sarpe Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Salut. In principiu as vrea sa achizitionez un GC model 2000-2001 cu motor pe benzina (4.0 sau 4.7), diesel-urile sunt excluse (3.1 am inteles ca este praf la capitolele fiabilitate / consum / putere, iar cel de 2.7 crd de la MB stiu ca este foarte reusit dar este o varianta prea scumpa pt mine). Din cate am inteles, motorul de 4.0 consuma aprox cat cel de 4.7, am auzit chiar ca cel de 4.0 e chiar mai gurmand in unele situatii, iar diferenta de putere e undeva la vreo 30 cp, iar sunetul v8 -lui american este de-a dreptul irezistibil. Consumul este undeva la 20l/100km in oras pt ambele motorizari pe benzina? Poate cineva confirma acest consum din proprie experienta? As vrea sa aflu mai multe informatii si despre sistemul quadradrive si ce fel de sistem de tractiune recomandati. Totodata as vrea sa aflu si despre posibilele optiuni de pe GC disponibile acestui model 2000-2001. Vreau sa specific ca nu-l voi folosi offroad decat in cel mai rau caz pe drumuri de tzara neasfaltate, sau de munte neaccesibile unui autoturism 2wd, poate o zapada mai mare atunci cand ninge mai serios o data pe an, adica un offroad soft sa zicem asa. Astept niste sfaturi din partea voastra. Multumesc anticipat si va urez Un An Nou Fericit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpe Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 Nici o opinie? Grrrr :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 Opinii nu au cum sa curga. Pune lanturi la un Logan si rezultatele pot fi bune, dar cu costuri minime. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 Doar ptr atat ...e superok! Dar vin cu o intrebare: esti sigur ca nu o sa-ti doresti mai mult vreodata? Ptr intrebarea asta, raspunsul se complica ...:we consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 salutare, pt quadradrive: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=37106 . pentru restul poti cauta prin forum. eu am un grand diesel din 2004 (motor si cutie de mercedes), 4x4 permanent, consum aprox 12.3 in oras si 9.8 sosea. sunt super multumit. ca si dotari standard poti sa cauti pe wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Cherokee Editat Ianuarie 6, 2010 de klinutzu jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpe Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 L-am achizitionat ca sa zic asa... JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 4.0 model 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 L-am achizitionat ca sa zic asa... JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 4.0 model 2001 consum 14-15 % in oras daca nu ii dai span sau sa o turezi aiurea.... si pana in 80 / h .... pe drum intins cu o medie de 120+ / h mergi spre 18 - 20 % Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 consum 14-15 % in oras daca nu ii dai span sau sa o turezi aiurea.... si pana in 80 / h .... pe drum intins cu o medie de 120+ / h mergi spre 18 - 20 % Salut, nu inteleg dece in oras sa ia 14-15% iar la drum intins 18-20 !! Consuma mai mult la drum intins? Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 Buna seara ! In afara de faptul ca, pana la tine, ultimul post din acest topic era din ianuarie 2010, fac urmatoarele observatii: Daca in city doar "mangai" pedala din dreapta, consumul este rezonabil catre mic. Daca, in schimb, o calci sanatos pe autostrada sau la ceva drum intins, consumul e mare, pen' ca si masina e mare si aerodinamica precum o caramida. Ca idee, daca lasi dupa ea, masina te rasplateste. Astfel, un V8 de 7500cmc cu carburator cu patru camere, legat de o automata in trei trepte, consuma la 70-75mph circa 13.2 la suta. Experienta este a mea proprie, de altfel. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: sfaturi achizitie GC >>> 4.0 l6 vs 4.7 v8 Buna seara ! In afara de faptul ca, pana la tine, ultimul post din acest topic era din ianuarie 2010, fac urmatoarele observatii Dragos Da, am vazut ca ultimul post era din 2010 insa mi sa parut ciudat diferenta asta de consum. Eu am mers pe autostrada cu 120km/h si a luat 12% maxim, la oras inca nu am calculat :grin:. Multumesc! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate