seb560 Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Eu as face schimbul la 15000 km, e bine? Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? Eu as face schimbul la 15000 km, e bine? Mai scade 5000 ca sa stai linistit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? eu cam la toate masinile schimb la 10 mii. Acum intreb , la cutie si diferentiale la ce intervale se schimba? Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? Deci am intarziat atunci, o sa ma duc urgent atunci. Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? Din mai multe locuri am inteles ca se schimba atunci cand schimbi distributia (cutie + diferential) . Depinde in mare parte in ce regim o folosesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? S-a mai scris despre asta pe forum! In mod normal producatorul recomanda schimbul de filtre si ulei la intrebuintare HD (in teren) undeva la 5.000km! Si in cazul utilizarii "normale" 10-15.000km in functie de marca La C/V, C/T, grupuri la 15.000-20.000 km (in functie de marca) la intrebuintare HD si 50-70.000 km ptr utilizare "normala"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? am probleme cu gasirea curelelor pt distributie si restul deoarece are cod scurt de serie masina asta de Japonia! Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? dar desfac capacul si iau codul de pe ele.. Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? dar desfac capacul si iau codul de pe ele.. Trebuie obligatoriu sa scrie pe ele dimensiunea. Du-te la un magazin serios cu ele in mana si gasesti sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? Daca-mi dai Vin-ul si ce-ti trebuie iti spun eu codurile. :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? Cand spun Vin-ul nu ma refer la spritz.:grin: seria de sasiu :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? Am si eu o rugaminte legat de filtrul de motorina. Cum se schimba la J9, este ceva ce ar trebui sa stiu inainte? Am vazut ca in partea de jos a filtrului pleaca un furtun care cred ca e cel de aerisire si probabil este cu filet, la fel ca si in partea de sus, dar o sa vad mai bine cand il am pe cel nou. Fix deasupra filtrului este un mic tumburuc care cred ca este un fel de pompita pentru aerisiere manuala, banuiesc eu. Daca ati facut careva operatiunea, dati-mi, va rog un sfat daca trebuie stiut ceva anume. Oricum il voi umple cu motorina pe cel nou inainte sa il pun sus. Multumesc anticipat de sfaturi.:grin: SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 (editat) Re: schimburi ulei, filtre la cati km? Prin furtunul din partea de jos a filtrului se scurge apa si alte impuritati depuse pe fundul lui (filtrului) cand se desface surubul fluture pe post de dop. Editat Decembrie 19, 2010 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb560 Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: schimburi ulei, filtre la cati km? acum revin cu alta intrebare ce ulei sa folosesc la 3.0 ? Pe un site scrie 5w30 sau 5w40, si ce cantitate ar intra? Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate