emilianno Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 sunt nou p-aci, iar cu acest domeniu nu am nici o legatura...in afara de faptul ca-mi place. ideea e in felul urmator: imi place de mor( cum arata ...in rest nu stiu nimic de el) nissanul patrol gr 2.8 td si am si gasit unul sa-l cumpar.e din 1990 arata bine(in poze...ca in realitate nu l-am vazut), iar omul vrea pe el 4500 euro, cerand in prima faza 4900 euroi. ce ma sfatuti? e bun pretul? intretinerea e costistoare( cateva preturi de piese? ) ? taxe ,asigurari? ce sa fac sa-l iau? multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ajutati-ma cu cateva sfaturi sunt nou p-aci, iar cu acest domeniu nu am nici o legatura...in afara de faptul ca-mi place. ideea e in felul urmator: imi place de mor( cum arata ...in rest nu stiu nimic de el) nissanul patrol gr 2.8 td si am si gasit unul sa-l cumpar.e din 1990 arata bine(in poze...ca in realitate nu l-am vazut), iar omul vrea pe el 4500 euro, cerand in prima faza 4900 euroi. ce ma sfatuti? e bun pretul? intretinerea e costistoare( cateva preturi de piese? ) ? taxe ,asigurari? ce sa fac sa-l iau? multam fa-ti si tu o prezentare ca acum primesti in cap o carte de reguli :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: ajutati-ma cu cateva sfaturi Intretinerea nu e scumpa la Patrol mai ales ca nu trebuie sa bagi foarte des bani in el find ca e o masina foarte strong! Fiind sub 3000cm3 nici taxele si impoxitele nu sunt mari! Eu zic ca cu banii jos o da la 4000 si daca motorul suna bine si sasiul nu e ruginit (mare atentie la partea din spate, uite-te cu mare atentie exact la sasiu sa nu fie de deformat gaurit) iar daca actele sunt in regula cupara-l! Oricum e una din cele mai bune masini sau poate cea mai buna! Bafta si numai bine! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Re: ajutati-ma cu cateva sfaturi Vezi sa fie si inmatriculata, nu INMATRICULABILA. Daca este din 90 mi se pare cam scumpisoara, doar daca arata bine... Eu am vazut anunturi si cu 4000 deci probabil cu banu' jos o iesi la 3600 -3700. La vechima asta sa te astepti la orice. In general cine stie ca a intretinut masina adica a facut diverse reparatii importante, de exemplu o segmentare, nu cred ca va lasa prea mult la pret. Oricum NISSAN PATROL GR merita cumparat, da sa ai grija cu nevasta sa nu te bata cu el in cap:ha:. Impoziul anual este de 900 ron parca, piesele nu sunt foarte scumpe dar tre' sa ai grija cum si cine le monteaza ca sa te tina. Editat Ianuarie 5, 2010 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate