Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Taxa pe saorma!

Postări Recomandate

Re: Taxa pe saorma!

După taxa pe noxele produse de autovehicule, ar putea urma cea pe dioxidul de carbon produs de fiecare individ.

.............................................................

Fiecare cetăţean va plăti astfel pentru că circulă cu maşina şi îşi încălzeşte locuinţa cu păcură, cărbune sau gaz natural. Taxa va fi aplicată la tona de dioxid de carbon rezultat din aceste activităţi, iniţial fiind în discuţie un nivel de 32 de euro/tonă, urmând să crească cu 5% pe an până în 2030. Cheltuielile unei familii ar urca astfel cu 300 de euro pe an prin impunerea acestei taxe ecologice. Franţa introduce măsura pentru a reduce emisiile de carbon cu 20% până în 2020, comparativ cu nivelul din 1990, potrivit planului pe care îl au în vedere statele comunitare, printre care şi România. Taxă pe dioxid de carbon vor plăti şi agenţii economici, care vor adăuga plusul în preţul final al produselor şi serviciilor.

http://www.gandul.info/news/respiri-deci-platesti-fiecare-roman-va-plati-taxa-pe-dioxid-de-carbon-4873890

Sa mai zica cineva ca nu au idei..:ha::ha:

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este pe la toate stirile-taxa pe fast-food,dulciuri si bauturile carbo-gazoase.Astia o sa ne ia taxa si cand ne cordim.Este simplu ne monteaza contoare la boase si ne prezentam lunar cu indexul.:ha:

:h5

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar
*editat de bullbar, nu de mine! El zice sa vorbim mai cu perdea!

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Nu as vorbi daca nu as cunoaste cazuri. Am un prieten care se ocupa cu reteaua si softurile IT la oficiul pensii si somaj. De anul asta e disponibilizat. Problema e ca fara serviciile lui, oficiul in 2 zile ar trebui sa se inchida. Asa ca si-a facut dumnealui firma., cu niste clauze ff misto, iar la sfarsitul lunii, oficiul trebuie sa plateasca de N x serviciile pe care le presta si inainte.

Salariul lui inainte, ca angajat la stat era de 900 Ron.

Asta e Romania si mentalitatile care ne conduc.

E cazul fericit, ca tot el a luat contractul... pentru stat, e bine ca cica a facut reduceri la cheltuieli de personal, raport frumos la FMI, dar cresc cheltuielile cu prestari servicii.. Alte firme( de stat) merg pe "concedieri" si incheie contracte de prestari servicii cu aceiasi oameni dar pe PFA.

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Pai pe PFA e mai rentabil, ca acolo nu a ajuns Boc cu forfetarul. Oricum, firmele mici de tip patiserie, cofetarie, fast food care au scapat de forfetar primesc o noua lovitura, nu cumva sa supravietuiasca. Daca in 2009 Boc a inchis 15 000 si a suspendat 120 000 de firme, 2010 trebuie sa aduca noi "succesuri".

Ontopic: asa ajunge nutritionistul mare personaj in tara asta. Si pana acum mi-a fost scarba ca la TV nu vezi altceva decat nutritionisti, cure, diete si alte rahaturi, acum ajunge si guvernul sa stea sa vada ce bagam in noi. Macar de ar sta sa vada si ce iese...

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Nu vreau sa vorbesc urat, dar sa-l iau in sex de covrig de 50 Bani pe care-l fac eu, ca daca mai platesc si taxe in afara de spagi si amenzi se duce pe ce am eu negru si gros patiseria mea !

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar
* nenea, te rog sa nu vorbesti cu .ula si cu .ututul ca E copii care citeste pe aici si nenea bullbar o sa te certe!
Off Road Club Sibiu
Link spre comentariu

Cred ca de anul asta ma fac si eu vegetarian.Dar daca pun taxa si pe shaorma/hamburgheri vegetali?

Oricum taxa pe iarba au pus-o , taxa pe natura/taxa de mediu/taxa de poluare,etc

Sa iesim numai in locuri special amenajate, cu taxa bineinteles, si sa facem un gratar cu iarba in mai multi , ca sa impartim cheltuielile.

Daca vrei sa pui gpl la masina ca e mai ieftin ne ard ei in alta parte si la omologari, daca vrei benzina sau disel te ard si mai rau daca vrei sa o faci sa mearga pe aer(hidrogen) n-ai voie ca e riscant.

Mai vrem ceva?

Sa traim!

Ne dati voie?....

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Pai si cu impozitul fix (procentual), atunci cand castigi mai mult, platesti mai mult :old
Pai vezi ca nu stii.....de exemplu....unul care castiga 10000 de euro pe an...sa plateasca 10-15 %

La un castig de 100.000 , un impozit de 20-30%

la un castig de peste 1.000.000 sa se impoziteze cu 40-50%. Asta ar fi o varianta....dar bineinteles ca nu se va aplica niciodata.....asta ar insemna sa-si ia banii singuri. Dupa cum nu vor introduce niciodata o taxa pe somn.....asta pt ca dorm mai tot timpul.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Apropo...taxa pt shaorma....cica banii rezultati sa mearga la sanatate.

Dar banii din TAXA DE DRUM, aia care s-a introdus in pretul carburantilor....inventata tot de Basexul cand era la transporturi, oare mai ajunge la drumuri????? Sunt singur ca nici macar 5 bani.

Link spre comentariu

Cred ca de anul asta ma fac si eu vegetarian.Dar daca pun taxa si pe shaorma/hamburgheri vegetali?

Oricum taxa pe iarba au pus-o , taxa pe natura/taxa de mediu/taxa de poluare,etc

Sa iesim numai in locuri special amenajate, cu taxa bineinteles, si sa facem un gratar cu iarba in mai multi , ca sa impartim cheltuielile.

Daca vrei sa pui gpl la masina ca e mai ieftin ne ard ei in alta parte si la omologari, daca vrei benzina sau disel te ard si mai rau daca vrei sa o faci sa mearga pe aer(hidrogen) n-ai voie ca e riscant.

Mai vrem ceva?

Sa traim!

Ne dati voie?....

Asta-i urmatoarea lege a picnicului care trebuie sa o completeze pe cea a silviculturii...

http://www.green-report.ro/category/tag/legea-picnicului

nu cred ca o sa mai avem voie ... sa traim.. decat la ghetou..

unde-i salamul cu soia...:bc

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

:uameni :pr

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

e doar inceputul....unul foarte timid. de unde credeti ca o sa se plateasca imprumuturile enorme facute anul trecut si care au disparut fara sa ajute deloc economia? doar anul acesta ratele sunt in valoare de 13 miliarde euro....doar rata pe un an...stiti cat costa toate salariile bugetarilor din tara pe un an...

11 mld...asa ca tineti-va bine ca e doar inceputul.

tara a votat....tara plateste, simplu.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Asta-i urmatoarea lege a picnicului care trebuie sa o completeze pe cea a silviculturii...

http://www.green-report.ro/category/tag/legea-picnicului

nu cred ca o sa mai avem voie ... sa traim.. decat la ghetou..

unde-i salamul cu soia...:bc

Din fericire asta a cazut.

Au fost unii mai dibaci prin Ministerul Mediului (sau fara chef de munca) si prieteni cu noi, care au venit si ne-au cerut ajutorul (deh... noi cu off-road-ul, ecologia, etc.) in redactarea ei.

Numai ca la numarul de ani pe care l-am parcurs, m-am intalnit deja cu legile silvice.

Rezultatul: am intrebat de ce vor sa creeaza un al 2 lea organism, respectiv lege, care sa faca acelasi lucru care-l fac cei de la RNP? S-au scarpinat la ceafa, au pus-o pe secretara sa vada daca am dreptate si apoi au renuntat la a o mai prezenta in parlament. Acuma se intreaba insa cum pot sa-i mai motiveze pe cei 2 - 3 padurari, ramasi dupa masivele retocedari si restructurari, sa stea zi lumina pe tarlale si sa perceapa taxele sau amenzile in vigoare din 1975!!!!!

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Cand eu v-am zis "hai la Ursici", ati zis ca-s nebun si vreau sa ma fac primar. Acum eram boieri! Pana urca la noi ala cu taxele, ii trecea! Acum haleam miei fragezi, beam vinicu' si palinca de anul trecut si cordeam ....doua mioare, ca femeile au murit! Adica mai sunt vreo doua babe, da-s mai bune oile!:2dr

Link spre comentariu

Petre, misto ideea ta cu Ursiciul si demna de luat in seama ...:wink: Dar multi dintre dintre noi sunt deja dependenti de murdaria si galagia vietii de la oras ... :ih. In ceea ce priveste "taxa pe shaorma", desi acest tip de hrana nu e sanatos a prins la public si statul roman asa cum ne-a obisnuit, in acuta foame de astupat gauri si platit concedii pe taramuri exotice impoziteaza cu perseverenta orice activitate care merge in Ro. :hm

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Astazi, intamplator, am primit pe mess printre alte citate celebre si pe urmatorul:

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

Si 2 la mana, ca prea se potriveste cu scandalurile legate de dna Udrea:

Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la

oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile

sarace.

Link spre comentariu

Guvernantii nu au mess.

Au doar mimuruci care comenteaza pe blogurile altora fara sa bage nimic la cap.

Mimurucii platiti de ei sa uml netu de comentarii acide, daca ar sta si ar strange ideile expuse de altii, si le-ar cerne, poate ar iesi ceva din guvernarea asta "de dreapa" cum spune marinaru ca este.

Daca ei merg in continuare pe sufocare, s-ar putea sa se trezeasca singuri. Sa se aleaga ei intre ei, sa si-o traga ei intre ei si sa isi puna taxe intre ei.

Link spre comentariu

Cand eu v-am zis hai la Ursici si cordeam ....doua mioare, ca femeile au murit! Adica mai sunt vreo doua babe, da-s mai bune oile!:2dr

Da mäcar unu dintre noi trebe sa aduca o päreche de cisme, unde se baga piciorele mioarelor, cä altfel nu stau fraierele...cisme pe care le däm de la unu la altu...

Apropo, eu as zice Upsss, dacä intradevär salariile bugetarilor sänt de 11 miliarde si rate imprumuturiloe este de 13 miliarde....pardon dar asta sunä a coliziune programatä si dupä cum se comportä guvernul se pare ca este adevärat.Eu as proceda prin a acumula probe ADN a guvernantilor , cu care sä ii gäsim, dupä falimentul tärilor romäne, prin luxemburg, lichtenstein, ibiza, cuba etc, si sä le facem procesul.

Oare Ceausescu si o fi fäcut operatie esteticä, schimb de fatä cu bäse inainte de revolutie?Cä prea merg toate dupä cum le stim si am fost invätati.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Pai de ce era asa inversunat Base in campania electorala? A inventat tot felul de legi, a demis pe cine a vrut el, a facut sectii de votare cate a vrut si unde a vrut.....bani pe campanie de nici ei nu mai stiu....Asta a fost si interesul. Sa mulga vaca Romania pana devine stearpa...apoi sa-si cumpere cetatenia prin Elvetia, Brazilia....sau unde au ei preferinte. Nu ati vazut ca nu avea nimic de spus despre iesirea din criza? O tot ardea cu mogulii lui. Dar despre mogulul lui Udrea, Casuneanu, Videanu, Prigoana, fratesu......etc etc etc...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare