gabi.r Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) mai facem una cu sigla si imagine de M cu ceva diferente calitative fata de precedentele : - motor/cutie 2.8 diesel 125 cp mitsubishi / manuala - punti M461 7/36 cu blocante fata / spate - roti 15 x 11.5 x 35 ' - centuri / scaune / volan sparco - greutate cu plinuri fara echipaj cca. 1600 kg Toate cele bune ... Editat Ianuarie 9, 2010 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " BRAVO:h5 si spor la treaba acum ca tot ati vazut partile mai slabe de la actualul ; sigur va iesi ceva frumos si bun ; astept detali :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Experienta isi spune cuvantul. Am avut ocazia sa urmaresc cateva etape in dezvoltarea acestui proiect si pot sa spun ca se lucreaza cu precizie "chirurgicala" pentru a imbina performanta, inovatiile tehnice si personalitatea unei masini autohtone. Astept cu nerabdare sa vad bijuteria la "treaba". Succes! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Bravo ! Si mult respect pentru acest proect ! Astept detalii cu nerabdare !!! Mult succes mai departe! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " alte poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Domnu Gabi , ati ramas in urma cu pozele :ha: ..... o fii din cauza :2dr ... eu stiu ca sasiu si caroseria a primit niste culoare daia neagra ... numai buna contra ruginii ... baga mare ... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " protectie anticoroziva...am privilegiul sa ma ajute unul dintre "profesorii " de vopsit de pe meleagurile noastre romanesti...; asa ca nu ma intrebati pe mine cu ce da si de ce da , daca va dori va intra el sa spuna ( un mic indiciu ...printre altele s-a dus cu " rata " la Cupa Covasna si daca tot n-a taiat prea multe bilete spre Valcea s-a intors cu cupa de la standard ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " cu ceva timp in urma am casapit o titamai huiduma de Mitsubishi in 5 usi ( m-am plimbat cu dinsa un pic inainte de operatie... tot respectul...avea 2.2 tone goala masina asta , aproape 5m si totusi se misca in teren biiine...de tot!); de la 'donatorul de organe' am luat : motor / cutie perfecte cardane ( jumatati pentru ca jumatati se sudeaza cu cardane ARO ) servofrina cu pompa frina / pedala ; poma ambreiaj / pedala caseta de directie / colana ( jumatate coloana directie cu cele 2 mici cardane si cu culisor care se modifica putin pentru combinatia cu ims ) muuulte 'maruntisuri' ( relee, comenzi egr, cabluri/mufe ,filtre, 2 minere viraj...etc,etc...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " repozitionare intercooler...s.a.m.d... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Spor la treaba, Domnu' Regep! Sigur o sa fie un super monstrulet! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Sa ii pregatesi un scut pentru reductor ca de nu va fi vai de el :shock: ; dar nu se putea ridica ansmblul motor+cv. cu 10cm mai sus :!: acelasi sistem il are si ARO cu motor de TOYOTA si mi sa parut foarte expus in teren mai ales in portiunile de mers printre bolovani mari sau riuri :!: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " anumite chestii facute din timp vin la montaj : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " rezervor , cardan fata ,coloana volan...(adaptari sau facute la noi acasa ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " suport troliu spate si roata de rezerva, podele, esapament... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " De cand nu am mai trecut pe la tine Nea Gabi .... aoleooo ce vad aici .... :br:br Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Frumos!!! asteptam finalul !!! multa stima !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " s-a urcat definitiv tabla pe sasiu, montaje de diverse maruntisuri...,a venit si radiatorul de la brasov(tractor u650 cu 4rinduri de celule),mai lucram la finisajul usii stinga marite...,am "intors" o punte spate de aro 244 cu blocant ca sa ne vina pe partea care trebuie la cardan... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Incepe sa prinda forma! Sper sa-l vedem in teren cat de curand. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " Felicitari!!! am asa...o nostalgie acum, ca nu mai am M-ul...daca as fi facut asa modificari, de anvergura, eu parca as fi schimbat si puntile (daca-i dai grav se rup pacatoasele de pinioane planetare !) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului " e adevarat domnu doctor am patit si eu...nu sint cele mai jmechere punti insa au un mare avantaj se repara extrem de 'usor' si repede... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate