Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dacia duster 4x4

gonzo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: dacia duster 4x4

La design exterior nu e rau ... Sa vedem ce va fi sub tabla ...Renault foloseste Dacia ca si rampa de lansare ... Desi SUV-ul asta se duce spre SCENIC ...care-i o mega pacaleala sa vedem ce se alege de asta!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La design exterior nu e rau ... Sa vedem ce va fi sub tabla ...Renault foloseste Dacia ca si rampa de lansare ... Desi SUV-ul asta se duce spre SCENIC ...care-i o mega pacaleala sa vedem ce se alege de asta!

arata bine la exterior cu exceptia grila si faruri. Inaltimea ei cred ca este undeva la MCV iar motorizarea este ......fara cuvinte.

La interior aceasi problema ca la Logan, te apleci si umbli prin spatele la schimbator ca sa dai mai cald sau frig, aceasi economie la butoanele de la geamuri care sunt puse pe plansa de bord ca sa numai puna un buton in plus la pasager si 3 metri de cablu pentru a le monta pe usi etc etc

Link spre comentariu

Asta ne mai lipsea, dacie "de teren". Sa vezi acum la ce altitudine ajung peturile si resturile de la gratar.

:bi

la aceasi altitudine merge si matizul, eu am dat 18000 pe un atv si cand ma dadeam cu el fericit prin niste zone de vis am dat peste un matiz care era la fel de fericit soferul.....asa ca ....

Link spre comentariu

Corect!! Nu cred ca P.E.T.-urile si gunoiul ramas prin padure are legatura cu Dacia... Asta tine de cei "7 ani de-acasa"... mai deunazi, mi-am luat in parbriz un celofan si o tigara care au zburat pe geamul unui BMW 5 , care mergea in fata mea......

on topic: ce motorizare are si la ce pret se va lansa? ce fel de transmisie are?

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Da, dar nu si ca gunoiul provine de la cei cu dacia, iar de la aia cu audi sau vw sau altceva nu. Ideea era ca acum ei (tipul ala de oameni, nu exponentii marcii dacia) o sa ajunga ceva mai sus...

nu tre sa fim rai acum cu ei, si eu imi doresc un duster ca CEL prezentat de mine :)...

eu am luat pe parbrizul masinii la iesire din Bucuresti un ziar intreg cu resturi de mancare aruncate de sotia unuia dintr-o masina....e drept ca am vazut in oglinda cum barbatul cel voinic ia tras una peste fatza ....dar cred ca trebuia sa o faca preventiv cand ia dat sa manance.

Corect!! Nu cred ca P.E.T.-urile si gunoiul ramas prin padure are legatura cu Dacia... Asta tine de cei "7 ani de-acasa"... mai deunazi, mi-am luat in parbriz un celofan si o tigara care au zburat pe geamul unui BMW 5 , care mergea in fata mea......

on topic: ce motorizare are si la ce pret se va lansa? ce fel de transmisie are?

din cate am vazut 1,5 diesel si 1,6 benzina 110 cp, are si 4x4 si se cupleaza de la un buton in genul celui de la Pathfinder. Pretul inca nu e comunicat dar se zvoneste ca pe la 15000 euroi

Editat de Astral
Link spre comentariu

sistemul de tractiune este cel luat de la Nissan Quashquai, ceea ce este ok pentru o masina de sosea din pct de vedere al sigurantei active, dar nu face mare lucru pe teren accidentat, oricum nici caroseria nu permite mai mult. Una peste alta masina pare ok.. evident ca nu as da banii aia pe ea, dar se vor gasi destui sa o cumpere cred.

Link spre comentariu

Din ce am inteles / auzit, lonjeroanele si alte cele sunt oarecum derivate tot din platforma loganului, iar cutia de transfer este de pe prima generatie de xtrail... oricum, pentru ce e, e bine. dar dincolo de mers pe soselele patriei prin zapada cand nu curata astia drumul, nu se pune problema

Link spre comentariu

Eu am vazut-o in toamna in Fagarasi pe creasta scarisoarei. Noi urcam agale catre punctul cel mai inalt spre Moldoveanu iar pe la sfertul traseului, intr-o zona bolovanoasa ne-am intersectat cu doua masini care coborau in tromba. Ambele masini aveau numere rosii de AG pe care scria PROBE smile%20(24).gif Una din masini era Suzuki Vitara model nou (aici nu prea am inteles eu, de ce nu era un Nissan!), cealalta am banuit noi ca era noul Duster pentru ca avea caroseria imbracata intr-o husa textila neagra sa nu se vada ce-i pe dinauntru. Pana si geamurile erau mascate de "zabrele" facute din fasii textile.

Deci da, pe Duster il vom gasi in zone in care, cel putin din orgoliu, ne-am dori sa fim doar noi smile%20(24).gif

Va salut !

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Cam asta a facut Dusterul 4x4 echipat cu anvelope de iarna Yokohama Geolandar (nu de off road!) in zapada de aprox 25-30 cm (in suluri) pe creasta muntilor Baiului in acest week-end....

acolo sus, in final, s-a asezat cu burta pe zapada si nu a mai urcat (toate cele 4 roti se invarteau in gol). era si gheata sub zapada si panta destul de inclinata!

Eu sunt super multumit de ceea ce poate face aceasta masina!

cred ca lasa in urma (la conditii de echipare similare) multe alte "surate" din aceeasi clasa fara ca Dusty sa fie o masina de off-road!

IMAG0589.jpg.f94f8596302968efa3cdb2c9741a5134.jpg

Editat de Astral

Duster 4x4, 1.6, 16V

IMS/ARO M461 4x4 permanent, decapotat, diesel, powered by Mercedes

Link spre comentariu

Cam asta a facut Dusterul 4x4 echipat cu anvelope de iarna Yokohama Geolandar (nu de off road!) in zapada de aprox 25-30 cm (in suluri) pe creasta muntilor Baiului in acest week-end....

acolo sus, in final, s-a asezat cu burta pe zapada si nu a mai urcat (toate cele 4 roti se invarteau in gol). era si gheata sub zapada si panta destul de inclinata!

Eu sunt super multumit de ceea ce poate face aceasta masina!

cred ca lasa in urma (la conditii de echipare similare) multe alte "surate" din aceeasi clasa fara ca Dusty sa fie o masina de off-road!

nu pare sa fi ajuns "pe burta" ... zapada dintre roti nu arata ca atunci cand dai cu burta de sol

Link spre comentariu

si care ar fi suratele astea?

rav4, qashqai, asx, x3, cx-7, yeti, koleos, 4007....etc..

nu pare sa fi ajuns "pe burta" ... zapada dintre roti nu arata ca atunci cand dai cu burta de sol

cred ca erau sleauri si la mijlocul "drumului" era inaltat. mai departe probabil ca sa urca doar cu anvelope MT si cu 3-5 cm mai inalta garda la sol...

ai vazut filmuletzul meu de pe youtube? de acolo de unde e facuta poza am plecat la munte in sus si apoi m-am oprit..... in nametzi.... dupa ce vezi filmuletzul astept pareri... :)

completare, daca nu am fost prea clar: ca sa vedetzi ce a facut Dusty la munte in zapada uitati-va la filmul de pe youtube. poza e doar ca sa arate de unde am plecat pieptish la munte!

Editat de Astral

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

Daca nu auzeam sunetul de racheta al "micutului" motoras , as fi zis ca e cine stie ce masina . Ce vreti sa cereti de la transmisia de pe Murano (corecta cu posibilitatea de 50/50) dar nefacuta pentru off ... daca puneau un motor de 1,9 cu 150 cp si cauciucuri cramponate se mai vindea Koleos ? Poate prea mult, pentru ce a fost conceputa si prea putin pentru noi care vrem Duster Hylux !!! hahaha

Nu mai am Aro , l-am vandut !
Link spre comentariu

ai vazut filmuletzul meu de pe youtube? de acolo de unde e facuta poza am plecat la munte in sus si apoi m-am oprit..... in nametzi.... dupa ce vezi filmuletzul astept pareri... :)

l-am vazut

nu stiu daca te ajutau MT-urile, cred ca mai indicate erau cauciucurile de iarna

Link spre comentariu

Daca nu auzeam sunetul de racheta al "micutului" motoras , as fi zis ca e cine stie ce masina . Ce vreti sa cereti de la transmisia de pe Murano (corecta cu posibilitatea de 50/50) dar nefacuta pentru off ... daca puneau un motor de 1,9 cu 150 cp si cauciucuri cramponate se mai vindea Koleos ? Poate prea mult, pentru ce a fost conceputa si prea putin pentru noi care vrem Duster Hylux !!! hahaha

ceea ce vreau eu sa transmit in aceasta discutie e urmatorul lucru: Duster e un SUV sau Cross Over pe care te poti baza daca vrei sa iesi un pic si in off (soft, desigur). Eu chiar trag pe coclauri cu aceasta masina si o remorca cu 2 atv-uri. Daca vrei sa faci hard off road atunci nu Dusterul e alegerea corecta.

Am deschis aceasta discutie doar pentru aceia care iau in ras aceasta masina care, la banii pe care ii dai pe ea iti ofera mai mult decat altele (de import) care fac mai putin (nu vorbim de confort, optiuni, finisari, briz-brizuri, accesorizari etc.) si costa mai mult!

eu atat am avut de spus cu acest filmuletz...

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

ceea ce vreau eu sa transmit in aceasta discutie e urmatorul lucru: Duster e un SUV sau Cross Over pe care te poti baza daca vrei sa iesi un pic si in off (soft, desigur). Eu chiar trag pe coclauri cu aceasta masina si o remorca cu 2 atv-uri. Daca vrei sa faci hard off road atunci nu Dusterul e alegerea corecta.

Am deschis aceasta discutie doar pentru aceia care iau in ras aceasta masina care, la banii pe care ii dai pe ea iti ofera mai mult decat altele (de import) care fac mai putin (nu vorbim de confort, optiuni, finisari, briz-brizuri, accesorizari etc.) si costa mai mult!

eu atat am avut de spus cu acest filmuletz...

si mie mi se pare o masina reusita pentru categoria ei :h5

eu cred ca fara bullbar si cu ceva cauciucuri adecvate o urcai mai sus

Va salut !

Link spre comentariu

Sincer mie imi place masina si ii felicit pe cei care si-au cumparat un astfel de automobil, mai mult ca sigur ratiunile si costurile de oportunitate nu vor fi niciodata aceleasi pentru multi dintre noi.

Iar probleme de genul e ca, aia nu e mai ca aia, se stiu si s-au vazut clar in nenumarate randuri in care un Partol nu a urcat si a urcat un Jeep, sau alte exemple sau aceeasi masina o data a urcat si alta data nu..... si exemplele pot continua.

Ideea e ca nu trebuie sa convingem pe nimeni atunci cand ne luam o masina, trebuie sa fim noi convinsi ca am cumparat ce trebuie si daca nu o sa fim multumiti in mod sigur ne vom reorienta, ca asa daca era rosie, daca avea funda, daca..... discutam la infinit si....ultima ...parca o si aud...da e dacie...hai sa fim seriosi.

Felicitari si sa ne bucuream de ele asa cum putem si la cat mai putine evenimente.

S-auzim de bine:wink:

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sincer mie imi place masina si ii felicit pe cei care si-au cumparat un astfel de automobil, mai mult ca sigur ratiunile si costurile de oportunitate nu vor fi niciodata aceleasi pentru multi dintre noi.

Iar probleme de genul e ca, aia nu e mai ca aia, se stiu si s-au vazut clar in nenumarate randuri in care un Partol nu a urcat si a urcat un Jeep, sau alte exemple sau aceeasi masina o data a urcat si alta data nu..... si exemplele pot continua.

Ideea e ca nu trebuie sa convingem pe nimeni atunci cand ne luam o masina, trebuie sa fim noi convinsi ca am cumparat ce trebuie si daca nu o sa fim multumiti in mod sigur ne vom reorienta, ca asa daca era rosie, daca avea funda, daca..... discutam la infinit si....ultima ...parca o si aud...da e dacie...hai sa fim seriosi.

Felicitari si sa ne bucuream de ele asa cum putem si la cat mai putine evenimente.

S-auzim de bine:wink:

excelent punctat!

Duster 4x4, 1.6, 16V

Link spre comentariu

Ma mananca limba tare aici.....dar nu vreau sa creada lumea ca sunt dusmanos....fiabilitatea se demonstreaza in timp. Renault si-a "demonstrat-o" destul pana acum. Iar ca versiune 4x4 duster pleaca de pe la 14000E mi se pare ...ceva de genu asta....Vi se pare putin ..adica ieftin ????? Cred ca cine are de dat 14-17000 pe un 4x4 poate sa mai puna vreo 2-3000 sa ia ceva mai cu pedigree......

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare