rommy20005 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Ma intrebam daca as putea face si eu o astfel de modificare sa imi maresc si eu cabina (cu vreo 30 de cm) si daca iti trebui omologare pt asa ceva. Adica as vrea sa unesc cabina de bena si sa fac cabina mai mare (lungesc) dar fara sa lungesc masina (sa micsorez bena). Daca unesc cabina de bena, cand o sa se torsioneze sasiul, nu o sa se indoaie tabla pe ea?... sau daca apar alte probleme...? E cineva priceput si cu timp prin Bucuresti pt o asemenea modificare? Sa arate cam asa tot separate cabina de bena sau ca asta verde cu ele unite! Editat Octombrie 29, 2013 de Astral zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Re: Pot marii cabina? Asta e noua masina de concurs a lui Piciu , la baza a stat un HDJ80 si din contra, el a scurtat masina si a micsorat si locul din spate pt pasageri... In principiu se poate mari cabina....Numai ca pt asta ti-ar trebui o alta parte din spate de cabina, ca sa iasa o treaba profi, un tinichigiu bun, iar cel mai important e ca partea lungita sa o sprijini si sa o fixezi prin tampoane de cauciuc pe sasiu. Editat Decembrie 31, 2009 de nellorunner Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Pot marii cabina? Am apucat sa fac referinta la masina lui Piciu si tu ai editat mesajul si ai scos si poza..... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Pot marii cabina? Eu am crezut ca a fost ''papuc'' cabina mica si a marit-o. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Pot marii cabina? discutam pur teoretic pt ca practic nu se justifica modificarea ,e mai simplu sa schimbi caroseria cu una de 4 runner pe care sa o tai sa ii faci bena cat de scurta vrei tu ma rog se poate ce vrei tu insa ramai tot la varianta cabina separata de bena asta inseamna sa scurtezi bena si sa adaugi un segment la cabina ,insa repet practic inseamna munca multa rezultatul s-ar putea sa nu arate estetic asa cum crezi intr-o vreme incercai sa pui scaune de altceva pe spate...ai reusit? si asa e f joasa bancheta sunt curios daca mai incape ceva pe scaune normale in spate.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Pot marii cabina? discutam pur teoretic pt ca practic nu se justifica modificarea ,e mai simplu sa schimbi caroseria cu una de 4 runner pe care sa o tai sa ii faci bena cat de scurta vrei tu ma rog se poate ce vrei tu insa ramai tot la varianta cabina separata de bena asta inseamna sa scurtezi bena si sa adaugi un segment la cabina ,insa repet practic inseamna munca multa rezultatul s-ar putea sa nu arate estetic asa cum crezi intr-o vreme incercai sa pui scaune de altceva pe spate...ai reusit? si asa e f joasa bancheta sunt curios daca mai incape ceva pe scaune normale in spate.. Sa pun cabina de 4runner e mai multa munca...transfer de tot ce e pe asta... Intradevar e joasa bancheta si stai cu genunchii in gura dar e inalta. Nu am pus scaunele pt ca a venit frigul. Tre sa le pun ca le am in camera cu mine si nu prea mai am loc de ele. Nu cred ca ar arata urat cu cabina lungita 20-30 de cm. Oricum aveam asta in cap de cand am luat-o. La vara sigur o fac. Am pus o poza ''facuta'' de mine. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate