Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De unde ne luam piese de Toyota?

rommy20005

Postări Recomandate

Re: De unde ne luam piese de Toyota?

Scuze. :)

Voi face si prezentarea cu pricina cat de curand posibil.

In primul rand trebuie sa le schimb pe cele din spate.

Unul din ele am vazut ca are niste pene bagate in el, celalat nu si probabil ca din aceasta cauza sta lasat.

I-am schimbat toate bucsile si a stat dreapta pana la prima iesire pe camp, adica o zi.

Acum iar e lasata.

ma duc sa fac prezentarea, mai ales ca sunt nou in asa ceva si nu vreau sa las o impresie proasta:tk

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuze. :)

Voi face si prezentarea cu pricina cat de curand posibil.

In primul rand trebuie sa le schimb pe cele din spate.

Unul din ele am vazut ca are niste pene bagate in el, celalat nu si probabil ca din aceasta cauza sta lasat.

I-am schimbat toate bucsile si a stat dreapta pana la prima iesire pe camp, adica o zi.

Acum iar e lasata.

ma duc sa fac prezentarea, mai ales ca sunt nou in asa ceva si nu vreau sa las o impresie proasta:tk

Din pacate, in momentul asta nu pot sa iti ofer arcuri care sa stiu ca sunt ok. Am un set pentru spate dar nu imi place cum arata.

Eventual cumperi un set nou (din original este foarte scump - 500 de euro bucata) de la producatori. Exista Old Man Emu dar nu am parere buna despre ele. Am luat un kit si in 2 saptamani s-au lasat iar cele de fata sau rupt rapid in offroad (prima foaie). Am inteles ca exista de la Trailmaster. Vezi cine sunt distribuitori de Trailmaster si intreaba cat costa.

Link spre comentariu

Merci mult

Am gasit si de la LSG. 160 euro f tva

Nu stiu cat de rezistente sunt.

Trebuie sa ma bag intai sub ea sa vad cate foi are 6 sau 8.

Ai cumva stopuri intregi ptr asa ceva? si semnalul dreapta fata , cel de langa far.

Eu am luat-o cam neingrijita si vreau sa o pun la punct

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

mi-a mai spus cineva sa ma duc la Auto Mecanica, undeva pe langa RAR

E un nene acolo care reconditioneaza sau face altele, n-am inteles exact dar nu prea am incredere in carpeli.

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

Merci mult

Ai cumva stopuri intregi ptr asa ceva? si semnalul dreapta fata , cel de langa far.

Stopuri si semnale la mine sunt cam...consumabile...ca sa zic asa. :grin: La una din masini am cam renuntat la ele dupa ce am schmbat 8 sticle de stop cu 250 de lei bucata. Am taiat tot spatele. :grin:

Link spre comentariu

Dezmembrez o TOYOTA HILUX SURF 2.4 TD AUTOMATA, an afara de motor si grupuri masina este complecta. Daca te intereseaza ceva suna-ma.

Marcel 0752270513

planetarele fata ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Merci mult

Stopuri am luat eu de la AlPadrino acum cam 2 ani si au costat in jur de 70 lei/bucata.Pentru masina asta iti pot aduce cam orice ai nevoie din SUA.E cumva rosie la culoare?

Link spre comentariu

Stopuri am luat eu de la AlPadrino acum cam 2 ani si au costat in jur de 70 lei/bucata.Pentru masina asta iti pot aduce cam orice ai nevoie din SUA.E cumva rosie la culoare?

Nu.

E neagra.

O sa incerc la AL Padrino.

merci

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Stie cineva de unde pot lua chitul de rulmenti si simeringuri pt puntea fatza la Toyota Hilux din 91 si cam cat ar costa?

Am incercat la al-padrido si au dar am auzit ca sunt proaste rau simeringurile de la ei...ca nu tin mai mult de 3-4 luni...

zic si io.........
Link spre comentariu

Grupuri mai scurte pentru un lj7 cu 2lt care are acum 4,88.Am inteles ca ar fi unele americane 5,11? Aveti idee unde si cat costa.

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Este mai simplu sa pui un Gearmaster, schimba raportul din reductor de la 2.488 la 4 si astfel vei avea un raport final mai mare decat daca ai schimba grupurile. Pretul final este tot pe acolo.

Mai bine mai pui bani si schimbi motorul cu unul de 3000.

Link spre comentariu

insa gearmasterul te ajuta doar in lo

raportul in hi ramane acelasi ceea ce inseamna ca vei fi ok in teren insa pe asfalt tot rusinea cartierului ramai daca pui roti mari

tot la rapoarte schimbate in grup ajungi

Link spre comentariu

Ok am inteles,da ceva preturi nu stie nimeni?

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Eu ce coroana si pinion am pe 2lt 4,88,de 8 sau de 7,5 inch?:tk

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare