soimu Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 sau cum se invarte o roata de 2 ori mai repede cand patineaza... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: diferentialul hai sa incerc eu 1 tura coroana diferential = o tura completa la doua roti daca o roata e blocata 1 tura coroana diferential = 2 ture la o roata ,0 la cealalta am zis bine? de unde rezulta ca daca ai o roata intepenita cealalta patineaza cu viteza dubla fata de ce indica vitezometrul? hai saltati-va masinile :grin::grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) Re: diferentialul Aici s-a mai discutat acest aspect; filmul postat de fender, explica foarte clar principiul de functionare: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=39963&highlight=principiul+functionare+diferentialului Editat Februarie 21, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: diferentialul foarte util topikul bine ca mai actualizeaza cineva discutiile acestea foarte utile:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: diferentialul da....acum am vazut si eu intreaga operatiune si chiar ca o poate intelege toata lumea:g Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: diferentialul o intrebare de necunoscator: se poate monta un diferential blocabil pe o masina 4x4 care nu are diferential blocabil din fabricatie? adica pe RX4-ul meu s-ar putea monta diferential blocabil? multumesc! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: diferentialul Da, in masura in care gasesti dispozitive de blocare/autoblocare pentru masina ta. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: diferentialul cum iti afli raportul de transmisie din diferential What gear ratio do I have? Jack up one tire if you have an open diff, or both tires if you have a working posi or locking differential. Rotate the tire one full revolution for posis and lockers and 2 full revolutions for open diffs. Carefully count the number of full revolutions the driveshaft makes. This is your gear ratio. In other words, if the drive shaft turns 3 ¾ turns, you probably have a 3.73 gear ratio. Turning the tire for twice the number of full revolutions and dividing the drive shaft revolutions by two will give you a more accurate reading. http://www.differentials.com/faq.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate