Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 E? Ce ziceti? O noua taxa, cea pe saorma, este in atentia Parlamentului! Asta pt ca saorma este considerata o mancare-viciu!:scr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Nu ma mai mira nimic Petre , sunt tare curios cand vor ajunge magarii din parlament sa taxeze aerul expirat , findca.....numai ala a ramas neatins Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! M-am uitat de doua ori inainte de a posta: NU e la bancuri... deci.... exista o asa discutie? :pr "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Vezi Petrica cum esti ?!? Guvernantii vor sa te protejeze de la vicii si tu.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Da bogdan , am auzit si eu aseara ceva cum ca vor astia ai nostri sa introduca taxe pentru fast-food-uri si inca ceva dar nu mai retin ce , deci nu ma mai mira nimic Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! M-am uitat de doua ori inainte de a posta: NU e la bancuri... deci.... exista o asa discutie? :pr Acum, la 15.11 se discuta asa ceva...ba, sa moara mama, avea dreptate vadim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Taxa e diferentiata pe vita si pe pui?:ha: Pe farfurie sau in mana ?:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Taxa e diferentiata pe vita si pe pui?:ha: Pe farfurie sau in mana ?:ha: Tu sa taci! Ca le dai idei! Ssssst....mie imi place de vita, precis la bafta mea e de doua ori cat aia de pui! Astrale, sa mori tu daca nu-ti dau doar aripi de pui in offroad! Sa te vad aschilambic ca RZV-ul, sa cantaresti precum cateaua mea, 17 kile, si alea uda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! :ha::ha::ha: nu va speriati, mai acu ceva vreme, vreo 70 ani, era taxa pe cosul de fum asa ca mai avem putin si ajungem din nou acolo ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Tu sa taci! Ca le dai idei! Ssssst....mie imi place de vita, precis la bafta mea e de doua ori cat aia de pui! Astrale, sa mori tu daca nu-ti dau doar aripi de pui in offroad! Sa te vad aschilambic ca RZV-ul, sa cantaresti precum cateaua mea, 17 kile, si alea uda! Ptiu drace ca urat mai blestemi ! Sa dea naiba sa te vad cu gheara pe gratarele de duminica la pastrama si alte cefe !:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! :ha::ha::ha: nu va speriati, mai acu ceva vreme, vreo 70 ani, era taxa pe cosul de fum asa ca mai avem putin si ajungem din nou acolo Sa stii Pinti ca taxa asta o platesc si eu desi nu am nici un horn la casa. Deci exista inca taxa asta chiar in zilele noastre. Sper ca stii ca avem si taxa pe apa de ploaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Taxa pentru apa pluviala exista si la Cluj..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! O sa bage taxe si pe Cola, Fanta etc! Ma intreb oare daca Berea o sa intre si ea in categoria produselor nocive :x. Mai ramane sa bage taxa pe apa (plata sau minerala...asa este o dilema) si taxa pietonala si avem pazzelul complet. :hl Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! uimiti-ma ce mama supararii este taxa pe apa de ploaie? cum se calculeaza in functie de cantitatea de precipitatii din anul acela? :ha::ha::ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Nu mai stiu daca sau cum se calculeaza.... Daca mai tin bine minte este in functie de dimesiunea acoperisului/casei. Se presupune ca apa de ploaie foloseste reteaua de canalizare a orasului, de aceea am zis ca nu mai tin minte daca e o taxa fixa sau in functie de ceva. Oricum aceste extra taxe sunt hotarate de consilul local al primariilor, ceea ce inseamna ca pot dispune de bani cum vor. (vezi taxa de intrare in Mamaia... unde sunt banii??? ca "reabilitarea" statiunii s-a facut cu bani de la buget ....) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! uimiti-ma ce mama supararii este taxa pe apa de ploaie? cum se calculeaza in functie de cantitatea de precipitatii din anul acela? :old Taxa pe ape pluviale se calculeaza pe suprafata de teren in propietate (include si amprenta la sol a casei). Aceasta taxa exista de pe vremea lui Piticu', pentru ca Romania este una din putinele tari in care apa din canalele stradale se epureaza inainte de a o da pe rau la vale. Si asta chiar nu este gluma si o platesc toti. Uitati-va pe factura de la regia de apa :idea: Taxa pe cos se aplica in localitatile mai mici si inlocuieste impozitul pe casa. Atentie, nu si pe cel pentru teren. Si asta este o taxa de cand lumea, si a fost aplicata initial pentru catune si asezari gen Ursici. Le era mai usor inspectorilor fiscali, din acele vremuri, sa vada care casa este locuita si care nu. Pe atunci se platea impozit pe toate terenurile ce le aveai in propietate, insa numai pe casa in care locuiai (de aici taxa pe cos) Si mai sunt o gramada de taxe de cand lumea, dar care nu se mai aplica (desi hotararile de aplicare a lor sunt inca in vigoare) pana cand se trezeste careva sa le aplice........ most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! BRAVO LOR.Sa mai bage taxe! Cine l-a votat pe chior,,,asa le trebuie , chiar si mai rau. Cea mai misto treaba pe care o fac labarii astia e asta cu disponibilizarile. Si sta cam in felul urmator..... Trebuiesc disponibilizate un nr de persoane din institutii.....normal ca nu vor fi disponibilizati aia portocalii, ci pana la urma tot prostimea va avea de suferit. Si aici ma refer la paznici, peronalul de serviciu, personalul de intretinere, personalul de asistenta software....si lista poate continua. Problema e caci cu acesti oameni de jos, acei oameni de sus nu-si vor putea continua activitatea. Atnci se vor angaja firme de paza, firme private de curatenie, firme de constructii care sa dea cu var si care sa schimbe un robinet, si firme de IT, care sa le mai faca un soft, 10 metri de cablu bla bla bla. Concluzia este ca ce se platea o peroana cu 800-1ooo ron pe luna, acum o sa se ajunga sa se plateasca tot din bani publici un serviciu care costa si poate de 10 ori mai mult......Este exact ca si atunci cand boul de Tariceanu a creat noi locuri de munca......Si a dublat numarul de bugetari.:uameni Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Si daca iesea Prostanacu` crezi ca era mai bine?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Nello lumea care l-a votat pe superbase stia cum este...asta e mai suportam 5 ani...si asa ne ducem pe copca in ritmul asta...nici unu nu era bun zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Nello lumea care l-a votat pe superbase stia cum este...asta e mai suportam 5 ani...si asa ne ducem pe copca in ritmul asta...nici unu nu era bunCorect....numai ca unii afirmau ca e cel mai bun. Uite rezultatul..... Asta este rezultatul cant faci cardasie cu FMI-ul. Bulgaria de ce s-a debarasat de FMI? Dar noi stim sa luam numai ce este mai rau de la ei....adica sa facem si cateva terenuri de golf dupa modelul lor....Caci cu turismul si litoralul a cam dat-o in bara jigodia de Udrea.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Concluzia este ca ce se platea o peroana cu 800-1ooo ron pe luna, acum o sa se ajunga sa se plateasca tot din bani publici un serviciu care costa si poate de 10 ori mai mult.....:uameni Ha. Ha. Asta se cheama externalizare personal auxiliar.. ceea ce faceai cu un muncitor angajat, treci prin coada de deviz si ajungi....sa platesti in plus, indirecte, profit ( mare, mare), tva, ceea ce la angajatul propriu, nu. Sa vedeti cand o sa se introduca taxa pe oxigenul din aer consumat pe cap de persoana... ca doar asta facem cand respiram, nu?:ha: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! haideti baieti sa stingem lumina si sa plecam . suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Nu ma mai mira nimic Petre , sunt tare curios cand vor ajunge magarii din parlament sa taxeze aerul expirat , findca.....numai ala a ramas neatins Initiativa taxei vine de la guvern...nu ca in parlament ar fii sfinti :) Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Iaca asa ne fac astia Republica Ierbivora Romana. Cica fibrele "e" bune, nu baloneaza (desi as prefera sa le... vantur cate unele pe la nas astora). Stirea asta a fost chiar mai buna decat cea cu Andrei Gheorghe purtator de cuvant la finante. Sunt curios cine le da cretinilor dreptul sa decida ce avem voie sa mancam si sa bem, si cine le da voie sa decida in locul meu ce e sanatos si ce nu? Poate ca sunt descendent de groenlandezi si am nevoie de grasimi ca sa supravietuiesc, caz in care existenta mea e pusa in pericol de decizia guvernului Boc IV. Mie unuia imi pare ca toate deciziile luate dupa intoarcerea marelui Jedi sunt facute in batjocura. Oi fi eu chiar asa subiectiv? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Taxa pe saorma! Ha. Ha. Asta se cheama externalizare personal auxiliar.. ceea ce faceai cu un muncitor angajat, treci prin coada de deviz si ajungi....sa platesti in plus, indirecte, profit ( mare, mare), tva, ceea ce la angajatul propriu, nu. Sa vedeti cand o sa se introduca taxa pe oxigenul din aer consumat pe cap de persoana... ca doar asta facem cand respiram, nu?:ha:Nu as vorbi daca nu as cunoaste cazuri. Am un prieten care se ocupa cu reteaua si softurile IT la oficiul pensii si somaj. De anul asta e disponibilizat. Problema e ca fara serviciile lui, oficiul in 2 zile ar trebui sa se inchida. Asa ca si-a facut dumnealui firma., cu niste clauze ff misto, iar la sfarsitul lunii, oficiul trebuie sa plateasca de N x serviciile pe care le presta si inainte. Salariul lui inainte, ca angajat la stat era de 900 Ron. Asta e Romania si mentalitatile care ne conduc. Cu noile taxe, vor reusi sa atraga cat mai multi investitori straini. Personal sa fiu la conducere, eu as umbla la impozitul unic de impozitare. Cu cat castigi mai mult, cu atat sa platesti mai mult. Ca asa este mai in toate tarile din comunitate. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate