Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De unde ne luam piese de Toyota?

rommy20005

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: De unde ne luam piese de Toyota?

Salutari,

Piese de 4runner stiti pe undeva?

Merci.

Da o cautare pe google "4runner parts".O sa apara multe magazine on-line de piese de toyota.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 9 luni mai târziu...

Nu stiu despre vecinii bulgari dar iti pot spune ca "vecinii" americani au preturi la jumatate fata de preturile practicate in frumoasa tara romaneasca,asta o spun din propria experienta nu din auzite...

Link spre comentariu

Nu stiu despre vecinii bulgari dar iti pot spune ca "vecinii" americani au preturi la jumatate fata de preturile practicate in frumoasa tara romaneasca,asta o spun din propria experienta nu din auzite...

Dar daca adaugi shipping+taxa vamala+TVA nu tot acolo ajungi.....?

Link spre comentariu

Nene Danut, sa stii ca de cele mai multe ori, NU. Am adus chestii si din Australia si tot n-am ajuns la pretul de RO. Sa nu mai vorbim de calitate, care de cele mai multe ori la noi lasa mult de dorit...

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Buna ziua Dle.Astral. Curespect va salut si scz totodata ca va contrazic. Eu am cumparat de la Matache 4 jante American Racing,noi noute, aduse din SUA cu 700 euro. Pentru acelasi produs, in romania, reprezentantii American Racing vor pe o singura janta 1600 ron... Negustoria in romania devine periculos de nesimtita cand se comercializeaye ceva made in SUA. Profit de ocazie sa va spun ca nici astazi nu pot intra in rubricile forumului de vanzare a autovehiculelor postate pe site spre vanzare. Va rog respectuos sa ma ajutati in aceasta problema incercand s-o reyolvati Dv sau unul din colegii Dv moderatori. Multumesc anticipat.

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

Buna ziua Dle.Astral. Curespect va salut si scz totodata ca va contrazic. Eu am cumparat de la Matache 4 jante American Racing,noi noute, aduse din SUA cu 700 euro. Pentru acelasi produs, in romania, reprezentantii American Racing vor pe o singura janta 1600 ron... Negustoria in romania devine periculos de nesimtita cand se comercializeaye ceva made in SUA. Profit de ocazie sa va spun ca nici astazi nu pot intra in rubricile forumului de vanzare a autovehiculelor postate pe site spre vanzare. Va rog respectuos sa ma ajutati in aceasta problema incercand s-o reyolvati Dv sau unul din colegii Dv moderatori. Multumesc anticipat.

1. Nu are sens ca sa faci comparatii intre niste produse cumparate la negru din alta tara si niste produse importate oficial de catre o firma care plateste TVA, taxe vamale, comisioane si care, cum e normal, vrea si sa castige niste bani.

Daca poti tu ca sa iti aduci la negru produsele, e excelent dar nu ii blama pe altii care o fac oficial prin firma.

2. Nu ai acces la sectiunea de mica publicitate de pe forum deoarece ai abuzat de ea.

Editat de Max
Link spre comentariu

Buna ziua Dle. Maxx! Va multumesc fr pt raspunsul la rugamintea mea, insa va rog respectuos sa verificati situatia mea de membru al acestui forum pt ca sigur exista o confuzie. NICIODATA nu am avut acces la acea sectiune! In consecinta nu am avut ocazia sa comit un abuz.:hl

In cazul in care va pot fi de folos cu vre-o lamurire ma puteti contacta pe e-mail: giany_cu_banii@yahoo.com sau mai bine telefonic, zilnic dupa orele 16.00 la nr:0788.771818. Sa auzim de bine!

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Dar daca adaugi shipping+taxa vamala+TVA nu tot acolo ajungi.....?

Nici pe departe.Pe filiera pe care imi aduc eu piese nu platesc TVA si taxa vamala.Se plateste produsul,shiping-ul plus un comision care este un procent din pretul produsului+shiping.

Link spre comentariu

Nici pe departe.Pe filiera pe care imi aduc eu piese nu platesc TVA si taxa vamala.Se plateste produsul,shiping-ul plus un comision care este un procent din pretul produsului+shiping.

LE:Observ ca au disparut niste posturi de pe aici...

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

de oriunde dar nu din romania. 1200RON setul de garnituri la nesimtitii dracului care este ei, in conditiile in care un set (complet) costa circa 80$. si lasati-ma cu asa zisa "calitate" :fr2:ce

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

In Romania preturile la piesele OEM de Toyota sunt UNFLATE , la fel de unflate sunt si preturile la aftermarket.O sursa buna si cumsecade ca si costuri este SUA , Anglia daca sti ce sa comanzi si Germania daca le fel sti ce sa ceri.La noi piesele de toyo costa ca si cum ar fi facute din aur.Poti gasi cate ceva la preturi acceptabile la AlPadrino.Daca ai nevoie de ceva mai "usor" gen curele , bucsi de arcuri ,relee , ceva furtune incearca la AlPadrino.

Editat de Alin
Link spre comentariu

Da in Anglia ce are daca comanzi?

preturi mai mari ca in US. aproape dublu daca iau in calcul raportul $/lira.

pentru masina mea, cea mai variata si mai ieftina gama de piese se afla un US/CAN. si atunci de ce sa nu ma sfatuiesc cu oamenii de acolo, care stiu ce pun pe masina, si sa-mi iau de la ei?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Stie cineva care este modalitatea de achizitionare de pe http://www.roughtrax.com? Am vazut preturi comestibile.

Trebuie sa deschizi un cont cu ei (la sectiunea Join now.Eu ,inainte sa comand ,ii sun si le spun ce am nevoie ca sa fiu sigura ca nu comand codul piesei gresit .In general sunt buni,desfacerea e facuta la timp iar daca ei comit vreo greseala ,o repara cat se poate de repede.

Am inteles de la ei ca si exporta piese dar nu stiu care este limita minima.

Cauciucurile le cumpar de la o firma pe langa Luton,o firma la fel de serioasa ca si roughtrax.In iunie am cumparat cauciucurile,4 buc,online, iar in iulie am cumparat si rezerva.Rezerva am ridicat-o personal de la firma ,fiind in drum spre aeroport .Printre alte discutii,spuneau ca cei mai buni si cei mai seriosi clienti ai lor sunt romanii,pentru comenzile din afara Angliei .Sa spun drept,m-a incantat remarca :wink:

tyresdirectuk.co.uk

Editat de Cleo
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Unul din cei doi provideri recomandati de membri Clubului Land Cruiser din SUA este Onur,

datele lui sunt acestea :

Onur Azeri

General Manager

Proffitt’s Cruisers

Miller MotorSports Park

Tooele, UT 84074

oazeri@lhm.com

801.463.3133 (office)

505.850.4730 (cell)

El face si expedieri internationale si e de acord cu shipmentul catre Romania. Accepta credit card , debit card sau wire transfer. Poate oferi numai piese de origine noi sau refurbished la Toyota.

Celalalt provider C-Dan nu e de acord cu shipment-ul international.

Mai avem un coleg , Alin , prin amabilitatea caruia am comandat si eu un radiator pentru 80-ul meu.

Nu va ramane decat sa comparati ofertele de pret si sa alegeti unde raportul pret/calitate este in favoarea dvs.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Eu m-am uitat la preturi acolo (USA) si ar fi OK. Problema e ca transportul ii dubleaza pretul, deci care ar fi avantajul?

Exemplu - acum caut un comutator la aeroterma costa ( 30- 40 $) si transportul tot atat (are 60grame)!!! Care e smecheria?

Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 !
Link spre comentariu

Eu m-am uitat la preturi acolo (USA) si ar fi OK. Problema e ca transportul ii dubleaza pretul, deci care ar fi avantajul?

Exemplu - acum caut un comutator la aeroterma costa ( 30- 40 $) si transportul tot atat (are 60grame)!!! Care e smecheria?

'Smecheria' este cand faci un RK si comanzi piese de 2000$,transportul este 200 sau pe acolo iar piesele in RO 3000Euro sau mai mult.:h5

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare