Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Casio protrek

Vizitator lones

Postări Recomandate

Vizitator lones
Salutare!!!!!! Am primit cadou un casio protrek si nu ii dau de cap.nu imi dau seama care e treaba cu azimutul,cu determinarea pozitiei soarelui.este un fel de busola? pot determina punctele cardinale? Soimule,am inteles ca ai un model asemanator,please,help me!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Casio protrek

Salutare!!!!!! Am primit cadou un casio protrek si nu ii dau de cap.nu imi dau seama care e treaba cu azimutul,cu determinarea pozitiei soarelui.este un fel de busola? pot determina punctele cardinale? Soimule,am inteles ca ai un model asemanator,please,help me!

E protrek 2000? sau 1500?

Ce mi-a plaut e ca daca bagi latitudinea si longitudnea orasului unde esti, iti da ora rasaritului si a apusului de soare.

In ceea ce priveste azimutul nu te intereseaza pentru ca are busola magnetica.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Vizitator lones

e protrek 201,un model mai putin performant,dar are un meniu cu determinarea pozitiei soarelui,ceva cu grade,cred ca e un fel de busola,dar nu stiu sa o folosesc.

Link spre comentariu

Pai tine ceasu drep, apasa pe compas, si nordul e acolo unde sunt 3 liniute.

Nu am auzit de modelul asta.

Eu stiu doar la 1500 si 2000

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Vizitator lones

la modelul asta e altfel.imi apare ceva in grade,iar intr-un colt imi scrie ;sun; cred ca e pozitia soarelui.am manualul dar tot nu inteleg.oricum,mersi.

Link spre comentariu

Vizitator lones

ce imi arata mie in grade e declinatia magnetica,de ex.acum imi arata 7grade.ideea este cum stabilesc nordul geografic?

Link spre comentariu

man.,... stai asa

al meu are un buton de compass

uite asa arata el nordul cand e apasat butonul

daca nu e asa...probabil ca il poti folosi ca un ceas obisnuit pt aflarea nordului in funtie de soare si latitudine

pune si tu o poza cu el si daca se poate cu capacul din spate...unde se vede modelul exact si cautam pe net

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Eu am un Protrek PRG-70T (triple Sensor). Arata ca la soimu', are buton de COMP, arata nordul cu trei liniute (plus ca indinca in grade directia orei 12:00 fata de nord si cu litere (de ex ESE))

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Vizitator lones

Soimu are dreptate,la ceasul meu pot afla nordul in functie de soare si de latitudine,cred ca numai asa.modelul este PRS-201.ca sa afli nordul cred ca trebuie sa faci niste calcule,eu nu inteleg.

Link spre comentariu

ceasul e f fain

http://www.watchzworld.com/casio_sea_pathfinder_prs201_1v.html

are multe functii, dar e un tip de protrek destinat mai mult pentru pescari

nu are compas, altimetru, termometru, barometru, dar are fazele lunii...lucru foarete important (si foarte precis) pentru un pescar

nu iti face probleme, ca barometrul si alimetrul sunt cam inexacte la casioul meu , iar busola...sper sa nu o folosesc cu adevarat vreodata

vorba aia... cu o busola si o harta poti ajunge oriunde...daca stii unde esti

un ceas fain si cu multe functii

sper sa te tina si sa ti se potriveasca

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

tocmai am luat si eu unul si sunt in situatia ta...cand ii dai de cap da-mi un semn :wink:

Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare