Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

03.01.2010 "Noroiyada"

Yonutz

Postări Recomandate

Dupa cum am vazut, a dat de sus in ultimele zile ...a dat, si a tot dat ...

La umanitara din decembre' au mai ramas niste saci de toale ajunse dupa inchiderea editiei ...Se impune inca o vizita in zona Frunzanesti ... sa controlam "gheata la mal" ...

Deci pe romaneste, ca pe tiganeste nu m-ar intelege nimeni si n-as sti nici eu sa va spun:

Duminica 03.01.2010, ora 10.00 Casa Iacob (intersectia Oltenitei cu centura) asteptam adulatorii noroiului ptr o mica incantatie de inceput de an, o spirala cu tenta de guruniada in zgomot de blocante si zbierete de roti ....

Programul artistic:

09.30-10.00 Adunarea

10.00-11.30 Impartirea sacilor cu haine

11.30-15.30 Balalau si telelalau (infuzii cu namol - ignafundarea utilajelor)

16.00- Ciolaniada vegetariana (adica un ciolan pe

Recomandari:

-gume MT (ca e grav, grav de tot ...am sondat terenu si s-a dus roata pana la jumate)

-sufe, ocheti, stiuleti si sticleti

Reactii adverse:

-intra apa peste tot (astupati-va gaurile) si luati-va cizmele de blana ...si paltonul ...si eventual plapuma (nu aia cu purici) ...

Participanti:

1.Gaganul

2.Gpscu

3.Eu

4. ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 03.01.2010 "Noroiyada"

Vin si eu, dar las x-trailul acasa ca l-a cam speriat tractozaurul cu toate ca sunt rude...

Sper sa nu se inece cu vreo roata de Toyota :)

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Yoane, iti urez mult succes cu Zdrentele Team, din pacate :sr nu am cum sa ajung la Noroiyada, ca ma dau (cu sania :ha: ca Tractozauru` l-am lasat acasa la hodina, sa fie fresh pe 10 ianuarie la Calugareni :cort) pe meleaguri bucovinene in week-end-ul asta! :h5

Link spre comentariu

deci,

ca care cum va sa zica nu se poate sa lipseshte eu, de la asa ceva, inclusiv fara blocant.

trebe' doar sa ajung acasa... pe bistrita in jos

avem si ceva saci, fara adresa pana astazi.

nr.5...

////.....si bine v-am gasit in noul an....//// :-)

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Actualizam:

1.Gaganul

2.Gpscu

3.Yonutz

4.Razvanutza

5.Giorgel

Tractozaure ... un' te dai tu cu sania acum ca a plouat si nu mai e zapada...Sau iti ie ca o sa vii sa-ti dam pe inventar "ciolofanul 4x4"?

Link spre comentariu

Ma` pardon Yoane, sunt la Sucevitza :) iar aici chiar mai este zapada :ha: iar de maine am auzit ca incepe sa se puna rau de tot :h5

Giorgele, p-asta cu blocantu` lipsa o auzeam mereu de la fostul proprietar al masinii tale :ha:

Hai "La Multi Ani!" pe 2010 la toti! :h5

Link spre comentariu

...ori mergea cu el pe asfalt, ori uita sa-l puna si urla ca nu-i merge blocantul! :uameni (Tractozaurul ...La multi ani! Bah am inteles ca te-a sunat fimiu aseara ... A vrut sa-ti zica la multi ani si sa te intrebe cand iti iei masina, inainte sa-l aduc la sala la tine sau dupa ...)

Link spre comentariu

Am vazut... :))) Numai gura lui Gaganu se auzea in harmalaia aia :ha: urland de mama focului pe muzica..., "Andrei, Andrei..." :ha: si eu de colo "Yoaneeeee, Gaganeee" si voi nimic, nimic...

Apropo..., m-am uitat acum pe geam..., aici a inceput deja sa fulguiasca :banana :h5

Link spre comentariu

Fatilor se pare ca vin si eu (daca fac rost de benzina, ca astia la benzinarii se pare ca nu mai dau pe ochi frumosi) cat despre saci... am vre-o 12.

Vreti sa sortez in vre-un fel toalele?

P.S. La multi ani ! :Gr

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

1.Gaganul

2.Gpscu

3.Yonutz

4.Razvanutza

5.Giorgel

6.Tartales

7.Busu4x4 (?)

@Tartales

Bre pai daca mancasi cu pofta acu e cazu' sa treci oleaca si pe regim - CIOLAN (are cam 2 kile) cu fasole!!! Papa bun ...

@Busu4x4

Nu va osteniti ... Le sortam din mers!

Link spre comentariu

mee too. Cu VW LT 4x4 sau Y60 4,2 BRUTUS. Cum e traseul?

Dupa ploaia de astazi , nu cred ca va fii maine un traseu fara peripetii ...asa cum bine stiti zona ....va fii distractieeee ...

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Dupa cum am vazut, a dat de sus in ultimele zile ...a dat, si a tot dat ...

La umanitara din decembre' au mai ramas niste saci de toale ajunse dupa inchiderea editiei ...Se impune inca o vizita in zona Frunzanesti ... sa controlam "gheata la mal" ...

Deci pe romaneste, ca pe tiganeste nu m-ar intelege nimeni si n-as sti nici eu sa va spun:

Duminica 03.01.2010, ora 10.00 Casa Iacob (intersectia Oltenitei cu centura) asteptam adulatorii noroiului ptr o mica incantatie de inceput de an, o spirala cu tenta de guruniada in zgomot de blocante si zbierete de roti ....

Programul artistic:

09.30-10.00 Adunarea

10.00-11.30 Impartirea sacilor cu haine

11.30-15.30 Balalau si telelalau (infuzii cu namol - ignafundarea utilajelor)

16.00- Ciolaniada vegetariana (adica un ciolan pe

Recomandari:

-gume MT (ca e grav, grav de tot ...am sondat terenu si s-a dus roata pana la jumate)

-sufe, ocheti, stiuleti si sticleti

Reactii adverse:

-intra apa peste tot (astupati-va gaurile) si luati-va cizmele de blana ...si paltonul ...si eventual plapuma (nu aia cu purici) ...

Participanti:

1.Gaganul

2.Gpscu

3.Eu

4. ...

Spune locul de intanlire Zdreanto...ora o stim ...o luam prin Glina ...propun in fata la MASSA pana in Glina

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

da da da scuze ....vroiam oarecum la acea ora sa fim cat m-ai aproape de destinatie ....Adica Massa Glina ....acum intesei CASA IACOB

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

prezent si eu !! macar ca spectator ......am fost si la concurs dar fara sa particip ! nu am masina pregatita inca si colac peste pupaza am stricat si ambreiajul , trebui schimbat .... asa ca doar ca spectator am sa fiu sigur prezent !!

Editat de kopeg

Samurai 1998 fara mari modificari ..pt joaca :grin:

Land Cruiser 2005 pt. strada:wink:

ATV SUZUKI KING QUAD 750cm esp 2010

Link spre comentariu

am ajuns cu bine acasa, maine prezent giorgel+cel mai copilot dintre copiloti

tractozaure, pe 31 fuseram la Sucevita si curgea apa peste tot...azi am plecat de la Vatra Dornei, si tot asa... nu am avut parte de zapada, decat un pic de tot, pe 30.

cat despre treaba cu blocantul, testam maine ce si cum...

scuze de off-topic, zdrentzelor...

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Iar o sa fiu singura mioara intre Patrolisti :(

imi este mila de mine, dar ma sacrific :D

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

...Tractozaure ... un' te dai tu cu sania acum ca a plouat si nu mai e zapada...Sau iti ie ca o sa vii sa-ti dam pe inventar "ciolofanul 4x4"?

Hai ca m-ai exasperat si tu si Giorgel cu ploaia si apa voastra de la Sucevita :ha: Luati de vedeti niste poze facute azi la Sucevita, in spatele Pensiunii Ieremia Movila slp :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare