Vizitator SERGHEI-ARO Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) mlkjnb ,d nvd Editat Ianuarie 27, 2010 de SERGHEI-ARO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: 244 andoria .....bautura asta ..bat-o vina.........:x :grin::grin::grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: 244 andoria ...acum am hotarat : gata cu asfaltul. :2dr ce ... cunoscut imi suna chestia asta ... oare de cate ori am mai auzit-o de la tine? bag de seama ca tot zgarie branza esti si anul asta ... ti-a fost frica sa suni sa vin sa te ajut ca sa-ti mai ramana tie vinisor deala bun mai mult :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: 244 andoria Bravo Serghei e si asta un inceput...:2dr......la off-road :br Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: 244 andoria pai poate o punem de o namoleala pe acolo si tragem unu de altu sa ne scoatem :grin: Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) Re: 244 andoria :old stii povestea aia cu uite lupu nu e lupu .... parca si ala tot de 3 ori a dat alarma pana a a ramas fara oite. Iar despre off roadul facut de matale in cartier ... ce sa spun ... bine ca stiu ca daca o fi sa ma chemi sa te ajut sa vin cu Loganu':banana alea cateva "pete" de noroi numesti tu off road ... cand oi avea masina in urmatoarele ipostaze sa te vedem oricum .... la "teorie" esti tare si asta fara nici un fel de gluma Bine bine ... bea singur vinul ala sufletist ... eu o sa continuii pe tescovina ca taman am refacut stocu de aspirine Editat Ianuarie 10, 2010 de tarzy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: 244 andoria Eu chiar vreau sa vin pe acolo :h5 Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate