sa faca misto de el ca "ai vazut mah, te-a tras cu un 2,8, ha, ha, ha, ti-am spus eu dintotdeauna ca Y60 e mai tare decat Y61 si ca motorul de 2,8 TD 6 in linie e mai tare decat 3 litri 4 in linie :ha: La care nici una nici doua, sare jupanu` in masina si-i striga "stai ca vezi tu care e mai tare! si da-i shpan exact pe unde alunecase pe inclinatie laterala, nesansa facand ca masina lui Didone sa se afle exact pe traiectoria lui si zdrang una lui Didone exact in portiera, de am zis ca o sa-i rastoarne acaretu`, dupa care si-a continuat drumul... :uameni Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Tot cu aceasta ocazie :grin: am "indrumat" :ha: si pretorianul pe drumul cel bun... :wink: Nu de alta, da` era alb ca varu` ca ajunsese intr-o pozitie gen "puiul de matza cocotat in copac si care nu mai stie sa se dea jos"! :ha: Atasez si doua poze mult asteptate de acesta... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Am mai gasit doua poze cu razboinicul (off-road :ha:), care a luptat (cu mult sarg dupa cum ati vazut :ypu) in batalia de Calugareni :Hr intr-o frumoasa zi de ianuarie 2010! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: ATENTIE!!!!! 10 Ian 2010 Si uite-l si pe peace keeper-ul nostru! Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate