alk Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Salutare la toata lumea,:pl pe cineva sa ma lumineze; ce fel de jante pe 16 se potrivesc la M? :tk:cl ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: jenti... Salutare la toata lumea,:pl pe cineva sa ma lumineze; ce fel de jante pe 16 se potrivesc la M? :tk:cl pai...jantele de ARO. si de la japoneze si jeep, cam ce merge si la ARO 5x139,7 si gaura de 110 ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: jenti... "Jante de japoneze" este o denumire generica pentru jantele in 6 prezoane ce merg la Toyota / Nissan / Mitsu. (Si care deci nu potricalesc pe IMS / ARO) Pe IMS / ARO merg doar jante de Suzuki Samurai (sau Vitara mai veche) cu 5 prezoane x 139.7mm bolt pattern si gaura centrala de 110. Chit ca astea sunt tot facute in Japonia, in jargonul comun nu sunt "jante de japoneze". De asemenea, atentie la unele jante de Suzuki ce pot avea gaura centrala mai mica decat 110, si atunci trebuie luat din ele. Adica din gaura centrala. De la Jeep se potrivesc doar jantele de pe Wrangler CJ (adica alea vechi vechi). Nu e recomandat sa folosesti flanse, pentru ca ingreuneaza inutil roata, cand poti folosi jante cu ET negativ. Iti recomand sa cauti la Offroad Mania (Unimog de aici de pe forum) pt Samurai, si o sa vezi niste oferte foarte bune. (Ai banner in stanga, sus). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: jenti... Inca odata multumesc pentru sfaturi si asi mai dorii sa aflu ce se poate intimpla daca-i pun gume 36 subtiri si folosesc masina pentru situatii de urgenta in caz de inundatii? Mai mult,voi atasa si o remorca pentru scule si utilaje de domeniu tot cu gume 36,viteza maxima de deplasare 60km/h, este pericol de rasturnare? Masina este inltata si din sasiu si din caroserie cu inca aprox.20 cm. :tk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: jenti... "Jante de japoneze" este o denumire generica pentru jantele in 6 prezoane ce merg la Toyota / Nissan / Mitsu. (Si care deci nu potricalesc pe IMS / ARO) Pe IMS / ARO merg doar jante de Suzuki Samurai (sau Vitara mai veche) cu 5 prezoane x 139.7mm bolt pattern si gaura centrala de 110. Chit ca astea sunt tot facute in Japonia, in jargonul comun nu sunt "jante de japoneze". ma scuzati, d-nul administrator, ca nu-s familiarizat cu "jargonul comun". eu am crezut ca ce e fabricat in japonia, se cheama ca e japonez. :scr ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: jenti... Cum adica gume ,,gume de 36 subtiri"??! Si de ce ,,pericol de rasturnare" ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Re: jenti... ma refer la inaltimea gumelor,asta daca 36-le reprezinta inaltimea sau mai bine spus circumferinta lor. Fiind inalte si inguste m-am gindit ca masina isi pierde din stabilitate,cam asta ar fi fost ideea,mai ales ca si-asa emblema de pe capota in momentul de fata cu gume 35x12.5x15,imi ajunge la nivelul gitului eu avind 1,76 m. Asta este,pesemne ca sunt prea:old! Editat Ianuarie 6, 2010 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Re: jenti... Aha...am inteles acum ,credeam ca te referi la cele de ,,turism"subtiri... Cele inguste,sau ,,biscuiti" cum mai sunt numite din cate am discutat eu cu un cunoscator de M,IMS..etc...sunt cele mai potrivite pt acest model de masina pt ca taie zapada sau noroiul si ajunge mai usor la tren ferm.Ca sa folosesti cauciucuri late ,balonate iti cam trebuie ceva putere si fiare rezistente in transmisie (nu ca M-urile nu ar fi rezistente pe partea de transmisie..).Am vazut pe aici baieti care au folosit si folosesc cu succes gume inguste numite ,,tractoare" ..cu care masi8na asta nu are limite ..(dar care in schimb nu te prea tin pe inclinatii laterale...ca nu au cum )... Pentru masini ca a ta sau ARO, gumele mari nu fac altceva decat sa omoare transmisia ..Masinile astea nu sunt concepute pt ,,baloane"..Isi faca treaba foarte bine si cu gumele recomandate de producator... Legat de rasturnat...spunea cineva pe aici ca dupa ce te rastorni prima oara abia atunci stii cat poti ,,inclina masina " :)) Rasturnatul tine de experienta si tupeu...daca este sa o pui pe asternut ..asta este ..In situatii ,,domestice" si cu putina rabdare eu cred ca se pot evita astfel de situatii. Editat Ianuarie 6, 2010 de SERGHEI-ARO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: jenti... Ce dimensiune exacta ai pe 36? 35 x 12.5 x 15 sunt super ok, si combinate cu jante cu ET usor negativ, nu esti intr-un pericol mai mare fata de un M stock, ba dimpotriva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate