Bodhi Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Scuze. :) Voi face si prezentarea cu pricina cat de curand posibil. In primul rand trebuie sa le schimb pe cele din spate. Unul din ele am vazut ca are niste pene bagate in el, celalat nu si probabil ca din aceasta cauza sta lasat. I-am schimbat toate bucsile si a stat dreapta pana la prima iesire pe camp, adica o zi. Acum iar e lasata. ma duc sa fac prezentarea, mai ales ca sunt nou in asa ceva si nu vreau sa las o impresie proasta:tk :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Scuze. :) Voi face si prezentarea cu pricina cat de curand posibil. In primul rand trebuie sa le schimb pe cele din spate. Unul din ele am vazut ca are niste pene bagate in el, celalat nu si probabil ca din aceasta cauza sta lasat. I-am schimbat toate bucsile si a stat dreapta pana la prima iesire pe camp, adica o zi. Acum iar e lasata. ma duc sa fac prezentarea, mai ales ca sunt nou in asa ceva si nu vreau sa las o impresie proasta:tk Din pacate, in momentul asta nu pot sa iti ofer arcuri care sa stiu ca sunt ok. Am un set pentru spate dar nu imi place cum arata. Eventual cumperi un set nou (din original este foarte scump - 500 de euro bucata) de la producatori. Exista Old Man Emu dar nu am parere buna despre ele. Am luat un kit si in 2 saptamani s-au lasat iar cele de fata sau rupt rapid in offroad (prima foaie). Am inteles ca exista de la Trailmaster. Vezi cine sunt distribuitori de Trailmaster si intreaba cat costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Merci mult Am gasit si de la LSG. 160 euro f tva Nu stiu cat de rezistente sunt. Trebuie sa ma bag intai sub ea sa vad cate foi are 6 sau 8. Ai cumva stopuri intregi ptr asa ceva? si semnalul dreapta fata , cel de langa far. Eu am luat-o cam neingrijita si vreau sa o pun la punct :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? mi-a mai spus cineva sa ma duc la Auto Mecanica, undeva pe langa RAR E un nene acolo care reconditioneaza sau face altele, n-am inteles exact dar nu prea am incredere in carpeli. :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Merci mult Am gasit si de la LSG. 160 euro f tva Nu stiu cat de rezistente sunt. Trebuie sa ma bag intai sub ea sa vad cate foi are 6 sau 8. Ai cumva stopuri intregi ptr asa ceva? si semnalul dreapta fata , cel de langa far. Eu am luat-o cam neingrijita si vreau sa o pun la punct Stopuri si semnale la mine sunt cam...consumabile...ca sa zic asa. :grin: La una din masini am cam renuntat la ele dupa ce am schmbat 8 sticle de stop cu 250 de lei bucata. Am taiat tot spatele. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Eu unul nu-ti recomand "facute mai bine decat originalele" asa spun cei de acolo. Eu am fost la ei si m-au tinut fix un concurs si inafara de asta erau foarte rigide KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Dezmembrez o TOYOTA HILUX SURF 2.4 TD AUTOMATA, an afara de motor si grupuri masina este complecta. Daca te intereseaza ceva suna-ma. Marcel 0752270513 planetarele fata ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Merci mult Am gasit si de la LSG. 160 euro f tva Nu stiu cat de rezistente sunt. Trebuie sa ma bag intai sub ea sa vad cate foi are 6 sau 8. Ai cumva stopuri intregi ptr asa ceva? si semnalul dreapta fata , cel de langa far. Eu am luat-o cam neingrijita si vreau sa o pun la punct Stopuri am luat eu de la AlPadrino acum cam 2 ani si au costat in jur de 70 lei/bucata.Pentru masina asta iti pot aduce cam orice ai nevoie din SUA.E cumva rosie la culoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Zlavoaca Marcel Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? planetarele fata ? 100 euro bucata daca te intereseaza. Marcel 0752270513. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Stopuri am luat eu de la AlPadrino acum cam 2 ani si au costat in jur de 70 lei/bucata.Pentru masina asta iti pot aduce cam orice ai nevoie din SUA.E cumva rosie la culoare? Nu. E neagra. O sa incerc la AL Padrino. merci :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Stie cineva de unde pot lua chitul de rulmenti si simeringuri pt puntea fatza la Toyota Hilux din 91 si cam cat ar costa? Am incercat la al-padrido si au dar am auzit ca sunt proaste rau simeringurile de la ei...ca nu tin mai mult de 3-4 luni... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Simeringurile le poti lua de la Toyota, nu sunt foarte scumpe, cam 30-40lei unul. La kitul de garnituri e mai mare diferenta de pret intre Alpadrino si Toyota... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Grupuri mai scurte pentru un lj7 cu 2lt care are acum 4,88.Am inteles ca ar fi unele americane 5,11? Aveti idee unde si cat costa. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Este mai simplu sa pui un Gearmaster, schimba raportul din reductor de la 2.488 la 4 si astfel vei avea un raport final mai mare decat daca ai schimba grupurile. Pretul final este tot pe acolo. Mai bine mai pui bani si schimbi motorul cu unul de 3000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? insa gearmasterul te ajuta doar in lo raportul in hi ramane acelasi ceea ce inseamna ca vei fi ok in teren insa pe asfalt tot rusinea cartierului ramai daca pui roti mari tot la rapoarte schimbate in grup ajungi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Ok am inteles,da ceva preturi nu stie nimeni? Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? http://www.ringpinion.com/PartsList.aspx?SearchMode=Make&MakeID=12&ModelID=435&Side=Front&DiffID=53&CatID=10 http://www.lceperformance.com/Ring-Pinion-Sets-s/13701.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Exista Gearmaster si cu raport mai mare pe Hi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Daca vrei seturi de pinioane cauta aici (Rons machining service) SUNT FOARTE SERIOSI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Eu ce coroana si pinion am pe 2lt 4,88,de 8 sau de 7,5 inch?:tk Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Cauta aici si gasesti tot ce trebuie http://www.lowrangeoffroad.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 piese noi toyota cine imi poate de citeva adrese de unde sa pot comanda piese pentru toyota lj 73. am urmarit restaurarea lui matake......... deosebita. felicitari si la mai multe:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: piese noi toyota Depinde ce fel de piese cauti. Arunca un ochi aici: http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=24 Poate gasesti ce-ti trebuie. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? Stiu ca Matake a cumparat f multe de aici : http://www.coolcruisers.com/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: De unde ne luam piese de Toyota? dar de lj 70 unde gasim. am nevoie de 2 faruri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate