rd_adi Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Ora 17 intalnire Lukoil Someseni! Plecare cu directia Palatca iar de acolo doar harta si busola pana la Taga fiecare pe cont propriu! Iesirea necesita obligatoriu minim 2 persoane in masina! Comunicare prin statii! Cazare gratuita! Va asteptam! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: 1 Ianuarie iesire pentru Clujeni! Acum am revenit acasa! Am avut de lucru serios... Noroaie si mocirle pana peste cap! Momentan o poza din fata blocului ... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: 1 Ianuarie iesire pentru Clujeni! ma adisor , eu cred ca ai platit niste copilasi sa iti murdareasca masinutza cu noroi:))) daca e altfel , baga niste poze din traseu :D Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: 1 Ianuarie iesire pentru Clujeni! Imi place, NOROI ! Vreau mai multe poze cu NOROI ! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: 1 Ianuarie iesire pentru Clujeni! Adi sincer din traseu nu am... Nu am avut decat telefoanele la noi si pe noapte nu iese mare lucru si cea mai mare parte din traseu a fost pe noapte... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: 1 Ianuarie iesire pentru Clujeni! Ce am mai gasit una din traseu si 1 la mijlocul celai de a doua zi... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate