ovi747 Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Buna, INSTITUTIA PREFECTULUI JUDEŢULUI - SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI INMATRICULARE A AUTOVEHICULELOR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Va salut. Ma poate ajuta cineva cu nr. de telefon al doamnei avocat de la Alba, eu am Samuraiul din 2009 cumparat . am luat numere rosii in 2009 si as vrea sa-l inmaticulez daca se mai poate , si cum sa fac eu fiind din Curtea de Arges.Va multumesc anticipat. :tk:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA intrebarea este: pe cine chemati la proces? finantele sau prefectura? eu am castigat in fata prefecturii (birou inmatriculari) Am 2 procese pe rol , unul cu prefectura pentru inmatriculare si altul pentru recuperarea taxei platite cu 2 ani in urma pentru un Grand Cherokee (3500Euro) cu Min.Finante. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mertzug Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Va salut. Ma poate ajuta cineva cu nr. de telefon al doamnei avocat de la Alba, eu am Samuraiul din 2009 cumparat . am luat numere rosii in 2009 si as vrea sa-l inmaticulez daca se mai poate , si cum sa fac eu fiind din Curtea de Arges.Va multumesc anticipat. :tk:cl SALUTARE, Larisa Dudciuc-0745.330.285 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Am achizitionat un Subaru Impreza de rally am vrut sa il inmatriculez ca masina de competitie cu roll cage (deci fara plata taxei), dar o sa fac proces si la asta ca tot e cel mai simplu. Asta e Romania noastra trebuie sa te judeci ca sa i-ti obti niste drepturi firesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Stiti si vreun avocat care are experienta in genul asta de procese in Dolj? Sau nu trebuie sa fe din orasul unde are procesul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Nu stiu sa sti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Care aveti nr. lui ,,ovi747'' Vroiam sa ii adresez o intrebare. :tk sau Ovi sunama daca vezi mesajul 0766.433.233 merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA voi ce ma sfatuiti? sa platesc taxa si sa astept 8 luni (ceea ce e exclus) SAU sa fac recarosare SAU....? multumesc si la multi ani la toata lumea incearca sa o treci ca autoutilitara.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Stiti si vreun avocat care are experienta in genul asta de procese in Dolj? Sau nu trebuie sa fe din orasul unde are procesul? Avocata mea mi-a castigat 2 procese si urmeaza al trei-lea pe rol. Sectorul 5.Nu cred ca trebuie sa fie in Dolj...eu am rezidenta in Ilfov. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovi747 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Care aveti nr. lui ,,ovi747'' Vroiam sa ii adresez o intrebare. :tk sau Ovi sunama daca vezi mesajul 0766.433.233 merci Scuze sunt plecat din tara ,de sarbatori,cand ajung te sun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA ovi747 suntem in pragul sarbatorilor... ai uitat de mine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STIN7 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Inmatriculare pe fundatie fara plata taxei de prima inmatriculare - e posibil? Eu am luat,in 2010,prin programul "rabla" un Ford Fusion,la care am platit taxa de prima imatriculare 500 EURO!Crede cineva ca am cea mai mica sansa sa-mi recuperez bani?Luand in considerare onorariul avocatului,timpul pierdut etc...Mentionez ca locuiesc in BUCURESTI...unde procesele DUREAZA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaP Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Inmatriculare pe fundatie fara plata taxei de prima inmatriculare - e posibil? Eu am luat,in 2010,prin programul "rabla" un Ford Fusion,la care am platit taxa de prima imatriculare 500 EURO!Crede cineva ca am cea mai mica sansa sa-mi recuperez bani?Luand in considerare onorariul avocatului,timpul pierdut etc...Mentionez ca locuiesc in BUCURESTI...unde procesele DUREAZA! Onorariul la avocat se poate recupera, iar referitor la durata procesului poti sa ceri dobanda (care se acorda din momentul chemarii in judecata si pana se restituie taxa). Eu am recuperat si cheltuielile de judecata si dobanda pe durata procesului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Inmatriculare pe fundatie fara plata taxei de prima inmatriculare - e posibil? Onorariul la avocat se poate recupera, iar referitor la durata procesului poti sa ceri dobanda (care se acorda din momentul chemarii in judecata si pana se restituie taxa). Eu am recuperat si cheltuielile de judecata si dobanda pe durata procesului. ca si celelalte cheltuieli, onorariul avocatului se pate cere a fi platit de catre stat, fara nici o problema, garantat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Si eu am inmatriculat vitara pe Romania fara sa platesc taxa auto. Poate stiti cum se face, dar eu pun si pentru doritori etapele prin care am trecut . Nu va grabiti sa faceti RAR ul pana nu rezolvati cu procesul ..ca va expira autenticitatea (2 luni), iar procesul dureaza minim 3 luni. In cazul meu au fost exact 4 luni cu tot cu recursul la Curtea de Apel Craiova. Primul lucru pe care il faceti este sa va duceti cu o cerere completata de Dvs. direct la serviciul Inmatriculari Auto din cadrul Politiei, prin care solicitati sa vi se inmatriculeze autovehiculul fara taxa auto. O sa primiti evident acasa raspunsul oficial de la Politir, in plic, cum ca nu se poate. (in maxim 2 saptamani). Cu acel raspuns mergeti la un avocat, deja toti se ocupa si cu procese cu taxe auto pentru ca e un tip de proces banal si liniar. De la deschiderea procesului asteptati, pana vi se da castig de cauza in prima instanta de judecata. In momentul in care primiti raspunsul in plic de la prima instanta ca ati castigat si trebuie sa va inmatriculeze fara plata taxei, va duceti frumos cu hartia respectiva la avocat care o duce la tribunal sa va puna o stampila (procedura se numeste investire) Acum scoateti repede numere rosii, fuga la RAR cu autenticitatea..fuga si la gara, adica la Inmatriculari cu toate actele. In momentul asta ei sunt obligati sa va dea numere negre in baza acelei hartii de la tribunal dupa prima instanta. Binenteles, in proces, Inmatricularile vor face recurs, iar dosarul este trimis la curtea de apel, unde se va judeca dupa o perioada destul de lunga, de cateva luni, in functie de cantitatea de dosare. E bine sa faceti o intampinare sau de cele mai multe ori castigati si fara. Masina o aveti deja inmatriculata, iar la curtea de apel nu se mai pierde. Stati 4-5 luni cu ea in curte, si castigati fara sa platiti taxa. E mai usor de castigat fara sa platesti decat sa platesti taxa si sa incerci sa recuperezi. Eu am facut ambele variante, iar la recastigarea taxei, procesul a durat aproape 1 an jumate pana am revazut banii. Onorariul avocatului pt acest proces a fost de 600 lei, plus ceva taxe de timbru. Daca aveti timp puteti sa va duceti la capat singuri procesul, nu e nevoie de avocat. Sa aveti bafta, ca tara asta e bananiera ... Editat Octombrie 10, 2012 de warhead Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Ce bine este la Targu Jiu. Dosare putine pe rol. La Bucuresti un proces tine si doi ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Ieri am inceput procedurile pt land roverul meu. Primul termen in martie din pacate asa multe dosare sunt. Imi recupereaza avocata pana si dobanda din 2008 pana acum. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Ieri am inceput procedurile pt land roverul meu. Primul termen in martie din pacate asa multe dosare sunt. Imi recupereaza avocata pana si dobanda din 2008 pana acum. Toate se recupereaza cu dobanda aferenta. Insa nu te astepta sa fie mare, are statul grija. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA si 2 lei daca e , stiu ca-i in buzunarul meu nu in a lor.... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Eu am inmatriculat masina la Mures si a inceput procesul cam de 6 luni am intele ca dureaza si un an ,un an si jumatate. Apropo am inteles ca se va reveni la vechea taxa de la 1 Noiembrie stie cineva ceva cum se va calcula etc. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 (editat) Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Eu am inmatriculat masina la Mures si a inceput procesul cam de 6 luni am intele ca dureaza si un an ,un an si jumatate. Apropo am inteles ca se va reveni la vechea taxa de la 1 Noiembrie stie cineva ceva cum se va calcula etc. Pai Parlamentul RO de abia a validat ordonanta data de boc..boc. Deci pana la 31 Decembrie se merge pe varianta actuala iar daca nu se modifica 'gargaunii' din capul guvernantilor, incepand de la anul la toate tranzactiile auto din RO se va aplica taxa de poluare(exceptii se aplica). Vedem ce se mai intampla. Editat Octombrie 18, 2012 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA are cineva / cunoaste cineva Nr unui avocat din bucuresti care se ocupa cu recuperarea taxelor de prima inmatriculare in bucuresti ? Cu stima, Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA are cineva / cunoaste cineva Nr unui avocat din bucuresti care se ocupa cu recuperarea taxelor de prima inmatriculare in bucuresti ? Cu stima, Laur http://www.recuperaretaxaauto.ro/ http://www.avocat-titueugen.ro/recuperare_taxa_auto_prima_inmatriculare... Editat Noiembrie 9, 2012 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Re: Statul RO. dat in judecata ptr. TAXA Poate cineva sa confirme ca a castigat procesul pt. o masina inmatriculata pe noua taxa din 2012(taxa de poluare), sunt interesat sa incerc dar toti cu care am vorbit au castigat pe vechile variante de taxa. Mersi anticipat Editat Noiembrie 20, 2012 de petit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate