Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA

Unimog4x4

Postări Recomandate

am un prieten care prin judecata cu statul a obtinut intreaga suma platita

in loc de 600e a primit inapoi 750e dar dupa 8 luni.

DAR a spus ca e un caz, in care cineva a dat statul in judecata inainte sa plateasca taxa,

a castigat, si cu hotararea judecatoreasca, a inmatriculat masina fara probleme.

voi stiti ceva de aceasta chestiune?

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA

Da S-A PUTUT , acum cu noua taxa nu se mai poate , chiar eu m-am ocupat de varume-o ca sa isi inmatriculeze o alfa 166 , a dat pe ea in spania 4000 de iepuri si taxa era 4800 de iepuri, sexi nu?

Am stiut un avocat care castigase multe procese de genul asta , l-am solicitat , m-a ajutat iar dupa 2 luni am avut masina inmatriculata si am platit doar 30 de milioane , onorariul lui

cu hotararea judecatoreasca m-am dus la politie si aia mi-au inmatriculat masina fara probleme

Cu noua taxa am auzit ca nu se mai poate face nimic

Never stop exploring
Link spre comentariu

Da S-A PUTUT , acum cu noua taxa nu se mai poate , chiar eu m-am ocupat de varume-o ca sa isi inmatriculeze o alfa 166 , a dat pe ea in spania 4000 de iepuri si taxa era 4800 de iepuri, sexi nu?

Am stiut un avocat care castigase multe procese de genul asta , l-am solicitat , m-a ajutat iar dupa 2 luni am avut masina inmatriculata si am platit doar 30 de milioane , onorariul lui

cu hotararea judecatoreasca m-am dus la politie si aia mi-au inmatriculat masina fara probleme

Cu noua taxa am auzit ca nu se mai poate face nimic

Ce intelegi tu prin "noua taxa"? Nu stiu sa se fi modificat nimic, cu exceptia obligarii celor cu EURO 4, motoare sub 2000 cc de a plati taxa de la 15 febr. 2010.

Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri...
Link spre comentariu

din cate stiu au fost 3 feluri de taxa auto

1. taxa de prima inmatriculare

2.taxa de poluare

3. asta nu stiu cum s-o fii numit

EI primele 2 taxe puteau fii atacate in instanta si in 90% din cazuri se castigau procesele

Dupa noua taxa (3) a intervenit niste chichite la lege prin care autoturismele achizitionate dupa data intrarii in vigoare sunt obligate la achitarea taxei

Never stop exploring
Link spre comentariu

Despre ce masina e vb? Poate te rezolvam instant fara sa mai fie nevoie de judecati si de nervi ...Si ptr statul roman ...un ghemotoc de floci trimis prin curier ...Asta si-au dorit, asta merita ...asta o sa aiba! :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

YONUTZ este vorba de un WV T3 syncro caravele 1,6TD cu 2 dif. blocabile de la armata ONU, din 1988, dar arata si functioneaza impecabil.

sunt cu nervi praf cand cine e la conducerea tarii, iar de guvern nu mai zic......

dar asta e

va multumesc tuturor ptr. informatii

Link spre comentariu

nu trebuie sa imi asum nici un risc daca fac chestia asta?

masina pe cine ramane trecuta?

asigurarea e valabila in caz de acident?

trebuie sa merg anual in bulgaria ptr. ITP si asigurare?

daca puteti sa imi scrieti care ar fi procedurile de inmatriculare

multumesc mult

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar
Link spre comentariu

eu am pe cineva f serios care se ocupa de inmatriculari pe Bg! omu le trece pe firma lui,tie ti face procura si de la an la an te rezolva cu itp ul sau asigurarea fara sa fie masina in Bg!(da l mai cinstesti pe el (: ) in cazul in care vei gasi o alta persoana...pe numele careia vei vrea s o inscrii(tot bulgar) ti se ofera radierea si.....costa cam 700e initial(include asigurare ,inscriere si impozitul pe un an).....iar anual dai cam 2 -300pt impozit,asigurare,ITP....

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu

sunt in stare sa o dau si peste cap de 10 ori

dar nu cu mine in ea

chestia e ca stiu una la o firma in curte lovita f. tare in bot (a luat un pom) si e 300e

dar trebuie sa intreb la RAR daca se poate face recarosarea

multumesc

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar
Link spre comentariu

La care dintre taxe te referi Petre?

Eu am dat in judecata statul roman printr-o plangere sau ce dracu a fost depusa la tribunalul Cluj , de acolo au fost citate partile si din 2 infatisari am castigat , a mai durat 15 zile pana a devenit irevocabila si cu hotararea m-am dus la serviciul inmatriculari unde mi-au inmatriculat masina fara nici un mac

Never stop exploring
Link spre comentariu

La care dintre taxe te referi Petre?

Eu am dat in judecata statul roman printr-o plangere sau ce dracu a fost depusa la tribunalul Cluj , de acolo au fost citate partile si din 2 infatisari am castigat , a mai durat 15 zile pana a devenit irevocabila si cu hotararea m-am dus la serviciul inmatriculari unde mi-au inmatriculat masina fara nici un mac

Este vorba de taxa de poluare. Cand a avut loc procesul tau si care a fost natura cererii?

Link spre comentariu

procesul a fost anul trecut prin primavara iar natura cererii a fost inmatricularea autoturismului fara achitarea taxei de poluare , si acolo o mai bagat avortatul niste chichite

Never stop exploring
Link spre comentariu

SUPER exact ptr. asta am deschis topicul asta

sa vad daca merge chestia asta

asta vreau si eu sa fac

o sa contactez un avocat de la alba

multumesc mult

ieri am fost la av. ITU din sebes

se rezolva doar ca dureaza cca 4 luni

personal, pregatesc actele...

succes si tie

Editat de florum
Link spre comentariu

ASA :h5 f. bine sa aratam ca nu suntem prostii statului!

ma puteti suna si pe mine cand aveti un nume si un nr. de tel.

de la un avocat bun din sebes

am inteles ca astia merg de rezolva 50 de dosare odata

va multumesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare