Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimburi ulei, filtre la cati km?

seb560

Postări Recomandate

Re: schimburi ulei, filtre la cati km?

S-a mai scris despre asta pe forum!

In mod normal producatorul recomanda schimbul de filtre si ulei la intrebuintare HD (in teren) undeva la 5.000km! Si in cazul utilizarii "normale" 10-15.000km in functie de marca

La C/V, C/T, grupuri la 15.000-20.000 km (in functie de marca) la intrebuintare HD si 50-70.000 km ptr utilizare "normala"!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Am si eu o rugaminte legat de filtrul de motorina. Cum se schimba la J9, este ceva ce ar trebui sa stiu inainte? Am vazut ca in partea de jos a filtrului pleaca un furtun care cred ca e cel de aerisire si probabil este cu filet, la fel ca si in partea de sus, dar o sa vad mai bine cand il am pe cel nou.

Fix deasupra filtrului este un mic tumburuc care cred ca este un fel de pompita pentru aerisiere manuala, banuiesc eu.

Daca ati facut careva operatiunea, dati-mi, va rog un sfat daca trebuie stiut ceva anume. Oricum il voi umple cu motorina pe cel nou inainte sa il pun sus.

Multumesc anticipat de sfaturi.:grin:

SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001

TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Prin furtunul din partea de jos a filtrului se scurge apa si alte impuritati depuse pe fundul lui (filtrului) cand se desface surubul fluture pe post de dop.

Editat de Marse

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare