Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA

Unimog4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA

In urma discutiei cu un membu de pe forum, mi s-a atras atentia ca am postat gresit.

Masina trebuie sa fie M1, vehicul transport pasageri cu cel mult 8 locuri pe scaun.

Scuzele mele pentru confuzia creata.:tk

Editat de florum
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut,

Nu numai in Alba se castiga ci si in Bucuresti. Eu personal am recuperat 130 milioane platite acum 3 ani pentru taxa de inmatriculare iar in prezent am 2 procese pe rol la sectorul 5.Unul pentru o inmatriculare fara plata taxei de poluare si cealalta o alta recuperare a taxei. Pe avocat o cheama Laura si fara sa vreau sa-i fac reclama se pricepe si stie cum sa puna problema !!.

Succes tuturor in lupta cu balaurul stat Roman.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Am primit urmatorul mesaj pe mail. O fi pe bune sau nu, poate ii cunoaste cineva.

Persoana de contact:

Nume / Nume Firma:

Adresa e-mail: avocat@coltuc.ro

Telefon: 0745150894

Continutul mesajuluit:

--------------------------------------------------------------------------------

Buna ziua si scuze daca deranjam

Dorim sa va anuntam ca puteti inscrie masina dvs.,fara a plati taxa de poluare.

Ce trebuie sa faceti?

Trimiteti un email la adresa sus mentionata si ne vom ocupa de problema dvs.

Casa de avocatura Coltuc a rezolvat pana acum peste 1000 de dosare de acest fel.

Onorariul este unul incredibil:400 lei per masina,indiferent de valoarea taxei

Acte necesare:

- copie carte de identitate vehicul de la RAR

-copie decizie de impunere ANAF

Pentru a vedea si dovada ca se poate, intrati pe blogul Casei de avocatura Coltuc-coltuc at ro/blog sau facebook at com/blog unde veti gasi o hotarare irevocabila castigata de catre noi

Atentie !Pe toata durata procesului puteti circula cu certificatul de grefa si numerele rosii.

Multumim

-----------------------------------------------------------------------

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Pentru sanse mai mari de reusita recomand sa se dea in judecata acolo unde s-au mai castigat procese pe aceasta tema.

E mult mai simplu sa mergi pe o cale batatorita decat pe una noua.

Dupa cum stiti Alba Iulia e fruntasa la asa ceva. Ai masina o saptamana (sau cat vrei) cu nr de Alba dar dupa aia o poti inmatricula pe orice judet.

Mai trebuie cineva cu domiciliul in jud. Alba si se rezolva.

:h5

Eu sunt in situatia de a-mi inmatricula masina noua (comandata de la dealer in Romania) fie in Bulgaria, fie in Romania (dar cu plata unei taxe de poluare mari, in baza actualei legi).

Vrei sa spui ca pot actiona in judecata Statul Roman in judetul Alba (eu fiind din judetul Timis) iar daca se castiga procesul ar urma sa o inmatriculez provizoriu in Alba?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Vizitator Mertzug

Nu conteaza unde e procesul , dupa castigarea procesului iti inmatriculezi masina in localitatea de domiciliu.

Da eu am reusit si au reusit si altii dupa mine care eu mers pe aceeasi solutie.E bine sa se priceapa la aces tip de cauze, sa-ti dea solutii viabile.Costa da stii ca reuseste!

Succes

Link spre comentariu

Vizitator Mertzug

Eu sunt in situatia de a-mi inmatricula masina noua (comandata de la dealer in Romania) fie in Bulgaria, fie in Romania (dar cu plata unei taxe de poluare mari, in baza actualei legi).

Vrei sa spui ca pot actiona in judecata Statul Roman in judetul Alba (eu fiind din judetul Timis) iar daca se castiga procesul ar urma sa o inmatriculez provizoriu in Alba?

Scuze tie am vrut sa-ti raspund.

Da eu am reusit si au reusit si altii dupa mine care eu mers pe aceeasi solutie.E bine sa se priceapa la aces tip de cauze, sa-ti dea solutii viabile.Costa da stii ca reuseste!

Succes

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Se castiga procese si la Brasov, nu toate dar este o rata mare de castig.Problema care a aparut este ca de la anu nu se va mai recupera banii achitati deoarece statul Roman a ajuns la CEDO si cere sa nu mai plateasca taxele inapoi.Stie cineva ceva despre acest fapt mai detaliat? Sa stim si noi ce facem in contiunuare?, sau cum gasim o portita? :wink:

Link spre comentariu

In iunie si a durat trei luni pina a iesit procesul dupa care am asteptat 15 zile pt recurs dupa care a pus stampila de definitiv, am mers si am inmatriculat-o dar am inteles de la avocata ca acum fac recurs la toate si se pierd procese la curtea de apel cluj, nu stiu cauza, cred ca ma avut noroc ca am reusit.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am inteles de la avocata cu care am castigat procesul ca daca mai vreau sa fac la o masina trebuie sa fie intrata in tara inainte de 20 feb 2010 si sa fac dovada ca a intrat atunci, deci sa fi fost scoase un rand de numere rosii pana la acea perioada si o rezolva.

Deci trebuie sa cumpar o masina care proprietarul exact asta a facut...

Mai greu zic eu, tinand cont ca vreau un BMW 725tds automatic si gri....

Chestia e ca la Alba a spus ca doar o instanta mai da castig de cauza, dar nu a vrut sa spuna care e orasul in care se da castig de cauza la fel ca inainte.

Voi stiti ceva???

Deci avocata a schimbat orasul cu procesele...

Dar nu vrea sa spuna care e.... secret profesional.:grin:

Chestia e ca vreau sa ies mai ieftin cu procesul...

E scumpa...

Poate iau un avocat din orasul respectiv care e mai ieftin...

Multumesc!

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Fratilor gratie voua am dat lovitura!Am citit, studiat

Am inmatriculat masina vineri 11.03.11 fara plata taxei de 11mii EUR dupa ce am vorbit cu Unimog si Mertzug care au reusit anul trecut si care mi-au recomandat avocata lui tot Larisa Dudciuc.Am inmatriculat pe Brasov si apoi pe mine.Face toti banii!:pr1

Inca nu cred ca am reusit............:banana

Va multumesc ca existati ,deci se poate

Link spre comentariu

Am inmatriculat masina vineri 11.03.11 fara plata taxei de 11mii EUR dupa ce am vorbit cu Unimog si Mertzug care au reusit anul trecut si care mi-au recomandat avocata lui tot Larisa Dudciuc.Am inmatriculat pe Brasov si apoi pe mine.Face toti banii!:pr1

Buna ziua si tie!

Felicitari pt reusita operatiunii.

Daca tot ti-a fost de folos informatia de aici, atunci fa-ti si matale o prezentare in sectiunea dedicata asa cum face toata lumea ca sa stim cu cine stam de vorba.

:rules

Link spre comentariu

Buna ziua ,de asemenea!

Am pus dupa cum matale ai scris ceea ce am stiut cum sa pun.

Multumesc oricum celor care au scris pe site,inclusiv distinsului domn administrator.

Link spre comentariu

Salutam nene Ovi747.

Multumim pentru pentru veste, chiar ne bucuram ca inca se poate.

Legat de ceea ce zice Max, ar fi bine sa va conformati.

Prima data, regulamentul trebe citit.

il gasiti aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53876-gt-gt-Regulament-Forum&p=592098

Apoi, conform regulamentului, trebuie sa va faceti o prezentare aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor

Ne place sa stim cu cine stam de vorba si cred ca sentimentul este reciproc.

Sanatate si virtute.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

In Iasi se dau termene de judecata de 6 LUNI!!!!!!

Am dat actele de la o masina inmatriculata acum 3 ani la un avocat, si 4 actele la masini inmatriculate in decembrie la altul....om vedea ce si cum...din cate am intles termenele sunt prin mai iunie doserele fiinde depuse in decembrie!!

Link spre comentariu

felicitari,cat a durat procesul?:2dr

Link spre comentariu

felicitari,cat a durat procesul?:2dr

RESPECTE,

Am inregistrat actiunea in noiembrie 2010.In februarie am avut termen.intr-o saptamana mi-a venit motivarea si nu au facut recurs,iar in martie am inmatriculat-o.

Mai am 1 masina pe Mures-Mercedes G, cererea inregistrata in 1 noiembrie,dar am termen in aprilie,tot cu av.Larisa D.O sa va spun,daca va intereseaza ce am rezolvat si cu asta,dar eu cred acum ca se poate pt ca prietenul meu a reusit ,tot asa, acum asteapta motivarea sentintei.Plateste la sfarsit.

Link spre comentariu

Saluare,

Si eu am castigat :bananain urma cu 2 saptamani la Bucuresti Sect5 tot cu o d-na avocat,inmatricularea Suzuki GV fara plata taxei.Astept sa vad daca prefectura/min finante fac recurs. Pentru doritori pot pune la dispozitie datele de contact a d-nei avocat Laura.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare