Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

din seria "1949 Haiducii Muscelului "

gabi.r

Postări Recomandate

mai facem una cu sigla si imagine de M cu ceva diferente calitative fata de precedentele :

- motor/cutie 2.8 diesel 125 cp mitsubishi / manuala

- punti M461 7/36 cu blocante fata / spate

- roti 15 x 11.5 x 35 '

- centuri / scaune / volan sparco

- greutate cu plinuri fara echipaj cca. 1600 kg

Toate cele bune ...

Editat de gabi.r
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: din seria "1949 Haiducii Muscelului "

BRAVO:h5 si spor la treaba acum ca tot ati vazut partile mai slabe de la actualul ; sigur va iesi ceva frumos si bun ; astept detali :h5

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Experienta isi spune cuvantul. Am avut ocazia sa urmaresc cateva etape in dezvoltarea acestui proiect si pot sa spun ca se lucreaza cu precizie "chirurgicala" pentru a imbina performanta, inovatiile tehnice si personalitatea unei masini autohtone. Astept cu nerabdare sa vad bijuteria la "treaba". Succes!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Domnu Gabi , ati ramas in urma cu pozele :ha: ..... o fii din cauza :2dr ...

eu stiu ca sasiu si caroseria a primit niste culoare daia neagra ... numai buna contra ruginii ...

baga mare ... :h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

protectie anticoroziva...am privilegiul sa ma ajute unul dintre

"profesorii " de vopsit de pe meleagurile noastre romanesti...; asa ca nu ma intrebati pe mine cu ce da si de ce da , daca va dori va intra el sa spuna ( un mic indiciu ...printre altele s-a dus cu " rata " la Cupa Covasna

si daca tot n-a taiat prea multe bilete spre Valcea s-a intors cu cupa de la standard )

Link spre comentariu

cu ceva timp in urma am casapit o titamai huiduma de Mitsubishi

in 5 usi ( m-am plimbat cu dinsa un pic inainte de operatie... tot respectul...avea 2.2 tone goala masina asta , aproape 5m si totusi se misca in teren biiine...de tot!); de la 'donatorul de organe' am luat :

motor / cutie perfecte

cardane ( jumatati pentru ca jumatati se sudeaza cu cardane ARO )

servofrina cu pompa frina / pedala ; poma ambreiaj / pedala

caseta de directie / colana ( jumatate coloana directie cu cele 2 mici cardane si cu culisor care se modifica putin pentru combinatia cu ims )

muuulte 'maruntisuri' ( relee, comenzi egr, cabluri/mufe ,filtre, 2 minere viraj...etc,etc...)

Link spre comentariu

Sa ii pregatesi un scut pentru reductor ca de nu va fi vai de el :shock: ; dar nu se putea ridica ansmblul motor+cv. cu 10cm mai sus :!: acelasi sistem il are si ARO cu motor de TOYOTA si mi sa parut foarte expus in teren mai ales in portiunile de mers printre bolovani mari sau riuri :!:

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

s-a urcat definitiv tabla pe sasiu, montaje de diverse maruntisuri...,a venit si radiatorul de la brasov(tractor u650 cu 4rinduri de celule),mai lucram la finisajul usii stinga marite...,am "intors" o punte spate de aro 244 cu blocant ca sa ne vina pe partea care trebuie la cardan...

Link spre comentariu

Felicitari!!! am asa...o nostalgie acum, ca nu mai am M-ul...daca as fi facut asa modificari, de anvergura, eu parca as fi schimbat si puntile (daca-i dai grav se rup pacatoasele de pinioane planetare !)

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare