Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De unde ne luam piese de Toyota?

rommy20005

Postări Recomandate

Re: De unde ne luam piese de Toyota?

Exemplu - acum caut un comutator la aeroterma costa ( 30- 40 $) si transportul tot atat (are 60grame)!!! Care e smecheria?

Poti pune o poza cu comutatorul?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 !
Link spre comentariu

'Smecheria' este cand faci un RK si comanzi piese de 2000$,transportul este 200 sau pe acolo iar piesele in RO 3000Euro sau mai mult.:h5

De banii aia imi iau alta masina in stare perfecta :grin:

Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 !
Link spre comentariu

Da-mi voie sa am mari dubii,mai ales in ceeace priveste ultimele 2 cuvinte :pr1.

Am cam batut Europa in lung si-n lat in cautare de 'stare perfecta' numai in Anglia am fost de 3 ori inainte de a gasi Surf-ul 'stare perfecta' care apropo m-a costat 4000Lire.

Nu mai vorbesc de continent,Germania,Olanda si Belgia ,in Franta nu am fost recunosc,dar nici nu mai am de ce,eu m-am oprit din 'cautari'.:grin:

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

sa te vad cum iei cu 1000$ un 4runner in stare perfecta. cam atit te duce un rk de US.

emanoeladrian stie ce spune. si pe linga piesele de motor mai bagi si niste amortizoare (4 buc 160$, in RO 1 buc >100EUR), un ambreiaj (430$ un centerforce, 200EUR no name de romania), un blocant (400$), niste bujii la vreo 50$ setul de 6... nu mai spun ca la calitate s-ar putea sa fie ceva mai bune ca OEM-urile de la noi (etichete pot sa lipesc si eu)

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Una cu volanul pe dreapta o sa gasesti si la banii aia ;)

iti dau pe loc 1100$ pe a ta. daca e asa cum spui, inseamna ca faci profit 100$. :n1

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

te-a ajutat la ceva poza?

Nu pe mine trebuia sa ma ajute ...pe tine ...ca s-ar putea sa ai noroc ..sa o am ...Cum ai trimis poza? Cu porumbelul?

LE ...acum am vazut linkurile :old (batranetea deh!!!)...ma uit maine si iti spun daca am comutatorul respectiv... :h5

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...

Magazin online

Salutare.

I-a incercat cineva pe cei de la euro4x4parts.com? Astazi am dat de ei si-mi par a fi bine dotati dpdv piese pentru J4 ( ceea ce ma intereseaza pe mine, in mod particular). La o privire pe diagonala, preturile par in limite.

Multam.

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Re: Magazin online

Am cumparat de la ei acum vreo jumatate de an - sunt ok, preturile mi s-au parut umane. Plata am facut-o prin transfer bancar (dar se pare ca acum au si varianta de carte de credit si paypal, dar nu am incercat), livrarea a fost in timp rezonabil (coletul a fost livrat acasa in mai putin de 10 zile). Nu stiu care e politica de retur / garantie (am avut noroc si nu a fost nevoie :) ), dar banuiesc ca va trebui sa platesti transportul produselor defecte.

Succes la cumparaturi :) !

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu

Nu am putut sa fac plata la ei cu PayPal asa ca am renuntat sa mai cumpar.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Salutare.

I-a incercat cineva pe cei de la euro4x4parts.com? Astazi am dat de ei si-mi par a fi bine dotati dpdv piese pentru J4 ( ceea ce ma intereseaza pe mine, in mod particular). La o privire pe diagonala, preturile par in limite.

Multam.

Vezi ca mi se pare ca si-a luat de la ei ceva dansoare ... si a fost destul de mare plata (investitia) ...si din cate am inteles sunt destul de seriosi ...

Link spre comentariu

Da,eu am cumparat de la ei un kit Gearmaster de reductie pt Patrol. Transportul a fost 45Euro,a plecat coletul de la ei numai dupa ce le-am facut transferul bancar al intregii sume de achitat. Foarte seriosi,a ajuns in 5 zile cum au spus,produsul era chiar ala de-l cerusem.:grin:

Preturile sint destul de mari dar eu personal imi doream asa ceva si nu aveam alta varianta.

Link spre comentariu

Mulţam de informaţii.

Da, există opţiunea plăţii prin Paypal, dar nu pentru români-produse având destinaţia România!!!! :uameni Numai transfer bancar pentru noi!!!

În ceea ce mă priveşte, am făcut de la ei comandă pentru garnituri+body mounts, întrucât sunt mai ieftine, restul de la portughezi.

Mulţumesc încă o dată pentru sfaturi.

AJUNGE!

Link spre comentariu

Doar ca informaţie, în condiţiile în care am efectuat plata prin paypal la megastore4x4.pt ieri la 1835, astăzi la orele 1730 aveam coletul în posesie.....No comment, bravo lor!

AJUNGE!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut !

Am comandat si eu la euro4x4parts.com, dupa ce am citit experientele voastre. Sper sa ma alatur cu o experienta pozitiva.

Am facut un colet destul de serios, aprox 500E, din care 35 E transport pe TNT Economy (varianta lenta).

Am comandat duze injectoare, termostat, stergatoare, bonnet stop si ceva plasticaraie pentru interior.

Intr-adevar nu accepta decat plata prin transfer bancar, asa ca m-am riscat la plata avans 100%, sa vedem ce iese.

@pmstancu: multumesc pentru megastore4x4, am vazut ca au preturi ok, ma pregatesc si la ei cu un colet

Editat de Norian
Link spre comentariu

Revin cu feedback: au ajuns piesele, foarte prompti cei din Franta.

Joi am facut transferul bancar si la 1 sapt si 1 zi aveam piesele in posesie.

Totul frumos ambalat, exact ceea ce specificasem si plastisem, in plus si un mic cadou personalizat din partea lor.

Foarte multumit de colaborare, ii recomand si eu.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Fiind in Franta si pregatindu-ma pentru RK-ul HZJ-ului am inceput sa caut piese si sa comand. Am comandat la inceputul lunii Februarie kit-ul de ambreiaj LUK, online, de la Yakarouler.com(pret bun = 271Euro) cu sediul in Franta la Thiais. Mi-au trimis placa LUK, discul AISIN iar rulmentul Naiko tot japonez. Le-am returnat cerand schimbarea lor sau banii inapoi. Mi-au returnat banii.

Am gasit in schimb ceva interesant aici : http://www.mister-auto.ro

Firma mama este in Franta iar sucursala in Romania, deci am recomandat kit-ul LUK atentionand ca vreau ca toate componentele sa fie originale LUK .Mi-au confirmat ca sunt. Sa vedem acum ce primesc .

Va tin la curent.

PS. De data aceasta am dat adresa din Romania iar transportul a fost 5 Ron. Bine pana aici. :grin:

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Eu nu as avea curajul sa comand de aici.

Ceva nu pare in regula.

Pt masina mea este kit de ampreiaj LUK cu doar 662 de lei mi se pare suspesct de mic. La fel ca si pretul transportului de doar 5 lei. Nici prin Posta Romana nu poate fi atat de ieftin.

Mai mult decat atat, sigura metoda de plata este prin card.

Link spre comentariu

Ce sa zic Max...? Mi-au confirmat trimiterea comenzii, par OK. am intrat pe site-ul mama http://www.mister-auto.com si am vrut sa ma autentific cu parola mea, au recunoscut user-name-ul si m-au redirectionat catre mister-auto.ro E adevarat ca la firma mama se poate plati si paypal sau cu check-ul si nu stiu de ce in RO nu am putea plati macar cu paypal ? Dar am sa intreb pentru ca raspund la orice solicitare.

Mai mult decat atat astazi de la aeroport am sa sun la firma mama din Franta si am sa intreb ce si cum privind coletul meu si daca site-ul din Romania este OK si legal.

Cat priveste pretul pe site-ul din Franta kit-ul este 277Euro asta ar face 1200Ron - diferenta este 100ron in favoarea mea. Cred ca sunt stocuri nevandute probabil, ca alta explicatie nu vad ?

Revin cu amanunte.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Update.

Am primit factura, am vorbit in Franta si mister-auto.ro este filiala lor,kit-ul mi-a fost trimis din Belgia, in RO ei nu au piese stocate. Mi-au reverificat comanda si piesele ajung pe 24.02 in RO.

5 Ron transportul este o promotie.

Vedem piesele si revin cu alte informatii/impresii.1945010830_FacturaMisterAuto.thumb.png.e73cb8d637621329e70f99aec154880f.png

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare