Max Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Aveti aici calendarul competitional pe 2010. Fac precizarea ca mai pot interveni modificari in sectiuneile pentru Cupe si pentru alte competitii. In mod normal, pana in 28 februarie 2010, calendarul ar trebui sa fie definitivat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 excelenta informatia! max - lista care apare pe site la fras (cea atasata aici de mine) e ce completa cu cluburile afiliate? din ce am vazut apar destul de putine - ma refer bineinteles la cele de offroad merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Daca acele sunt clauzele de participare,licenta de pilot de unde o putem sa o luam ca sa nu avem probleme la participare la concursuri? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Cred ca in lunile ianuarie-februarie se vor afilia masiv la FRAS mai multe cluburi de Offroad. Din punct de vedere organizatoric majoritatea cluburilor au fost prinse usor nepregatite (fie sunt AS, fie nu au CIS, fie nu si-au platit taxele inca) si din acest motiv lista e saraca momentan. Din cate stiu FRAS percepe un 300 EURO/taxa de inscriere club (o singura data) si 200 EURO/ an cotizatie (in fiecare an). Ptr fiecare pilot sau copilot clubul va plati o cotizatie la FRAS - asanumita "licenta de copilot sau pilot" (nu cred ca s-a hotarat inca cuantumul acestei taxe ptr 2010). Ptr organizarea de competitie CUPA sau TRIAL se va plati de asemenea o licenta de organizator (nici asta nu cred ca s-a stabilit inca ptr anul 2010). In momentul de fata, ptr cei doresc sa se dea in competitiile oficiale de anul asta: 1.Va afiliati la un club deja inscris sau in curs de inscriere in FRAS si va platiti taxele aferente 2.Va deschideti propriul club si inaintati procedurile de intrare in legalitate (varianta mai scumpa) inclusiv afiliere la FRAS Atentie mare insa, la ce club va afiliati (verificati istoricul, activitatea, statutul si calitatea membrilor activi deja inscrisi) si ce hartii semnati ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bigredyj Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Max, te rog sa corectezi in calendar la Iasi eurotrial pe 19-21 noiembrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Max, te rog sa corectezi in calendar la Iasi eurotrial pe 19-21 noiembrie. Am rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 doar la campionat de offroad trebuie licenta sau si la eurotrial si la cupe????? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Citez: "Campionatul National de Offroad a devenit un fenomen complex care cuprinde etape de campionat, cupe si , ca si noutate, concursuri de trial." De aici inteleg ca se puncteaza in clasamentul final, acum cupele si concursurile de trial? Oricum nu prea inteleg de ce se incearca sa se amestece in asa hal lucrurile. Nu stiu de ce ce dar cred ca istoria se repeta pentru ca odata ce suntem obligati la afilierea FRAS incet ,incet ne vor poseda total buzunarele. Vor aparea scoli de off-road...care ne vor invata sa conducem...contra-cost. Vor aparea oameni care vor avea licente si nu vor avea pregatirea nici pe sfert a celor care fac off-road adevarat(si care nu vor avea licenta:ha:). Se vor amplifica tensiunile deja existente intre cluburi,membri,forumuri... Si cred ca multi se vor multumi doar cu iesiri prietenesti unde atmosfera este destinsa ... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 pe langa cele din lista ar mai fi vreo 2 sau 3 intalniri la Agnita,dar alea vad ca nu au loc in lista...........,oricum cine stie.....,cunoaste.... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 pe langa cele din lista ar mai fi vreo 2 sau 3 intalniri la Agnita,dar alea vad ca nu au loc in lista...........,oricum cine stie.....,cunoaste.... Dragos, in lista respectiva reprezinta calendarul competitional pe 2010, calendar stabilit la intalnirea cluburilor. Ati anuntat undeva competitiile de care spui? Asa cum eu din Baia Mare m-am dus pana la Bran la intalnire, puteati sa veniti si voi de la Sibiu ca sa spune-ti ce aveti de spus si sa va inscrieti intalnirile in Calendarul competitional. . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 nu stiu de ce,dar eu aveam impresia ca intalnirea cluburilor este la sfarsitul lui februarie. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Sti Max, era o veche fabula, cu morala aferenta: Noi vrem egalitate, dar nu pentru catei.! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Sti Max, era o veche fabula, cu morala aferenta: Noi vrem egalitate, dar nu pentru catei.! Stimata doamna! Scutiti-ma va rog de morala dvs. Nu ma impresioneaza chiar deloc. Nu va ajunge ca va promovez intalnirie pe acest forum? Se pare ca nu e de ajuns. Calendarul Competitional pe 2010 nu este o chestie pe care o stabilesc eu ci a fost stabilit de catre toate cluburile din Conventia Cluburilor de offroad la sedinta de la Bran- Cheile Gradistei. De acum inainte, daca aveti propuneri pentru schimbarea calendarului competitional, le face-ti la FRAS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Dragos, in lista respectiva reprezinta calendarul competitional pe 2010, calendar stabilit la intalnirea cluburilor. Ati anuntat undeva competitiile de care spui? Asa cum eu din Baia Mare m-am dus pana la Bran la intalnire, puteati sa veniti si voi de la Sibiu ca sa spune-ti ce aveti de spus si sa va inscrieti intalnirile in Calendarul competitional. . De intalnirea de la Bran am aflat in momentul in care ea se desfasura, dar asta nu e problema... Pe urmatoarea nu o ratam . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Stimata doamna! Scutiti-ma va rog de morala dvs. Nu ma impresioneaza chiar deloc. Nu va ajunge ca va promovez intalnirie pe acest forum? Se pare ca nu e de ajuns. Calendarul Competitional pe 2010 nu este o chestie pe care o stabilesc eu ci a fost stabilit de catre toate cluburile din Conventia Cluburilor de offroad la sedinta de la Bran- Cheile Gradistei. De acum inainte, daca aveti propuneri pentru schimbarea calendarului competitional, le face-ti la FRAS. Sunt sigur ca nu iti era adresata tie fabula, ci are o legatura directa cu situatia Off-road-ului din care nu se mai iese sau dureaza prea mult. Mai are legatura cu cei "mici" care nu sunt aruncati afara, dar raman nebagati in seama . Daca si acum consideri ca cele scrise sunt atacuri la persoana ta , atunci poti sa ne stergi posturile si sa opresti si promovarea . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Sese & Tutti Puneti-va actele in regula, afliliati-va la FRAS sau inscrieti-va intr-un club deja afiliat si gata, lucrurile vor fi rezolvate! Nu cred ca Max a fost rau intentionat cand v-a atras atentia ca nu el e cel care hotaraste ce evenimente promoveaza sau pun in calendarul competitional Federatia. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Sunt sigur ca nu iti era adresata tie fabula, ci are o legatura directa cu situatia Off-road-ului din care nu se mai iese sau dureaza prea mult. Mai are legatura cu cei "mici" care nu sunt aruncati afara, dar raman nebagati in seama . Daca si acum consideri ca cele scrise sunt atacuri la persoana ta , atunci poti sa ne stergi posturile si sa opresti si promovarea . 1. Sese, in postul respectiv era pus numele meu. Consider ca sunt atacuri la persoana mea cauzate de faptul ca nu vreau sa schimb Calendarul Competitional stabilit de Cluburi si sa bag intalnirile pe care le organizati voi la Agnita. Oare de cate ori trebuie sa va spun ca sa intelegeti ca nu eu am facut calendarul acela. Eu doar mi-am pus resursele la dispozitie ca sa il postez ca cei interesati sa fie informati. 2. Legat de situatia offroadului si de faptul ca cei mici raman nebagati in seama. Scuza-ma ca te intreb dar nu e cumva impocrizie in afirmatia asta? Ati facut voi ceva ca sa fiti bagati inseama? Ma refer la faptul ca ati vorbit cu cineva pentru asta? Ati spus cuiva (ma refer din conducerea Conventiei) cine sunteti si ce vreti sa faceti anul asta? Altii au facut-o. Nimanui nu i-a fost refuzat dreptul a se inscrie in calendarul competitional. Dar in mod sigur nimeni nu va ghicii ce vreti voi sa faceti anul acesta. Garantat, daca nu faceti nimic, nici nu o sa fiti bagati in seama. Aici pot sa bag si eu proverbul cu para malaiatza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 de ce unii nu inteleg faptul ca este nevoie de o federatie, de o anume legalitate, de o anume autoritate, si in acest sport?! ca pana la urma, este un sport...nu?! asociind putin offroad-ul cu fotbalul (ca tot e binecunoscut), ganditi-va ca sunt poate o gramada de copii talentati care joaca fotbal in spatele blocului, insa daca nu se inscrie intr-un club, si nu joaca intr-o echipa si un campionat organizate de federatie, n-o sa ajunga niciodata in nationala...nu?! exista sporturi practicate ca hobby, si practicate pentru performanta. cred ca alegerea trebuie sa o faca fiecare, unde vrea sa participe. nu obliga nimeni pe nimeni sa se inscrie, insa e in firea lucrurilor ca cei ce vor performanta, sa o faca intr-un cadru institutionalizat, sub o anume organizare, sa respecte anumite reguli. cei ce vor doar sa se distreze, inca exista paduri destule si drumuri de parcurs. nu cred ca suntem asa multi, astia doritori, de nu mai avem loc unii de altii... ca sa ajungi peste ani sa ti se recunoasca niste merite, ca in orice sport, trebuie sa castigi niste trofee, dupa anumite reguli. in rest, sunt performante cunoscute si recunoscute doar de prieteni. alegerea apartine fiecaruia, dupa cum am mai spus. :n1 ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Citez: "Campionatul National de Offroad a devenit un fenomen complex care cuprinde etape de campionat, cupe si , ca si noutate, concursuri de trial." De aici inteleg ca se puncteaza in clasamentul final, acum cupele si concursurile de trial? Oricum nu prea inteleg de ce se incearca sa se amestece in asa hal lucrurile. Nu stiu de ce ce dar cred ca istoria se repeta pentru ca odata ce suntem obligati la afilierea FRAS incet ,incet ne vor poseda total buzunarele. Vor aparea scoli de off-road...care ne vor invata sa conducem...contra-cost. Vor aparea oameni care vor avea licente si nu vor avea pregatirea nici pe sfert a celor care fac off-road adevarat(si care nu vor avea licenta:ha:). Se vor amplifica tensiunile deja existente intre cluburi,membri,forumuri... Si cred ca multi se vor multumi doar cu iesiri prietenesti unde atmosfera este destinsa ... Nu! Nu ai inteles. 1. Este un CN de Off Road TROPHY, care puncteaza separat la etapele respective inscrise in calendarul competitional si la sfirsitul anului o sa avem campioni la cel putin doua categorii( eu sper sa avem trei categoriitiv Standard, Open, Extrem). 2. Este un campiomat de EUROTRIAL, care se puncteaza separat la etapele inscrise in calendar, unde la sfirsitul anului o sa avem campioni in cinci categorii care in anul viitor (2011) o sa aiba dreptul sa participe la Etapa finala din EUROPA unde se intilnesc campionii din toata Europa. 3. Sunt CUPELE care se desfasoara conform regulamentului din CN de TROPHY si dintre care se va alege cel mai bine organizat care de anul viitor sa fie o etapa din CN. 4. Sunt Intilnirile prietenesti, care nu au nimic de a face cu celalalte. 5. Si sunt cei de care nu stim nimic......... Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Adica sunt competitii diferite, nu? CN - un fel de prima divizie Cupele - un fel de divizie secunda, cea mai buna Cupa dpdv organizatoric luand locul celei mai proaste organizari a etapei de campionat din anul precedent, nu? Eurotrialul - altfel de competitie "franciza" a unui lant de asemenea competitii organizate la nivel continental in trepte la nivel national/international. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Exact foarte bine punctat! Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Nu vreau sa dau nastere la discutii dar recunoasterea unor noi cluburi de catre Ministerul Tineretului si Sportului este mult (oare intentionat?) ingreunata. Am fost personal in biroul celor care se ocupa de eliberarea CIS-ului (parca asa ii spune, nu?) Domnul de acolo, foarte amabil altminteri, mi-a spus ca actele Off Road Club Sibiu nu au ajuns inca. M-a intrebat daca avem mentionat in statut anumite activitati cum ar fi aceea de "organizeaza si participa la actiuni de ecologizare". Am raspuns ca da, ca orice alt club de off road, pesemne. "Atunci aveti o problema, va vom restitui actele (statutul) pentru a fi modificate printr-un act aditional" De ce? Pentru ca noi nu va putem da verde, noi aici facem sport si nu ecologizare :2dr!!!" "Domnu, zice in continuare, in statut scrie off road?" "Da" zic... "Eh, of, offf, mai e o problema" Care, intreb speriat... "Pai stiti, Federatia este de automobilism sportiv, ramura off road nu exista!!":br In registrul respectivului mai era inscris, cum ca au ajuns actele prietenilor de la Harghita, Club 4x4 Romania si inca unul sau doua... "le trimitem inapoi" continua omul cu pricina.... din aceleasi motive pentru care o sa le respingem pe ale dvs...:h5 Concluzia... Noile cluburi vom intra la anu' si probabil La multi ani! De ce? Asta pot intui dar nu pt afirma! Se mai poate obtine un statut de "in asteptare", o adeverinta, ceva de genul asta. Platesc dar nu sunt bagat in seama la o eventuala intalnire a cluburilor! :rsp Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Nu vreau sa dau nastere la discutii dar recunoasterea unor noi cluburi de catre Ministerul Tineretului si Sportului este mult (oare intentionat?) ingreunata. Am fost personal in biroul celor care se ocupa de eliberarea CIS-ului (parca asa ii spune, nu?) Domnul de acolo, foarte amabil altminteri, mi-a spus ca actele Off Road Club Sibiu nu au ajuns inca. M-a intrebat daca avem mentionat in statut anumite activitati cum ar fi aceea de "organizeaza si participa la actiuni de ecologizare". Am raspuns ca da, ca orice alt club de off road, pesemne. "Atunci aveti o problema, va vom restitui actele (statutul) pentru a fi modificate printr-un act aditional" De ce? Pentru ca noi nu va putem da verde, noi aici facem sport si nu ecologizare :2dr!!!" "Domnu, zice in continuare, in statut scrie off road?" "Da" zic... "Eh, of, offf, mai e o problema" Care, intreb speriat... "Pai stiti, Federatia este de automobilism sportiv, ramura off road nu exista!!":br In registrul respectivului mai era inscris, cum ca au ajuns actele prietenilor de la Harghita, Club 4x4 Romania si inca unul sau doua... "le trimitem inapoi" continua omul cu pricina.... din aceleasi motive pentru care o sa le respingem pe ale dvs...:h5 Concluzia... Noile cluburi vom intra la anu' si probabil La multi ani! De ce? Asta pot intui dar nu pt afirma! Se mai poate obtine un statut de "in asteptare", o adeverinta, ceva de genul asta. Platesc dar nu sunt bagat in seama la o eventuala intalnire a cluburilor! :rsp Urata treaba. 1. Zippo, de ce nu i-ai cerut tipului legislatia unde se prevad toate cele spuse de el? Adica, la modul oficial, sa iti dea toate informatiile necesare. 2. Nu aveti un jurist sau avocat care sa se ocupe de acest lucru, respectiv de obtinerea CIS-ului? Un club sportiv este o persoana juridica. Asa cum e o firma. Aceasta persoana juridica poate avea mai multe domenii de activitate. Principalul domeniu este cel legat de sport iar celelalte domenii complementare pot fi actiunile umaniare sau alte chestii de genul asta. Nu pricep reactia celor care dau CIS-ul la faptul ca exista si "actiuni umanitare si ecologice" in statut. Nu vad logica si, personal, il consider un abuz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Urata treaba. 1. Zippo, de ce nu i-ai cerut tipului legislatia unde se prevad toate cele spuse de el? Adica, la modul oficial, sa iti dea toate informatiile necesare. 2. Nu aveti un jurist sau avocat care sa se ocupe de acest lucru, respectiv de obtinerea CIS-ului? Un club sportiv este o persoana juridica. Asa cum e o firma. Aceasta persoana juridica poate avea mai multe domenii de activitate. Principalul domeniu este cel legat de sport iar celelalte domenii complementare pot fi actiunile umaniare sau alte chestii de genul asta. Nu pricep reactia celor care dau CIS-ul la faptul ca exista si "actiuni umanitare si ecologice" in statut. Nu vad logica si, personal, il consider un abuz. Legislatia e neclara in acest sens, dar nici nu da calea unei interpretari: ”structurile sportive sunt asociatii de drept privat sau institutii de drept public, constituite sau infiintate, dupa caz, in scopul organizarii si administrarii unei activitati sportive si care au drept obiectiv promovarea uneia sau mai multor discipline sportive, practicarea acestora de catre membrii lor si participarea la activitatile si competitiile sportive ”(L69/2000) si: ”Cluburile sportive, indiferent de forma de organizare prevazuta de prezenta lege, vor respecta prevederile specifice din normele si regulamentele federatiilor nationale si, dupa caz, ale ligilor profesioniste din ramura de sport respectiva” (adica FRAS) Deci tot ce nu e sport(iv), nu are ce cauta... Cu o crosa de golf ai mai putine sanse sa faci umanitare, dar legea e lege... Avocatii nu cred ca ar fi de prea mare ajutor, statul e suprem.. Avem si alti prieteni care s-au luptat pe aceeasi tema cu acelasi organism, si in final au cedat. Solutia care ne paste este: 1. club exclusiv sportiv afiliat FRAS (deci profesionist..) si/sau 2. club privat cu diverse alte activitati, dar fara caracter sportiv. Ne vom gandi... T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Calendarul competitional pe 2010 Legislatia e neclara in acest sens, dar nici nu da calea unei interpretari: ”structurile sportive sunt asociatii de drept privat sau institutii de drept public, constituite sau infiintate, dupa caz, in scopul organizarii si administrarii unei activitati sportive si care au drept obiectiv promovarea uneia sau mai multor discipline sportive, practicarea acestora de catre membrii lor si participarea la activitatile si competitiile sportive ”(L69/2000) si: ”Cluburile sportive, indiferent de forma de organizare prevazuta de prezenta lege, vor respecta prevederile specifice din normele si regulamentele federatiilor nationale si, dupa caz, ale ligilor profesioniste din ramura de sport respectiva” (adica FRAS) Deci tot ce nu e sport(iv), nu are ce cauta... Cu o crosa de golf ai mai putine sanse sa faci umanitare, dar legea e lege... Avocatii nu cred ca ar fi de prea mare ajutor, statul e suprem.. Avem si alti prieteni care s-au luptat pe aceeasi tema cu acelasi organism, si in final au cedat. Solutia care ne paste este: 1. club exclusiv sportiv afiliat FRAS (deci profesionist..) si/sau 2. club privat cu diverse alte activitati, dar fara caracter sportiv. Ne vom gandi... Scrie undeva in lege ca este interzis ca un club sa aiba si alte domenii de activitate in afara de cele sportive? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate