Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

244 andoria

Vizitator SERGHEI-ARO

Postări Recomandate

Re: 244 andoria

...acum am hotarat : gata cu asfaltul.

:2dr

ce ... cunoscut imi suna chestia asta ... oare de cate ori am mai auzit-o de la tine?

bag de seama ca tot zgarie branza esti si anul asta ... ti-a fost frica sa suni sa vin sa te ajut ca sa-ti mai ramana tie vinisor deala bun mai mult

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo Serghei e si asta un inceput...:2dr......la off-road :br

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

pai poate o punem de o namoleala pe acolo si tragem unu de altu sa ne scoatem :grin:

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

Link spre comentariu

:old

stii povestea aia cu uite lupu nu e lupu .... parca si ala tot de 3 ori a dat alarma pana a a ramas fara oite.

Iar despre off roadul facut de matale in cartier ... ce sa spun ... bine ca stiu ca daca o fi sa ma chemi sa te ajut sa vin cu Loganu':banana

alea cateva "pete" de noroi numesti tu off road ... cand oi avea masina in urmatoarele ipostaze sa te vedem

oricum .... la "teorie" esti tare si asta fara nici un fel de gluma

Bine bine ... bea singur vinul ala sufletist ... eu o sa continuii pe tescovina ca taman am refacut stocu de aspirine

Editat de tarzy
Link spre comentariu

Eu chiar vreau sa vin pe acolo :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare