stefanmatyce Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 as dori sa aflu care este dimensiunea maxima care pot sa o pun pe un suzuki santana de 1000cmc fara sa ii solicit foarte tare transmisia ambreaju si daca se poate sa mai raman si cu ceva vlaga la motor acuma am 205/75/15 (sunt multumit de valaga)si am gasit ceva copii simexuri reesapate si as vrea sa vad daca pot fi puse multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: care este dimensiunea maxima la gume pt un suzuki santana 1000 fara probleme vei putea folosi 31'dar tre sa-i faci o inaltare,iar cel mai sanatos,daca nu-ti plac surprizele,un disc de ambreaj "heavy duty":h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: care este dimensiunea maxima la gume pt un suzuki santana 1000 195/80 r15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanmatyce Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: care este dimensiunea maxima la gume pt un suzuki santana 1000 multumesc de raspunsuri cred ca dupa sesiune o sa ma pricopsesc cu un set de simexuri.. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate