Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope recomandate Jeep Grand Cherokee

sarpe

Postări Recomandate

As vrea sa stiu ce anvelope sunt recomandate pt un Jeep Grand Cherokee model 2001. Mentionez ca acum exista pe masina niste anvelope 235/65/17 dar sunt diferite marci / modele si sunt cam duse, deci trebuiesc inlocuite. As vrea sa stiu ce anvelope imi recomandati, dimensiune, profil si marca, avand in vedere ca masina o voi folosi mai mult pe sosea/strazi asfaltate si destul de rar si pe teren dar nu offroad extrem. Zapada o data pe an, la munte sau cand ninge prin Bucuresti, dar acolo cele mai bune banuiesc ca sunt cele dedicate zapezii, deci ies din discutie. Jantele sunt de 17, originale Jeep. Multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Anvelope recomandate Jeep Grand Cherokee

Sau aici se dicuta numai de simex-uri? ... si anvelope pt extrem?

Din proprie experienta stiu de ex ca anvelopele Continental Sport Contact 2 sunt excelente pe sosea, nu fac galagie, sunt bune pe franare si au un grip formidabil chiar si in conditii de umezeala. Nu sunt in schimb deloc practice pe anotimp rece, mai ales pe zapada, am incercat (fiind incaltat cu ele) sa ajung la vulcanizare sa-mi schimb rotile cu cele de iarna si m-am chinuit ceva vreme sa ies din parcare (vreo 50 m impins) Dar eu vb de niste 245/40/17 deci nu au nici o legatura cu cele de SUV sau 4x4.

Din proprie experienta nu-si da nimeni cu parerea pt ce marca / model / dimensiune ar trebui sa optez pt un Jeep Grand Cherokee 2001? Voi ce anvelope aveti pe masini si cat sunteti de multumiti de performante?

Link spre comentariu

Am gasit un set de GOODYEAR WRANGLER HP AW in conditie ca si noua - zice cel care le vinde - la 1500 lei 4 bucati 235/65/R17. Cum e ca pret?, mie-mi suna tentant...

e bine ca pret ....noi in partea cealalta e 130eur /buc ...asta fara transport

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

As vrea sa stiu ce anvelope sunt recomandate pt un Jeep Grand Cherokee model 2001. Mentionez ca acum exista pe masina niste anvelope 235/65/17 dar sunt diferite marci / modele si sunt cam duse, deci trebuiesc inlocuite. As vrea sa stiu ce anvelope imi recomandati, dimensiune, profil si marca, avand in vedere ca masina o voi folosi mai mult pe sosea/strazi asfaltate si destul de rar si pe teren dar nu offroad extrem. Zapada o data pe an, la munte sau cand ninge prin Bucuresti, dar acolo cele mai bune banuiesc ca sunt cele dedicate zapezii, deci ies din discutie. Jantele sunt de 17, originale Jeep. Multumesc.

poti sa-ti iei niste A/T-uri de la Goodyear sau BFG... daca vrei niste gume gune cu performante in asfalt , zapada si putin OffRoad dar net superioare unor M/T-uri si pe deasupra si "frumoase" poti sa iti iei niste Trxus-uri de la INTERCO ( SuperSwamper )

Editat de Yonutz

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare