Sefulik Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Am un prieten cu un Galloper si acum fiind iarna,el zice ca nu baga caldura. Am vazut,m-am uitat peste tot si am observat urmatoarele: -caldura nu prea baga - a se intelege ca sistemul merge dar temperatura aerului cald este mica -apa in vasul de expansiune sub minim -cel mai interesant lucru - nivelul la temperatura apei sta exact sub primul punct din cele 2 (nu intre ele cum ar fi normal) Pe mine ma baga in ceata cum poate sa stea nivelul la afisaj exact in acel loc indiferent de ture si regim de mers. Eu cred ca este termostatul blocat sau senzorul stricat posibil si afisajul. Voi ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Problema incalzire Eu as face urmatoarele 1. verificat vascocupla - sa nu fie blocata 2. schimbat termostatul 3. daca nu se rezolva dat jos caloriferul (chinul naibii) si curatat in interior si exterior Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Problema incalzire @Vitalies Nici nu m-am gandit la viscocuplaj. Iti multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Problema incalzire cred ca e ceva comun la galloper! si la al meu, iarna, nu mor de cald in el...baga caldura dar nu de speriat si culmea al meu iarna trecuta a mers cu vascocupla defecta(nu se mai bloca); "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Problema incalzire Problema s-a rezolvat cu un termostat nou si un vascocuplaj nou. Se poate inchide/sterge. Multumesc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Re: Problema incalzire Se poate inchide/sterge. :cl Editat Octombrie 14, 2012 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate