vinatorul Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 De la ce masini se potrivesc presurile pentru samurai ?Am facut ca dracu mocheta ,am niste presuri universale dar care nu stau deloc ,marfa ieftina si proasta .Am gasit la Timisoara ,dar de samurai nu fac, au in schimb de vitara si de jimny ,ce stiti se potrivesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Presuri Samurai Mos Craciune, de Jimny ar trebui sa se potriveasca, mon cher...is cam la fel inauntru ca si dimensiuni. Uofff ce tzi-e cu namoalele astea :P:P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Presuri Samurai :10:tr:ha: ne omoara noroaiele... PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Presuri Samurai Cele mai bune mi se par cele cu care veneau din fabrica pe Samurai, sunt dintr-un fel de plastic/cauciuc mai dur si au marginile inaltate, cred ca au vreo 5-7 cm si retin apa/noroiul. Caut de ceve vreme ca si ale mele sunt distruse dar nu am gasit. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Presuri Samurai Au venit presurile de la timisoara ,sunt ok au si marginea inaltata sa nu curga apa pe mocheta si sunt si din cauciuc destul de gros ,pret 90 de lei setul firma www rimimg.ro .PS nu se potrivesc perfect dar merg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Presuri Samurai Salut, poti posta niste poze cu presurile? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate