Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dacia duster 4x4

gonzo

Postări Recomandate

Re: dacia duster 4x4

De exemplu, ce?

Eu am luat 1,5 dci 4x4 cu de toate, fără tapițerie de piele si mp3.

Cea mai apropiată variantă de dotările astea era Tucson cu cca. 5000 e mai scump (e drept cu motor mai mare, ca altul nu avea). Cred că la mai puțin de 5000 e era sx4, care e mai mititică.

Masină nouă, cu pedigree cum spui, nu prea găsești în preț....

Iar cu pusul..... de regulă te întinzi cu câțiva cm mai mult decât ai plapuma..... să mai scoți câteva mii .....

Iar conform aceluiași principiu, mai pui câteva mii, apoi încă ceva, și încă puțin și mai completezi până la un wrangler.

Totuși la partea cu fiabilitatea ai dreptate 100% - proba timpului.

Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi!

Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am fost si eu cu un Duster,chiar la lansare.Avea motorul de 110 CP,4x4.M-a impresionat placut masinuta.Nu am apucat sa o bag tare in noroaie,dar nici nu asta e scopul ei.Oricum raportul pret/calitate/ce ofera eu zic ca e ok.Totusi,la orice ora la suma de 15.000 E as opta pentru un SH japonez decat pentru un Duster.

Link spre comentariu

nu vreau sa fiu carcotas, chiar imi place linia masinii de aia am si lucrat putin pe ea la design , dar de unde stim noi ca imaginile video sunt de la bordul ei ?!! era normal sa iesi cu camera din masina si sa ne arati masina :h5

Link spre comentariu

Pe alt site sunt chiar mai categorici in ceea ce priveste rezultatul testelor Euro-NCAP, numind Dacia Duster o "masina nesigura" sau "cel mai slab cotat SUV de pe piata, la capitolul siguranta"..........

http://www.4tuning.ro/crash-test/dacia-duster-pica-testele-de-siguranta-euro-ncap-8527.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_27923

Link spre comentariu

E bine de stiut. Poate sunt inconstient, la nici o achizitie nu am dat atentie testelor astora si nici acum nu stiu daca exista rezultate pentru ce am. Poate-s inconstient, poate doar nu am "cultura cumparatorului de autoturisme", dar nici acum nu pot considera testele NCAP ca decisive. Una din scuzele mele e ca nici pe Dumitru Tinu nu l-a ajutat prea mult ca era in una din cele mai sigure masini la acel moment.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Tocmai acum era reportaj la stiri, Dacia sustine ca nici nu si-au propus mai mult. Daca e asa, cred ca asta inseamna ca au in target pe cei ca mine, putin interesati de NCAP. Oricum Duster e doar al doilea model de Dacia testat vreodata, e un pas inainte. Partea de concurenta e reala, uneori ma intreb daca NCAP asta nu e macar in parte o smecherie de marketing.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Bine punctat pana acum si de @f_zoltan si de @Astral dar trebuie sa mai avem in vedere si faptul ca si Loganul s-a rasturnat tot intr-un moment de in care ritmul de export era in crestere si acum si Duster a luat 3 stele tot cam cand se exporta si manaca cote de piata in detrimentul altor masini, si a altor colosi in domeniul auto.

Acum marketingul ca marketingul, dar acea indoitura la impact frontal a montantului A parca nu am mai vazut-o decat la un model chinezesc, cred ca se putea acorda putina atentie si la asa ceva, dar poate cu un facelift va rezolva problema, de ce nu, asa cum a fost si cu A-Klasse care a fost modificat si e o masina de exceptie.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Buna ziua !

Nu-s ferm convins ca NCAP este obligatoriu. Mai ales ca inca n-am auzit/vazut de nici un test d-asta cu Porsche 911, Ferarri, Lexus, etc.

Pe de alta parte, daca e sa se intample ceva, oricum se intampla, asa ca, la urma urmei, conducerea preventiva si in concordanta cu masina face mai mult decat cele 18 airbag-uri...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Euro NCAP nu e obligatoriu, intradevar, totusi mai ales in restu' UE este un factor important in cultura cumparatorului.

Faptul ca merge la export nu sustine ideea ca e un "complet" ci faptul ca "piata" cerea un astfel de test. Pe de alta parte rezultatul nu are cum sa fie masluit, din moment ce asa cum spunea si cristeaandm montantul A se face praf si pulbere, de parca ar fi Aveo...

Din punctul asta de vedere, cotatia de cel mai nesigur SUV mi se pare cam veridica. Ok, nu si-au propus mai mult, dar se putea mult mai bine.

La A-Klasse, tot ce au facut a fost sa bage ESP standard (usor de facut). La Duster, trebuie regandita structura de siguranta, zonele de deformare controlata, materialele, etc si nu prea vad chestia asta sa se intample.

Link spre comentariu

Salut!

Parerea mea este ca ai masina de cati bani dai(airbag-uri, sisteme de siguranta, tinuta de drum, confort...) daca e sa compari cu masini din aceeasi clasa. Totul se plateste. Un Qashqai cu tractiune 2x4 se poate cumpara de la 17990 euro, dar are 5 stele la testele euroncap.

Daca il faceau mai sigur, cu mai multe gadget-uri, cu mai multi caluti si in acelasi pret, lucru imposibil dupa parerea mea, trebuiau sa mai deschida cateva fabrici...

Suzuki Swift 1.5
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Acum marketingul ca marketingul, dar acea indoitura la impact frontal a montantului A parca nu am mai vazut-o decat la un model chinezesc, cred ca se putea acorda putina atentie si la asa ceva, dar poate cu un facelift va rezolva problema, de ce nu, asa cum a fost si cu A-Klasse care a fost modificat si e o masina de exceptie.

S-auzim de bine

Cauta RAV4 din 2006 si X-Trail si ai sa vezi cam aceeasi deformare. Dar sunt de acord cu tine ca putea Renault sa bage nitel mai mult din prea-laudata lor siguranta si in modelele Dacia.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

dece rusii sunt mai tari ca noi....la ei se duc cu motoare de 2000 la 150 cai !!

Salut,

Pentru ca in Romania masinile cu motor pe benzina nu prea se vand. Cu cat motorul este mai mare pe benzina cu atat sunt sansele mai mici de a se vinde masina.

2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition

The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest

Link spre comentariu

Au aparut primele poze oficiale cu Dacia Duster pregatita pentru Peaks Peak.

Motorul este de la Nissan si are 850 CP.

http://www.promotor.ro/sport/alte-sporturi/primele-poze-cu-dacia-duster-pikes-peak-8270912

2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition

The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Va salut .Zilele acestea am facut un test cu dacia dastar modelul 4x4.Ca un minus planetarele dupa spate nu au un scut de protectie .

asta se vede cu ochiul liber cand stai la semafor in spatele ei... dar cam toate masinile cu suspensie independenta pare-mi-se ca au planetarele la vedere. important este sa fie plasate in asa fel incat sa nu poata fi lovite usor in teren

Va salut !

Link spre comentariu

asta se vede cu ochiul liber cand stai la semafor in spatele ei... dar cam toate masinile cu suspensie independenta pare-mi-se ca au planetarele la vedere. important este sa fie plasate in asa fel incat sa nu poata fi lovite usor in teren

Va spun eu ca planetarele nu le atingi doar daca tii mortis sa faci asta in rest eu in toate iesirile nu am atins nici o planetara dar bratele aferente o gramada:)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare