carol Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Salutare tuturor ! Cu scuzele de rigoare pentru deranj va rog sa-mi spuneti, daca stiti, ultimul pret de fabrica (la care se achizitiona de nou!) automobilul mixt ARO 11.9. Am mare nevoie (!!!) .... vreau sa ajut un amic care lupta cu asiguratorii ! Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: ultimul pret pentru aro 11.9 - NOU ? Salutare tuturor ! Cu scuzele de rigoare pentru deranj va rog sa-mi spuneti, daca stiti, ultimul pret de fabrica (la care se achizitiona de nou!) automobilul mixt ARO 11.9. Am mare nevoie (!!!) .... vreau sa ajut un amic care lupta cu asiguratorii ! Merci. Ar trebui doar sa gaseasca (tot la un asigurator) un catalog APIA mai vechi, preturile sunt calculate in functie de acel catalog, in lipsa de factura originala. Pretul de fabrica e greu de spus fara sa mai dai niste detalii, in functie de motorizare/dotari s-a ajuns si pana pe la 11000 euroi. (asta daca nu ma-nseala memoria). Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: ultimul pret pentru aro 11.9 - NOU ? Motorizare 1.6 benzina, Dacia Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate